Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Safety Chair

Safety Chair

Safety Chair evakueringsstole er den perfekte løsning ifm. evakuering af bevægelseshæmmede i etagebyggerier.
De er robuste og konstrueret af letvægts-aluminium og brandhæmmende materialer. De er brugervenlige, kan nemt og hurtigt tages i brug og kan betjenes af én person.

Føj til huskeliste

KINCO CORP. ApS
Overgårdvej 4
7500 Holstebro

Victor hvilestol med sædeløft

Victor hvilestol med sædeløft

Victor hvilestol med sædeløft er velegnet til ældre med nedsat mobilitet. Denne stol har integreret sædeløft samt fodstøtte. Stolen er med en motor, der gør den let at betjene. Victor Hvilestol er produceret af et dansk firma. Stolen fås både med grå stofpolstring eller sort læder.
Denne stol kan leveres på 14 dage.

Føj til huskeliste
BEKEY SmartKeybox 2.0

BEKEY SmartKeybox 2.0

BEKEY SmartKeybox er sikker boks til opbevaring af fysiske nøgler, kort eller lignende de steder, hvor det ikke er tilladt eller muligt at installere BEKEY SmartLock på privatdøren, og hvor BEKEY SmartRelay ikke kan monteres på opgangsdør eller anden dørtype med strøm. BEKEY SmartKeybox er batteridrevet, og man behøver derfor ikke at tilføre strøm.

Føj til huskeliste

BEKEY
Gladsaxe Møllevej 28
2860 Søborg

Armlænpad med justerbar hulafstand

Armlænpad med justerbar hulafstand

Universal armlæn med justerbar hulafstand.
Via et montagesystem er det muligt og justere befæstigelshullerne mellem 35 og 265mm.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

RotoFlex pudebetræk

RotoFlex pudebetræk

Pudebetræk til RotoFlex-pude. Fastgøres til ryglænet, så puden forbliver på plads, når rygdelen hæves og når sengen roteres.

Føj til huskeliste
Sesam Døråbner

Sesam Døråbner

Med døråbneren kan brugeren nu både åbne og lukke døren, når man sidder foran den i kørestolen. Døråbneren er monteret med et ergonomisk greb, og i den anden ende er åbneren betrukket med gennemsigtig gummi, så døråbneren ikke sætter nogen mærker. En ekstra fordel ved døråbneren er, at den også kan åbne og lukke vandhaner.

Føj til huskeliste
Toiletstøtte med ben - Merryarm

Toiletstøtte med ben - Merryarm

Toiletstøtte monteres ved toilettet og anvendes som hjælp til at kunne sætte og rejse sig fra toilettet. Toiletstøtten monteres med det medfølgende beslag med skurer i væg. Kan let slås op mod væggen, så den næsten ikke flyder noget.
Højde: 80 cm
Vægt: 3,55 kg
Materiale: Epoxylakeret stål

Føj til huskeliste
Badeskammel

Badeskammel

Denne badeskammel henvender sig til brugere, som har brug for lidt ekstra højde til badet, brusebad, håndvask eller de steder hvor behovet kan opstå. Velegnet til børn og voksne. Badeskamlen leveres som enkelt moduler, som hver har en højde på 10 cm og med en skridsikker overflade.

Føj til huskeliste
Bakke til sengen

Bakke til sengen

Bakke i lyst træ til sengen. Den anvendes, når du ønsker at spise, mens du er i sengen. Bakken har en lamineret overflade, som gør den let at rengøre. Den øverste plade kan vinkles op til hele 45 grader, så du også kan skrive og læse, mens du sidder i sengen.

Føj til huskeliste
Praktisk knæpude med skridsikker bakke

Praktisk knæpude med skridsikker bakke

Formbar skødpude med aftagelig bakke. God til alle og særligt dig, der har nedsat mobilitet, er kørestolbruger eller sengeliggende. Bakkens overflade har en skridsikker belægning, så glas, kopper og tallerkener står fast.
Længde: 44 cm
Bredde: 23 cm
Højde: 6,5 cm

Føj til huskeliste