Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Cama EA9

Cama EA9

Løfteanordninger med en platform monteret på en eller flere skinner, som følger en trappes forløb. Herunder hører trappelifte til kørestole. De opgivne mål er standard, der findes andre størrelser.

Føj til huskeliste

Cama Lift ApS
Ellehammervej 6
9900 Frederikshavn

Treat-Eezi Trykaflastende pudebetræk

Treat-Eezi Trykaflastende pudebetræk

Pudebetrækket er lavet i to lag Treat-Eezi polyesterstof, og det kræver kun, at den øverste blå overflade kommer i kontakt med både hoved og ører, som er sårbare over for vævsskader.
Det øverste blå lag glider simpelthen mod det andet lag, hvilket øjeblikkeligt eliminerer friktion og reducerer trykket på huden.

Føj til huskeliste

Astrid Leisner & Søn ApS
Korsvangcentret 2
5610 Assens

Senge-/læsebord med elektrisk hæve-/sænkefunktion

Senge-/læsebord med elektrisk hæve-/sænkefunktion

Enkelt og stabilt senge-/læsebord m/elektrisk hæve-/sænkefunktion.
Kan anvendes ved f.eks. stol og kørestol samt ved seng eller plejeseng.
Ideelt til eksempelvis afsæt af plejeartikler ved personlig pleje, som arbejdsbord eller som spisebord for den sengeliggende borger.
Let at rengøre og desinficere.
Fås med og uden nedklappelig sideplade.

Føj til huskeliste

Scan-Med A/S
Dalgårdsvej 17
8220 Brabrand

Optimal toiletstøtte med ben

Optimal toiletstøtte med ben

Funktionel toiletstøtte til vægmontering, der giver god støtte når man skal have hjælp til at rejse sig fra toilettet. Armstøtten låses automatisk, når den er i opslået position. Rengøring: Med rengøringsmiddel uden opløsningsmidler, med pH-værdi på 5-9 eller med 70 desinfektionssprit. Autoklavering: Kan autoklaveres ved max 85 C i 3 minutter.

Føj til huskeliste
Jovie Krybbe / Vugge

Jovie Krybbe / Vugge

Justerbar vugge med mulighed for højdejustering og vipning. God beskyttelse med høje paneler og god luftcirkulation. Egnet til nyfødte med en højde op til 60 cm og vægt op til 12 kg. Brugervenligt design med fokus på sikkerhed og kvalitet. Kan tiltes, Anti-Trendelburg, ca. 13 grader. Sider kan tippes, så man kan komme ind til barnet fra fx en seng.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

CLUB3

CLUB3

Justerbar læne-/hvile-/elevationsstol med lydsvag dobbeltmotor, der kombinerer ergonomisk siddekomfort med brugervenlighed og faldforebyggelse. Stolen gør det nemt og sikkert at rejse og sætte sig, og som noget særligt har den mulighed for at elevere benene opad.
Der er fjernbetjening til indstilling af vinkel m.m.
Fås i Beige og Lysegrå.

Føj til huskeliste
Lumina PRO

Lumina PRO

Kraftig standerlampe med dæmpbart lys og mere end 4500 lumens, trods et beskedent elforbrug på 46W Lampen er en del af vores kamæleonlampe-princip, hvor lyset også kan stilles til forskellige farvetemperaturer de lune og let gyldne 3000K, det kølige 6000K der ligner dagslyset udenfor, samt neutralhvide 4000K en mellemting mellem de to yderpunkter

Føj til huskeliste
elumentis LED

elumentis LED

elumentis LED med 3 forskellige farvetemperaturer
2700K behagelig varm hvid
4800K neutral hvid (lys hvid)
6400K dagslys hvid
Lysstyrken kan indstilles enten trinløst eller i fem trin
Belysningsstyrke kan vælges uafhængigt af hinanden
for hver farvetemperatur. Dimension: 53 cm x 13 cm x 30 cm (H x W x D)
Vægt 1,8kg

Føj til huskeliste
Sengegalge

Sengegalge

Sengegalge 2 farvet (grå/antracit) med fuldt integreret rullemekanisme. Incl. 20 mm bredt galgebånd med skridsikring - 320 mm vandring.

Føj til huskeliste

Rolko Scandinavia ApS
Suensonsvej 2
8600 Silkeborg

NEO

NEO

Ledlenser NEO-serie giver dig lys ved aktivitet i mørke.
NEO-seriens pandelygter er optimeret i alle
detaljer til deres tilsigtede brug - fra lysgengivelse og lysfunktioner til vægt, størrelse og sofistikerede detaljer.

Føj til huskeliste