Gulvlamper

Lamper til placering på gulv.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
lm
Ra
Kelvin
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Lumina gulvlampe

Lumina gulvlampe

Standerlampe med dæmpbart LED-lys med variabel farvetemperatur. Fra den medfølgende fjernbetjening kan man desuden aktivere lampens sluk-selv-funktion. Fås i sort og i hvid.

Føj til huskeliste
Slimline 3 gulvlampe

Slimline 3 gulvlampe

Daylight Slimline 3 gulvlampe er rost for sin funktionalitet, ergonomi og uovertruffen lyskvalitet. Aluminiumskærmen udsender et meget stærkt lys, og diffusoren afgiver en bedre spredning af lys. En firetrins dæmper giver lysstyringskontrol. LEDerne bliver ikke varme, så du kan arbejde under lyset i mange timer.

Føj til huskeliste
SCHWEIZER MULTILIGHT LED Gulv

SCHWEIZER MULTILIGHT LED Gulv

Gulvlampe med 72 holdbare og energieffektive SMD LEDer. Gåsehalsen giver mulighed for fleksibel, tredimensionel justering. Tænd og sluk knappen er integreret i lampens hoved. Leveres i 3 forskellige farvetemperature, 2700K, 4500K og 6500K.

Føj til huskeliste
Flexi-Vision

Flexi-Vision

Gulvlampe som leveres med 20W sparepære med køligt dagslys, hvor lampehovedets højde og vinkel kan justeres. Udviklet i samarbejde med RNIB (det kongelige britiske institus for blinde) samt andre svagsyns-specialister. Anbefales til brugere som generes af blænding, og har behov for forbedret kontrast.

Føj til huskeliste
Standerlæselampe

Standerlæselampe

Læselampe på gulvstativ med kraftig 24w neonpære.
Højde fra 117 til 151 cm.
4500K

Føj til huskeliste
Gulvlampe

Gulvlampe

højde fra 117 cm til 151 cm - kan justeres nemt og hurtigt - ideel til lys til læsning
Artikel nr. 16030

Føj til huskeliste