Belysningsarmaturer

Hjælpemidler til lysbehandling, se 04 09. Forstørrelsesglas, lupper og forstørrende linsesystemer, se 22 03 09.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Aura Exzite G2 pendel med trækafbryder

Aura Exzite G2 pendel med trækafbryder

Pendel med lav blænding med TW (lysfarveskift)
Den har to trækafbrydere, hvilket gør brugen ganske simpel. Den ene snor til at tænde/slukke/dæmpe op og ned, den anden snor til at skifte mellem varmt og koldt lys. Dette imødekommer brugerens synsbehov, både hvad angår lysstyrke og lysfarve.

Føj til huskeliste
Amalia senge- læselampe

Amalia senge- læselampe

Ideel for læsekomfort når man er sengeliggende. Det 360 mobile lampehoved sørger for et behageligt indirekte lys.
Svanehals gør lampen fleksibel og nem at positionere.
Giver min 500 lux i snit på læseområdet 60x60 cm, ved en afstand på 50 cm til lampen. Se monteringstilbehør i tilbehør-folderen. Lysområde (0,5 m): Ø 450 mm Tænd/sluk på lampehovedet

Føj til huskeliste
Genopladelig LED bordlampe

Genopladelig LED bordlampe

Bordlampe med klemme, der kan oplades via USB. Lysstrålen kan justeres takket være den fleksible hals. Lyset kan ændres til 3 forskellige styrker med touch funktion. Mål: H: 30 x B: 2,8 x D: 12,3 cm.
Materiale: Plast.
LED levetid: 30.000 timer.

Føj til huskeliste
Ledlenser H-Serie CORE

Ledlenser H-Serie CORE

H-Series CORE pandelygter er udstyret med et væld af fremtidsorienterede teknologier og funktioner. De kan betjenes intuitivt og er næsten alle trinløst dæmpbare via hjulkontakten på lygtehovedet. Derudover har de en forbedret konstant lysstrøm, så den valgte lysstyrke kan opretholdes i lang tid.

Føj til huskeliste
Lamppad High

Lamppad High

Opladelig, ledningsfri lampe med en 6 28 cm stor lysflade og lange arme, så man får lyset op i højden.
Fra det lille diskrete og berøringsfølsomme betjeningspanel kan man dels tænde og slukke lampen, men også dæmpe lyset - helt ned til 4 af maksimal styrke.

Føj til huskeliste
Mijia LED Skærmlampe

Mijia LED Skærmlampe

Diskret skærmlampe som monteres oven på en fladskærm. Den belyser dit arbejdsområde foran skærmen inklusive tastatur og mus. Du bestemmer selv hvilket lys der passer bedst til den aktuelle situation ved brug af den medfølgende, lille runde fjernbetjening. Her justerer du eksempelvis på lystemperatur og lysstyrke.

Føj til huskeliste
Multilight LED Akku 4500K

Multilight LED Akku 4500K

En foldbar lampe med 48 SMD LED pære der er energi venlige. Lyset er behageligt og blænder ikke.Kan tages med på restaurant hvor man skal bruge lidt ekstra lys over tallerkenen. Tændes ved at trykke på knappen der sidder på foden.Genopladeligt batteri eller til strøm.Der medfølger 190cm transformer kabel med Euro stik der passer til 100-200v.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Split

Split

Anvendelig til store arbejdsflader hvor behovet for lys er ekstra stort. LED modulet giver et bredt asymmetrisk lys. Split er dæmpbar og der er indbygget timer og bevægelsessensor der slukker automatisk efter 15 minutters inaktivitet og tænder igen ved bevægelse. Det intuitive greb afskærmer lyskilderne fra at blænde.

Føj til huskeliste

LVI Danmark ApS
Hørkær 24, st. tv
2730 Herlev

Light My Way

Light My Way

Light My Way er et trådløst Bluetooth system, der register når du forlader sengen om natten. Pladen sender besked til LED-pære. LED pærerne tænder et svagt lys, så du kan gå sikkert ud på toilettet og tilbage. Trådløs afbryder slukker alle LED pære når du er tilbage i sengen igen. Kræver ingen teknisk installation.

Føj til huskeliste

Scantone A/S
Stestrupvej 86 B
4360 Kr. Eskilstrup

Bærbar LED lampe

Bærbar LED lampe

Smart transportabel LED lampe man kan have med i sin taske. Har 24 langtidsholdbar LED pære som kan holde i op til 100 timer. Lampen har 3 forskellige lysstyrker. Bruger et USB stik som MEDFØLGER
eller 4stk. AA batterier MEDFØLGER IKKE.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup