Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Vestergård Møbler ApS
Torvegade 55-57
1400 København K

Kørestolsramper

Skridsikre kørestolsramper tilpasses efter opgave.

Føj til huskeliste

Elevator

Alle typer elevatorer og lifte. Alle typer af elevatorer og lifte. Pris og mål efter opgave.

Føj til huskeliste

C. og I. Haslund
Damhus Boulevard 101A
2610 Rødovre

Ergo Star

Elektrisk højdeindeindstilling.

Føj til huskeliste

Worm ApS
Bakkegårdsvej 2-6
7900 Nykøbing Mors

Trinrist

Fremstilles efter individuelle mål og stigninger. 4 løse ben. 600 x 900, men fås i flere forskellige mål. Galvaniseret.

Føj til huskeliste

Stationære ramper

Fremstilles efter individuelle mål og stigninger, med eller uden gelænder, med ben eller beslag for fastgørelse. Rampen består af en rammekonstruktion med opgang/-opkørsel af dørkplade, i rammen monteres skraberiste med 20x30 mm masker.

Føj til huskeliste