Kuvertlamper

Små bordlamper der er beregnet til at oplyse et mindre fokusområde som fx en tallerken eller bankoplade.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
 info
Med batteri
    
lm
Ra
Kelvin
g
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Smart Go - Transportabel lampe

Smart Go - Transportabel lampe

Praktisk lille transportabel, opladelig lampe fra Daylight, med LED-lys i samme friske, klare farvetone som dagslyset udenfor. Og takket være LED-teknikkens energieffektivitet kan det indbyggede batteri holde lampen i gang i op til 6 time på en enkelt opladning.

Føj til huskeliste
Z-lite

Z-lite

Praktisk opladelig lampe, som kan foldes sammen og være i en herrejakke-lomme. Med én enkelt knap kan man dels tænde og slukke for lampen, og dels vælge mellem tre forskellige lysstyrker. Oplades med en almindelig oplader til mobiltelefoner med mikro-USB-stik (medfølger ikke)

Føj til huskeliste
Twist 2

Twist 2

Den populære Easy-Twist i ny forbedret udgave med mere stabil fod. Mulighed for at vinkle lyset i lampen og dermed spredning af lyset i hele dit arbejdsområde.
Lampen er i sig selv let og designet til at folde pænt væk. Den har et praktisk bærehåndtag, der giver dig mulighed for at tage den med dig, uanset hvor du går.
Skal tilsluttes el-net.

Føj til huskeliste
Foldi GO

Foldi GO

Genopladelig lille bordlampe, perfekt til håndarbejde, syborde og hjemmeværksteder. Den fuldt justerbare arm hjælper med at fokusere lyset præcis der, hvor det er nødvendigt, hvilket gør det lettere at se tydeligt. Foldi Go leveres med en taske til sikker opbevaring når lampen ikke er i brug.

Føj til huskeliste
Lamppad Mini

Lamppad Mini

Transportabel lampe i minimalistisk formsprog, indbygget opladeligt batteri, og moderne LED-lyskilder. Det enkle design gør det muligt at stille lampehovedet i en uendelighed af vinkler og positioner, og når den foldes sammen til et fladt kvadrat, passer den fint i en herrejakkelomme.

Føj til huskeliste
Easy-Twist

Easy-Twist

Daylights populære bærbare lampe nu kommer med Easy-Twist funktion, hvilket giver mulighed for at vinkle lyset i lampen og dermed spredning af lyset i hele dit arbejdsområde. Dette betyder at du kan opnå det bedste farve match nogensinde. Lampen er i sig selv let og designet til at folde pænt væk. Meget let at transportere. Skal tilsluttes el-net.

Føj til huskeliste
Multilight LED Akku 4500K

Multilight LED Akku 4500K

En foldbar lampe med 48 SMD LED pære der er energi venlige. Lyset er behageligt og blænder ikke.Kan tages med på restaurant hvor man skal bruge lidt ekstra lys over tallerkenen. Tændes ved at trykke på knappen der sidder på foden.Genopladeligt batteri eller til strøm.Der medfølger 190cm transformer kabel med Euro stik der passer til 100-200v.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

DayLight Freedom Lampe LED 13Watt

DayLight Freedom Lampe LED 13Watt

Transportabel og genopladelig lampe man kan tage med sig. Tænder automatisk når lampehovedet klappes op. Kan tages med på restaurant hvor lyset kan være lidt dunkelt og man skal bruge lidt mere lys for at se tallerkenen.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Transportabel LED-bordlampe

Transportabel LED-bordlampe

Transportabel LED-lampe med indbygget lysdæmpning, tre forskellige farvetemperaturer og en sekundær lyskilde til belysning af omgivelserne. Med indbygget, opladeligt batteri, som oplades enten med den medfølgende lader, gængse USB-ladere til mobiltelefoner eller fra en USB-port på en computer.

Føj til huskeliste
LampPad

LampPad

Transportabel opladelig lampe med dæmpbart LED-lys, i slankt og futuristisk design. Leverer 400 lumen ved 3000K, og med en farvegengivelse over 90 Ra.

Føj til huskeliste