Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Sæde, MC Ergo Pro til Medema Mini Crossere

Sæde, MC Ergo Pro til Medema Mini Crossere

Fleksibelt sædesystem, med gode justeringsmuligheder på ryggen og med mulighed for alternative rygpuder. Kan justeres på stedet for brugere med rygproblemer eller ved specielle behov for støtte. Rygmodulet er udstyret med fæstninger for svingbar sidestøtte. Velegnet til særlig udsatte brugere. Kan leveres med anden hovedstøtte og i skai eller stof.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

Prag Multifunktions-plejeseng

Prag Multifunktions-plejeseng

Multifunktions-plejesengen er specielt udviklet til børn og voksne med fysiske eller psykiske handicaps. Den særlige konstruktion betyder, at den er velegnet til meget urolige brugere. Sengen har en 3-delt liggeflade. Sengen er fleksibel og sammensættes efter ønske/behov. Fx med eller uden polstring, længde, højde, indstigningshøjde mm.

Føj til huskeliste
Variana

Variana

Innovativ plejeseng, som er både vaskbar og delbar i dele, som alle vejer under 25 kilo. Højde-justerbar. Enkel og intuitiv fjernbetjening med lys i knapperne. Patenteret system med 2-delte sengeheste. Dobbelt tilbageføring af sæde for beskyttelse mod tryksår. Kan forlænges i begge ender. Mulighed for intelligent sensorsystem med indbygget alarm.

Føj til huskeliste

Lewel Plus
Storegade 44, Hvidkilde
6640 Lunderskov

ROVO Solo stool

ROVO Solo stool

En god ergonomisk kontorstol uden ryglæn med Ergo balance som sikrer fuld bevægelighed. Sæde diameter er 380 cm. Stående arbejde, siddende arbejde og bevægelse blender sammen i denne stool. Introvideo til Rovo Solo Stool. Træn din ryg, skulder og nakke med denne stool.

Føj til huskeliste
rygpude

rygpude

Med denne ergonomiske og orthopædiske rygpude, Ryg- ,sidde- og lændestøtte får du optimeret din siddestilling, uanset om du skal sidde på en stol, lænestol, sofa, kørestol eller det drejer sig om din kørestilling i bilsædet. Sele til påspænding på kørestol eller på anden stol medfølger.

Føj til huskeliste
Inkontinensbetræk til Demens madras

Inkontinensbetræk til Demens madras

Inkontinensbetræk til ThevoVital madras. Betrækket er rødt og fås i 2 størrelser.

Føj til huskeliste
Soho-rygstøtte

Soho-rygstøtte

Lindrer rygsmerter forårsaget af dårlig siddestilling.
Reducerer tryk på Lumbar Vertebra. Korrigerer siddestilling. Reducerer træthed. Tillader luftventilation på ryggen. Tilpasser og former sig til ryggen.
Det innovativ design letter trykket på rygraden med
65
Det ergonomiske design støtter kroppens bevægelser på en behagelig måde.

Føj til huskeliste
Völker S 966-2 - komfort og godt arbejdsmiljø

Völker S 966-2 - komfort og godt arbejdsmiljø

Højdejustering fra 31 - 86 cm. Fås m/to sengehestvarianter - et patenteret sengehest-system, der giver patienten den største tryghed samt et fast system. Sengen har et patenteret MiS (Micro-simulation System), som øger komforten, når patienten ligger ned el. sover, mobilitet øges, og risiko for tryksår reduceres.

Føj til huskeliste
Frida otiumstol med sædeløft

Frida otiumstol med sædeløft

Komfortabel stol i tysk kvalitet. Den er polstret med fyldig formstøbt koldskum i sæde og ryg, der ikke mister pusten, men holder formen i mange år. 2 motorer er indbygget, der giver mulighed for at justere sæde og fodstøtte uafhængigt af hinanden. God stol til især lave personer. Hjul er monteret på stolen, så de slipper gulvet når stolen løfter.

Føj til huskeliste
Ella otiumstol m. sædeløft

Ella otiumstol m. sædeløft

Ella er en komfort otiumstol fra tyske Himolla. Denne stol er polstret med komfortabel formstøbt koldskum og sort læder eller gråt stof. Ella har integrereret sædeløft og fodstøtte, der betjenes af en og samme motor. Det betyder at der kun er to knapper på din betjening, hvilket gør den enkel og let at bruge. Der er 5 års garanti på den.

Føj til huskeliste