Belysningsarmaturer

Hjælpemidler til lysbehandling, se 04 09. Forstørrelsesglas, lupper og forstørrende linsesystemer, se 22 03 09.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Cometa Gulvlampe

Cometa Gulvlampe

Cometa er en moderne lampe, der udsender et fokuseret arbejdslys samt et varmt, blødt lys til omgivelserne. Arbejdslyset anvender det innovative Ray Technology, som gør det muligt at rette lyset fremad uden at vinkle lampen eller reducere lyset. Dette beskytter dine øjne mod direkte blænding, samtidig med at du opretholder et optimalt oplyst rum

Føj til huskeliste
Lumina Magnet

Lumina Magnet

Transportabel, opladelig lampe med fra 6 ti 65 timers dæmpbart lys på en opladning. Kan med sine indbyggede magneter og karabinhager stilles, hænges og påmonteres et utal af steder. Fungerer også som PowerBank til andet opladeligt udstyr. Har en ekstra, rød lyskilde til advarselsformål dette lys kan blinke eller lyse konstant.

Føj til huskeliste
Twist 2 Go

Twist 2 Go

Opladelig bordlampelampe med 8 timers let køligt dagslys på en fuld opladning. Farvegengivelse på 95. Kan dæmpes til tre forskellige styrker.

Føj til huskeliste
Tricolor

Tricolor

Praktisk bordlampe med dæmpbart lys i tre forskellige farvetemperaturer, leveret af de energieffektive LED-lyskilder som holder længe, sparer på strømmen og stort set ikke udvikler spildvarme. De store, kontrastrige betjeningsknapper på lampefoden gør denne model til det optimale valg for den svagtseende bruger.

Føj til huskeliste
Lumina Max

Lumina Max

Dette er storebroderen til den slanke og elegante Lumina bordlampe, blot med et lidt større lampehoved og et 20 kraftigere lys alt andet er som på den mindre model: De super-energieffektive LED-lyskilder kan stilles til fem forskellige lysstyrker, og fem forskellige farvetemperaturer.

Føj til huskeliste
Smart Go - Transportabel lampe

Smart Go - Transportabel lampe

Praktisk lille transportabel, opladelig lampe fra Daylight, med LED-lys i samme friske, klare farvetone som dagslyset udenfor. Og takket være LED-teknikkens energieffektivitet kan det indbyggede batteri holde lampen i gang i op til 6 time på en enkelt opladning.

Føj til huskeliste
Z-lite

Z-lite

Praktisk opladelig lampe, som kan foldes sammen og være i en herrejakke-lomme. Med én enkelt knap kan man dels tænde og slukke for lampen, og dels vælge mellem tre forskellige lysstyrker. Oplades med en almindelig oplader til mobiltelefoner med mikro-USB-stik (medfølger ikke)

Føj til huskeliste
Lumi

Lumi

Arbejdslampe med 108cm lang arm i arkitektlampe-stilen samt et meter bredt lampehoved, som fordeler lyset jævnt over selv store skrive- og arbejdsborde. Lampen har moderne LED-lyskilder, som holder længe og sparer på strømmen, og giver et klart lys der minder om dagslys udenfor. Lyset kan dæmpes i to trin med den indbyggede lysdæmper-funktion

Føj til huskeliste
Lumina gulvlampe

Lumina gulvlampe

Standerlampe med dæmpbart LED-lys med variabel farvetemperatur. Fra den medfølgende fjernbetjening kan man desuden aktivere lampens sluk-selv-funktion. Fås i sort og i hvid.

Føj til huskeliste
Lumina bordlampe

Lumina bordlampe

Lampe med bordklemme og dæmpbart LED-lys med variabel farvetemperatur. Leveres med en fjernbetjening, hvorfra sluk-selv-funktion kan aktiveres. Fås i sort og hvid. Farvetemperatur kan justeres fra 3000 til 6500 Kelvin.

Føj til huskeliste