Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



HÅG H04 Credo

HÅG H04 Credo

Flydende vip, let indstilling. Sædedybdereg. gaslift 150 mm som standard. Stelfarve: sort eller sølv. Fås som skrankestol. Fodkryds med støtteplader. Valgfrie bløde eller hårde hjul. Fås med armlæn. Ryghøjde indstillelig.

Føj til huskeliste
ANTI-SKRID (mod glatte gulve)

ANTI-SKRID (mod glatte gulve)

Er et flydende, farveløst væske der maseres ned på eksisterende, glatte gulve. Selve behandlingen tager 3-4 timer. Nu er gulvet skridsikkert i flere år. ANTI-SKRID er udstillet på Arbejdsmiljørådets udstilling, og er afprøvet af BST og BYG. Prisen er OP TIL til 10m2: kr. 2.900,00, 11-25m2 kr. 250,00, 25-50m2: kr. 235,00, osv.

Føj til huskeliste

ANTISKRID Danmark
Hans Tavsens Gade 11
2200 København N

ErgoHjul til stole

ErgoHjul til stole

Ergohjulet er et praktisk hjælpemiddel, der forbedrer arbejdsmiljøet for personalet i eksempelvis spisesituationer, hvor stole skal flyttes ind til og ud fra bordet. Enkelt at montere og diskret udformet. Minimerer tunge løft. Ændrer ikke på stolens stabilitet.

Føj til huskeliste

Lewel Plus
Storegade 44, Hvidkilde
6640 Lunderskov

Rullestolsindsats

Rullestolsindsats

Yder en bekvem og trykaflastende siddekomfort for rullestolsbrugeren. Betræk : 78 Viskose, 22 Polyamid. Fyld : Silikonebelagte polyester hulfibre. Findes i 3 udgaver, som sæde, sæde med rygstykke og sæde med rygstykke og sidestykke.

Føj til huskeliste
JAY 2 Plus ryg

JAY 2 Plus ryg

Jay 2 Plus ryggen er udviklet til den store bruger og er testet til en brugervægt på 295 kg. Ryggen er biangulær, som muliggør understøttelse af det naturlige lændesvej. Jay 2 Plus ryggen forebygger rygdeformiteter og komfortproblemer.

Føj til huskeliste
PHE Universal 010-370 ergonomisk ståstøttestol fra Egholm Stole

PHE Universal 010-370 ergonomisk ståstøttestol fra Egholm Stole

PHE Universal er meget brugt af både behandlere, institutioner og af private i køkkenet. Sædet er formstøbt og giver god støtte, samt hjælper brugeren til at sidde med ret ryg. Sædet er formet, så der ikke er noget der rører halebenet. PGA sædets form, er det nemt at komme helt ind til køkkenbordet. Fås i flere højder.

Føj til huskeliste
Timmy barneseng

Timmy barneseng

Plejeseng i massivt bøgetræ. Alle fire sengesider kan sænkes uafhængigt af hinanden halvvejs eller helt ned - det giver god adgang til fx terapi. Findes i denne størrelse også i farver med plexiglassider. Kan kombineres med andre sengebunde.

Føj til huskeliste
Low-up platformslift

Low-up platformslift

Løfteplatform op til 500 mm løft. Fremstillet af rustfrit stål og aluminium -perfekt for det danske klima. Kan både anvendes inden- og udendørs. Er kun 3,5 cm over jorden i nederste position. Kræver ingen speciel installation. Placer liften, slut strømmen og løft. Liften er med beskyttelseskant, automatisk rampe og stabilt gelænder med joystick.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev

Strategos kørestolsplatformlift

Strategos kørestolsplatformlift

Fremstillet til udendørs brug, men kan nemt anvendes inden døre. Den er enkel og driftsikker og samtidig nem at montere, kan evt. monteres på fritstående stativ. Døre og sider er udført i slagkraftigt transparent polycarbonat, og en sikkerhedsplade er monteret under platformen. Kører på spindelskrue. Ingen grube nødvendig.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev

HÅG H05 5600

HÅG H05 5600

Helpolstret, høj ryg. Flydende vip. 4-i-1 justering: sædedybde, ryghøjde og for- og bagovervip. Låsbart vip i 3 positioner; forover, horisontalt og bagover. Regulerbare armlæn t-formet med top af plastik. Fodkryds i aluminium med kurvede benstøtter. Standardgaslift 150 mm. Div. tilbehør. Fås også 4 cm bredere (bestillingsnr. 5650).

Føj til huskeliste