Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Hannah 135 Børneplejeseng Natural

Hannah 135 Børneplejeseng Natural

Høj seng af massivt bøgetræ. Har foldelåger til forsiden. Der findes fire forskellige lågehøjder: 70, 98, 135 og 170 cm, i natur eller med farver. De høje varianter er beregnet til fx. hyperaktive eller autistiske børn. Kan kombineres med andre sengebunde. Kan forsynes med polstring.

Føj til huskeliste

Date

Højde 98 cm, bredde 42 cm, dybde 53 cm, sædehøjde 48 cm. Spisebordsstol / konferrencestol der tilbyder bevægelse og variation, kombineret med en optimal siddekomfort. Betrukket med stof, fås også med læder. 5 års garanti på vippe mekanismen.

Føj til huskeliste
Brusearmatur

Brusearmatur

Brusearmatur med termostat. Findes med og uden ekstra lange greb. Skoldningssikring hindrer utilsigtet indstilling over 38 grader. Armaturet er varmeisoleret. Kan monteres på armaturholder RT756.

Føj til huskeliste
Armatur til håndvask

Armatur til håndvask

Armatur til håndvask, findes i to varianter.
Blandingsbatteri med lang svingtud, skoldningssikring og vandsparefunktion, samt et berøringsfrit armatur, med temperaturreguleringsgreb.

Føj til huskeliste
Eleganza Standard

Eleganza Standard

Kan udstyres med delte sengeheste med integreret betjeningspanel. Der er betjeningspanel for personale i udtrækshylde ved fodgavl. Integreret sengetøjshylde og sengeforlængelse til 220 cm. Ryg- og lårdels tilbageføring på i alt 18 cm (dekubitusprophylakse).

Føj til huskeliste

Lewel Plus
Storegade 44, Hvidkilde
6640 Lunderskov

Sengebord

Sengebord

Sengebord med højdejusterbar bordplade og vendbar skuffe.
Kan anvendes både til højre og venstre side.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Dyne, flammehæmmende

Dyne, flammehæmmende

Trevira dyne som er både flammehæmmende og kogeægte. Betræk i 100 Trevira CS polyester. En gennemstukket helårsdyne med hvid overlock, fyld af kogeægte polyester hulfibre.
RATT certificeret af DNV til brug på fartøjer offshore.

Føj til huskeliste
Pude, flammehæmmende

Pude, flammehæmmende

Trevira pude som er flammesikret og kogeægte. Betræk i Trevira CS 100 polyester. Puden er quiltet og fyld af kogeægte polyester kuglefibre og har hvid overlock.
Er RATT certificeret af DNV til brug på fartøjer offshore.

Føj til huskeliste

Elatex-visco madras

Udnytter de gode egenskaber af at kombinere elatex-skum med den visco-elastiske effekt af PUR skum. Den visco-elastiske egenskab gør at materialet er varmefølsomt. Jo varmere des blødere bliver det. Giver en effektiv trykaflastende effekt, ved at kunne forme sig perfekt efter patienten. Består af 2 lag, 1 lag 7 cm elatex-skum og 1 lag 7 cm PUR-skum

Føj til huskeliste
Halebenspude

Halebenspude

Koldskumspude m/blødt indlæg ved halebenet.
Med Decu-Tex inkontinensbetræk, der kan kogevaskes.

Føj til huskeliste