Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Gravity Balans

Højde: 122 cm. Bredde: 73 cm. Dybde: 135 cm. Har fire stabile stoppositioner. ved små kropsbevægelser kan brugeren bevæge stolen mellem disse positioner. Dette sker uden brug af mekaniske indstillingsmekanismer. 7 års garanti på træværk. Med armpuder.

Føj til huskeliste

Pendulum

Er konstrueret til varierede siddestillinger ved bordet. Har meder som forandrer siddestillingen når kropsvægten flyttes. Er velegnet som spisestuestol, til brug i restauranter og konferencerum. Højde: 91-93,5 cm.

Føj til huskeliste

Actulum

Højde: 90 cm. Bredde: 51 cm. Dybde: 66 cm. Bevægelig stol hvor ryglænet let tilpasser sig kroppens bevægelser og justerer sig selv automatisk. Fås både med og uden puder. 7 års garanti på træværk.

Føj til huskeliste

Petö

Tremmestol i bøgetræ, anvendes som stol og gangstativ. Sædet er aftageligt. Afstand mellem ribberne: 8 cm. Længde på gængerne: 60 cm. Sædebredde/dybde: 40/30 cm.

Føj til huskeliste

Morten Liisberg Tømrer-og Snedkermester ApS
Roholmsvej 8D
2620 Albertslund

PA Olly C

Automatisering af lette indvendige skydedøre og skoddeer, dørvægt maks 100 kg. Reversering ved detektering af forhindring i lukkefasen og stop ved forhindring i åbningsfasen.

Føj til huskeliste

PA Civic

Automatisering af lette indvendige enkelt eller dobbelte skydedøre inkl. ophæng, maks 100 kg.

Føj til huskeliste

Move

Følger kroppens bevægelser og giver fuld bevægelsesfrihed i op til 360. Det sadelformede sæde yder en optimal sidde- og ståstøtte og skråtstilles ift. stolen hældning på gulvet. Betrukket med stof, fås også med læder.

Føj til huskeliste

Wing Balans

Kontorstol med hjul, dreje- og vippefunktion, kan samtidig højdereguleres. Kan leveres med to forskellige gaslift højder. Betrukket med stof. Fås også med læder. Lav gaslift: 48-65 cm, høj gaslift: 56-74 cm. 7 års garanti på træværk.

Føj til huskeliste

Erobic

Synkronbeslag hvor sæde og ryg bevæges i forholdet 1:2,5. Ryggen er formstøbt. Fås med flere størrelser rygge og sæder, faste ell. regulerbare armlæn og forsk. glidesko og hjul. Forlængerrør, som øger siddehøjden med 14 cm, fås.

Føj til huskeliste

Holmris Kontormøbler
Helge Nielsens Alle 7
8723 Løsning

Anatomic 301

Tvillingehjul. Fjedrende sæde.

Føj til huskeliste

Holmris Kontormøbler
Helge Nielsens Alle 7
8723 Løsning