Belysningsarmaturer

Hjælpemidler til lysbehandling, se 04 09. Forstørrelsesglas, lupper og forstørrende linsesystemer, se 22 03 09.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Slimline 3 gulvlampe

Slimline 3 gulvlampe

Daylight Slimline 3 gulvlampe er rost for sin funktionalitet, ergonomi og uovertruffen lyskvalitet. Aluminiumskærmen udsender et meget stærkt lys, og diffusoren afgiver en bedre spredning af lys. En firetrins dæmper giver lysstyringskontrol. LEDerne bliver ikke varme, så du kan arbejde under lyset i mange timer.

Føj til huskeliste
LampPad

LampPad

Transportabel opladelig lampe med dæmpbart LED-lys, i slankt og futuristisk design. Leverer 400 lumen ved 3000K, og med en farvegengivelse over 90 Ra.

Føj til huskeliste
Symaskinelampe

Symaskinelampe

En lille men kraftig LED-lyskilde med køligt dagslys (5500-6500K) for enden af en 18 cm lang fleksibel svanehals, som kan monteres på næsten alle overflader uden brug af værktøj. En nem måde at skaffe godt arbejdslys til små områder.

Føj til huskeliste
Betty TL2

Betty TL2

En diskret lommelygte - lige indtil man tænder for den: Så finder man ud af, hvad syv af markedets allerbedste LED-lyskilder samt dedikeret LED-optik kan præstere - selv bil-forlygter må se sig slået af de 4500 lumens, som Lupines absolutte topmodel giver fra sig
Lyset kan justeres fra 0,3 til 45 watt, og suppleres af et særligt 0,8W rødt lys.

Føj til huskeliste
LogicLight

LogicLight

LED-lampe drevet fra et USB-stik, særligt udformet til brug med LogicKeyboard-tastaturerne eller en laptop. Giver en lokal belysning, som hjælper med at se tasterne og placere hænderne hensigtsmæssigt. Med fleksibel svanehals og et lampehoved der frit kan drejes 360 grader rundt, så lyset også kan bruges til andet end blot over tastaturet.

Føj til huskeliste
High Perfomance Line (P-serie)

High Perfomance Line (P-serie)

Denne serie professionelle stavlygter (svarende til tre-fire mere traditionelle lygter) kan indstilles til en bred, men stadig kraftig lyskegle til generel orientering, eller fokuseres i en endnu mere intens, smal stråle til detailopgaver, der kræver ekstra meget lys. Takket være LED-lyskilderne i lygten holder batteriet længe mellem opladninger.

Føj til huskeliste
GuideLight

GuideLight

GuideLight-systemet er udviklet til at forhindre faldulykker i hjemmet. Det sker ved, at lys automatisk
tændes, når en beboer forlader sin seng om natten.
Når lyset leder vejen til og fra badeværelset, undgår
beboeren at lede efter lamper, blive forvirret
i mørket eller at falde over møbler mv. i nattens mørke.

Føj til huskeliste

Tunstall A/s
Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg

OPPLE LED Skrivebordslampe

OPPLE LED Skrivebordslampe

OPPLE LED Skrivebordslampe er ikke blot en designet lampe, den giver også et rigtig godt lys på dit bord. Lampen er nem at justere på og har indbygget kontrolpanel hvor du kan justere på lystemperaturen eller aktivere en af de prædefinerede lysniveauer.

Føj til huskeliste
Piko Blika RX7

Piko Blika RX7

Hele 2100 lumen, nær- og fjernlys, rødt og grønt lys, et blidt læselampe, og det helt nye FrontClick-system gør Blika til den mest alsidige pandelampe.
IP 68 (vandtæthed), IK 09 (slagstyrke)
Multilinsesystem 22 / 12 / 180
2 x Cree XM-L2 U4, 2x XQ-E HI hvid, 1x XQ-E HI rød, 1x XQ-E HI grøn
Brugstemperatur: -30 C til 70 C.

Føj til huskeliste
LHH LED undersøgelseslampe

LHH LED undersøgelseslampe

En undersøgelseslampe der anvendes til krævende synsopgaver så som lægeundersøgelser samt mindre operationer.
Præcis positionering hvor lyset skal være - Nem og rengøre
Kontakt os for tilbud på mere end 10 stk.

Føj til huskeliste

JB Medico aps
Birkemosevej 3A
8361 Hasselager