Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.McKenzie SuperRoll

Velourbetræk. Kan anvendes i bl.a. bil og stol.

Føj til huskeliste

ProTerapi A/S
Industriparken 25
2750 Ballerup

Samson

Samson

Fås i 4 størrelser og i rød, lilla, sort og grøn.

Føj til huskeliste

Petö-skammel

Sædekanten er fri, så barnet kan holde fast. Finsk birke-x-finer. Sædemål: 30x30 cm. Højde individuel. Kan forsynes med rullebræt-hjul (bestnr. 6612).

Føj til huskeliste

Morten Liisberg Tømrer-og Snedkermester ApS
Roholmsvej 8D
2620 Albertslund

Thatsit Balans

Højde: 51 cm. Bredde: 47 cm. Dybde: 83 cm. Stolen kan tilpasses personer af forskellig højde v.h.a. regulerbare knæpuder. Med ryglæn der kan eftermonteres på stolen. Betrukket med stof, fås også med læder. 7 års garanti på træværk.

Føj til huskeliste

Variable Balans

Passer til alle aktiviteter ved bordhøjde (70-75 cm) Mederne gør at det er kroppens bevægelser der styrer stolen. Betrukket med stof, fås også med læder. Der kan monteres et sæt distanceklodser som mindsker afstanden mellem sæde og knæpuderne med 2,5 cm.

Føj til huskeliste

Multi Balans

Indstillelig stol som passer til mange brugsområder. Lev. med hjul. Kan foldes sammen for opbevaring eller ophæng på væg. Betrukket med stof, fås også med læder. 7 års garanti på træværk.

Føj til huskeliste

Safety-walk

Selvklæbende skridsikker sort gummi tape til markering af f.eks. trappetrin og sportshaller. Specielt egnet til indendørs brug. Bredde 51 mm. Rulle 18,3 m. Sælges også i metermål.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Tragten

Tragten

Klassisk og enkel lampe til hoveddøren. Blændfri. Kobber eller anodiseret. Valgte varenr er med 15cm arm på udendørsdåse, mont. dåse, IP23.

Føj til huskeliste

ABC Lys ApS
Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund