Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Sammenklappelig slidske

Sammenklappelig slidske

Aluminiums slidske med meget skridsikker overflade. Har sikkerhedskanter på siderne og opkørselsnæb i begge ender, med gummiunderlæg, samt håndtag. Leveres i sæt 2 stk. Fås i længde 1500, 2000 og 2500 mm, og bredde 200 og 300 mm.

Føj til huskeliste
Fast slidske

Fast slidske

Aluminium slidske med meget skridsikker overflade. Har sikkerhedskanter på siderne og opkørselsnæb i begge ender, med gummiunderlæg, samt håndtag. leveres i sæt 2 stk. Fås i længde 1500, 2000 og 2500 mm og bredder på 200 og 300 mm.

Føj til huskeliste

Ditlev Eriksen
Ved Klædebo 6
2970 Hørsholm

Støttegreb

Støttegreb

Støttegrebet er til brug ved ind og udstigning af en seng. Den kan monteres på en træseng v.h.a. et støttegrebsbeslag, som skrues fast på siden af sengen. Det kan tages af ved et enkelt greb i håndtaget.

Føj til huskeliste

HMN a/s
Midtager 22
2605 Brøndby

Dørautomatik Smart-driv 1101

Dørautomatik Smart-driv 1101

Dørautomatik til private hjem og offentlige bygninger samt forretninger.

Føj til huskeliste

TORMAX Danmark A/S
Vangeleddet 45-47
2670 Greve Strand

ObusForme siddepude

ObusForme siddepude

Giver optimal siddekomfort, da kropsvægten fordeles jævnt, og trykpunkter udlignes. Reducerer smerter i ryg og lænd, så man sidder behageligt i selv længere tid ad gangen. Er let at medbringe, da den kan foldes sammen. Pudens forreste del kan lynes af. Kan anvendes alene eller i kombination med en Obus Forme rygstøttepude.

Føj til huskeliste
Ifö toiletarmstøtte

Ifö toiletarmstøtte

Armstøtten kan slås op til lodret stilling når den ikke benyttes. Fremstillet i hvid, pulverlakeret. Tilbehør: toiletpapirholder (96079), støtteben (96078).

Føj til huskeliste
Dynamostol Incharge

Dynamostol Incharge

Formålet med stolen er at sidde aktivt og således forebygge smerter i nakke, skuldre og ryg.
Fås med Flex-sæde, armstøtte, fodbetjening (Clinical) eller fodring, samt hjul med belastningsbremse.

Føj til huskeliste
Dørautomatik til hængslede døre

Dørautomatik til hængslede døre

Denne serie indeholder 3 typer dørautomatik, som alle er beregnet til at gøre adgangen gennem hængslede døre lettere for ældre, gangbesværede, kørestolsbrugere eller hvis man som fuldt bevægelig kommer gående med hænderne fulde. Besam dørautomatik opfylder dermed behovet for en let og problemfri passage for alle.

Føj til huskeliste
Aluminiumshåndgreb

Aluminiumshåndgreb

Letvægtshåndgreb i polyesterlakeret aluminium. Fridybde til væg: 75 mm. Rørtykkelse: 25 mm.
Belastning kan variere da det kommer an på anvendte materialer.

Føj til huskeliste

OneMed A/S
P.O. Pedersens Vej 16
8200 Aarhus N