Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Farstrup Senator 2349 otium spisebordsstol m. greb

Farstrup Senator 2349 otium spisebordsstol m. greb

Med Senator 2349 får du en god siddekomfort. De faste armlæn, med et godt greb foran giver en solid støtte, når man skal sætte sig eller rejse sig fra stolen.
Denne model er med praktik greb i ryggen, som kombineret med slædehjul på de forreste ben, gør det til en stol der også er velegnet til plejehjem og andre institutioner.

Føj til huskeliste
Farstrup Scala 2419 otium spisebordsstol m. greb

Farstrup Scala 2419 otium spisebordsstol m. greb

Scala otiums spisebordstolen er velegnet til seniorer, med en god siddekomfort og faste armlæn til at sætte fra på. Denne model af Scala stolen er med praktisk gribebøjle i ryglæn.
Stolen kan også monteres med praktiske slædehjul, der er velegnet når stolen skal skubbes ind på plads ved bordet. Scala stolen fås også uden armlæn

Føj til huskeliste
Farstrup Scala 2411 otium spisebordsstol

Farstrup Scala 2411 otium spisebordsstol

Scala stolen fra Farstrup er en solid spisebordsstol i tidløst design.
Farstrup Scala 2411 kan fås på stel af bøgetræ i forskellige bejdsninger eller på egetræ. Ligesom med Farstrups andre produkter, kan denne stol polstres i et utal af forskellige materieler og farver. Du kan derfor vælge slidstærke tekstiler eller den mere praktiske kunstlæder.

Føj til huskeliste
Lord otiumstol med sædeløft

Lord otiumstol med sædeløft

Lord otiumstol med sædeløft er en rigtig lækker hvilestol i sort læder eller stof. Stolen er med 2 motorer, for optimal indstilling af siddekomfort. Nakkestøtte er også justerbar.
Lord har integreret fodstøtte samt sædeløft. Så både en tv-stol og et hjælpemiddel.

Føj til huskeliste
Rygstrækker PRO

Rygstrækker PRO

Rygstrækker Pro er et innovativt redskab, der er designet specielt til at forbedre din rygstyrke og fleksibilitet. Det er skabt med henblik på at give dig mulighed for at udføre en række øvelser, der målrettet strækker og styrker din ryg, samtidig med at det forbedrer din kropsholdning.

Føj til huskeliste
Ledlenser H-Serie CORE

Ledlenser H-Serie CORE

H-Series CORE pandelygter er udstyret med et væld af fremtidsorienterede teknologier og funktioner. De kan betjenes intuitivt og er næsten alle trinløst dæmpbare via hjulkontakten på lygtehovedet. Derudover har de en forbedret konstant lysstrøm, så den valgte lysstyrke kan opretholdes i lang tid.

Føj til huskeliste
Alexander otiumstol m. sædeløft - sort læder

Alexander otiumstol m. sædeløft - sort læder

Alexander otiumstol med sædeløft. Her får du en komfortabel stol, med både hvilefunktioner og stå-op-hjælp. Stolen er udstyret med to motorer, så ryglænet kan reguleres uafhængigt af fodstøtten.
Alexander otiumstol med sædeløft er polstret i sort kvalitet og med pvc på sider og bag.

Føj til huskeliste
Vincent otiumstol med løft/drej

Vincent otiumstol med løft/drej

Vincent drejestol med sædeløft er en otiumstol og hjælpemiddel i ét. Gemt bag det ydre gemmer der sig hele to motorer, der hver især betjener sædeløft, samt ryglæn og fodstøtte. Det hele sker gnidningsløst, ved hjælp af den brugervenlige touch fjernbetjening i sidelommen. Stolen får i lækker læder eller gråt stof. 2 motorer og lås ved drej.

Føj til huskeliste
Score legrest

Score legrest

Den ergonomiske benstøtte fra Score, er til dig som har en skade eller et handicap, og har brug for støtte til benene mens du sidder ved dit skrivebord.
Score Single Legrest er til ét ben. Den måler 40 cm i længden og er 25 cm bred.
Score Double Legrest er til begge ben. Den måler 40 cm i længden og er 47 cm bred

Føj til huskeliste
Lamppad High

Lamppad High

Opladelig, ledningsfri lampe med en 6 28 cm stor lysflade og lange arme, så man får lyset op i højden.
Fra det lille diskrete og berøringsfølsomme betjeningspanel kan man dels tænde og slukke lampen, men også dæmpe lyset - helt ned til 4 af maksimal styrke.

Føj til huskeliste