Bordlamper, transportable

Lamper til placering eller montering på et bord. Med batteri.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
lm
lm
Ra
kelvin
kelvin
g
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Lumina Magnet

Lumina Magnet

Transportabel, opladelig lampe med fra 6 ti 65 timers dæmpbart lys på en opladning. Kan med sine indbyggede magneter og karabinhager stilles, hænges og påmonteres et utal af steder. Fungerer også som PowerBank til andet opladeligt udstyr. Har en ekstra, rød lyskilde til advarselsformål dette lys kan blinke eller lyse konstant.

Føj til huskeliste
Smart Go - Transportabel lampe

Smart Go - Transportabel lampe

Praktisk lille transportabel, opladelig lampe fra Daylight, med LED-lys i samme friske, klare farvetone som dagslyset udenfor. Og takket være LED-teknikkens energieffektivitet kan det indbyggede batteri holde lampen i gang i op til 6 time på en enkelt opladning.

Føj til huskeliste
Z-lite

Z-lite

Praktisk opladelig lampe, som kan foldes sammen og være i en herrejakke-lomme. Med én enkelt knap kan man dels tænde og slukke for lampen, og dels vælge mellem tre forskellige lysstyrker. Oplades med en almindelig oplader til mobiltelefoner med mikro-USB-stik (medfølger ikke)

Føj til huskeliste
Lamppad Mini

Lamppad Mini

Transportabel lampe i minimalistisk formsprog, indbygget opladeligt batteri, og moderne LED-lyskilder. Det enkle design gør det muligt at stille lampehovedet i en uendelighed af vinkler og positioner, og når den foldes sammen til et fladt kvadrat, passer den fint i en herrejakkelomme.

Føj til huskeliste
Duo-Lampe

Duo-Lampe

Transportabel opladelig lampe, der fungerer både som håndlygte og som fritstående bordlampe - i sidstnævnte rolle med lysdæmpning og tre forskellige farvetemperaturer. Lysdæmpning og valg af farvetemperatur gælder kun for bordlampe-funktionen. Lyset fra lommelygte-funktionen har en fast styrke og en farvetemperatur på 6000 K.

Føj til huskeliste
Twist 2 Go

Twist 2 Go

Opladelig bordlampelampe med 8 timers let køligt dagslys på en fuld opladning. Farvegengivelse på 95. Kan dæmpes til tre forskellige styrker.

Føj til huskeliste
Foldi GO

Foldi GO

Genopladelig lille bordlampe, perfekt til håndarbejde, syborde og hjemmeværksteder. Den fuldt justerbare arm hjælper med at fokusere lyset præcis der, hvor det er nødvendigt, hvilket gør det lettere at se tydeligt. Foldi Go leveres med en taske til sikker opbevaring når lampen ikke er i brug.

Føj til huskeliste
Transportabel LED-bordlampe

Transportabel LED-bordlampe

Transportabel LED-lampe med indbygget lysdæmpning, tre forskellige farvetemperaturer og en sekundær lyskilde til belysning af omgivelserne. Med indbygget, opladeligt batteri, som oplades enten med den medfølgende lader, gængse USB-ladere til mobiltelefoner eller fra en USB-port på en computer.

Føj til huskeliste
LampPad

LampPad

Transportabel opladelig lampe med dæmpbart LED-lys, i slankt og futuristisk design. Leverer 400 lumen ved 3000K, og med en farvegengivelse over 90 Ra.

Føj til huskeliste
Freedom LED transportabel lampe

Freedom LED transportabel lampe

Transportabel lampe med indbygget, opladeligt batteri, samt energieffektive LED-lyskilder, som aldrig skal udskiftes, med et køligt lys som dagslys. Nem at have med tænder automatisk når hovedet klappes op. Anbefales til brugere med behov for ekstra belysning til dagligdags opgaver -- også udenfor rækkevidde af en stikkontakt.

Føj til huskeliste