Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Ergo Kid Flex

Ergo Kid Flex

Ergo Kid Flex har indbygget Ergo Top som giver en bevægelige siddeflade der betyder barnet sidder sidder aktivt og dynamisk hele tiden. Den fungerer på mange måder som en bold og forebygger dårlig kropsholdning samtidig med at rygmusklerne styrkes. Den lave vægt gør den nem at flytte rundt med.
God til ADHD børn.

Føj til huskeliste
Disc

Disc

Disc stå/støtte stol helt perfekt til hæve/sænkebord, i undervisningssituationer eller ved pakkebordet. Disc kan også bruges som almindelig stol, og uanset hvilken højde man bruger stolen i, kan man automatisk opnå en god sidde-holdning. Ergo Top i sædet giver en bevægelig siddeflade, der betyder, at man sidder aktivt og i balancepunktet.

Føj til huskeliste
Ergo Multistol

Ergo Multistol

Ergo stolen med den bevægelige siddeflade betyder, at man sidder aktivt og dynamisk. Foden er beklædt med en blød gummi på undersiden, der sikrer, at man sidder stabilt og ikke skrider ud. Kan anvendes på alle gulve. Stolen er fleksibel og kan anvendes mange steder. Den lave vægt gør den nem at flytte rundt med. Kan også bruges til rygtrænin.

Føj til huskeliste
Count

Count

Count stolen er meget anvendelig ved høje arbejdspladser, såsom receptioner, laboratoriebrug og kassearbejde. Stolen har fodring, så man trods højden kan støtte med fødderne. Count har indbygget Ergo Top, så sædet følger med ligegyldigt i hvilken retning, man bevæger sig. Den konstante bevægelse er med til at forebygge rygproblemer.

Føj til huskeliste
Comfort Multibord 4604

Comfort Multibord 4604

Comfort Multibord på hjul med bremse. Bordet leveres med vipbar skriveplade med aftagelig bogliste. Bordplade mål 78,5 cm x 59 cm BxD. Vipplade mål 41cmx 59 cmBxD. Bordhøjden er 72 cm, men kan tilpasses en lavere højde.

Føj til huskeliste

Farstrup Furniture A/S
Farstrupvej 21
5471 Søndersø

Farstrup Home Care, Home-line

Farstrup Home Care, Home-line

Home-line kan indstilles trinløst i sæde og ryg så stolen udover en sund sid-destilling, tilbyder en hvilestilling, hvor kroppen bliver strakt ud. Home-line kan udstyres med motor, opladeligt batteri, hjul, fodplade, kørehåndtag, spi-sebakke, avisholder og oppustelig lændestøtte.

Føj til huskeliste

Farstrup Furniture A/S
Farstrupvej 21
5471 Søndersø

Roll Rodeo sadelstol

Roll Rodeo sadelstol

Sadelstol med hjul Ø er 65 mm, der egner sig til alle gulvtyper samt gulvtæppe. Stolen kan også bruges til meget lave arbejdsstillinger med en lav gas. Fås i forskellige højdeintervaller.
Med Ergo Top sæde, der følger den siddendes bevægelser - også til siden.

Føj til huskeliste
Rodeo Sadelstol m. fod

Rodeo Sadelstol m. fod

Foden på sadelstolen er en rund sokkel. Formen og den bløde gummi under soklen garanterer, at man sidder stabilt og ikke skrider ud. Stolen kan bruges som stå/støtte stol med en høj gas eller til meget lave arbejdsstillinger med en lav gas.

Føj til huskeliste
Roll Rodeo sadelstol med ryg

Roll Rodeo sadelstol med ryg

Sadelstol m. hjul Ø 65 mm, der egner sig til alle gulvtyper samt gulvtæppe. Den lille ryg gør det muligt at læne sig tilbage og strække ud tiller støtte ryggen ind imellem. Fås i forskellige højdeintervaller. Sæde med rengøringsvenligt og slidstærkt comfort eller læder.
Med Ergo Top i sæde, der betyder at sædet følger den siddendes bevægelser.

Føj til huskeliste
Ergo Lav

Ergo Lav

Ergo med indbygget Ergo Top er en stol, hvor man kan bevæge sig i alle retninger og træne sin ryg. Den virker som en gymnastikbold, hvor man sidder aktivt og dynamisk. Er særdeles anvendelig ved arbejdsopgaver i lav højde.

Føj til huskeliste