Indstillelige kontorstole uden bremse

Stole med indstillelig rygstøtte, indstilleligt sæde og gasfjeder til højderegulering. Typisk fem ben med hjul.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
 info
Sæde og ryglæn kan indstilles vha. kroppens bevægelser.
    
    
    
    
kg
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i laveste position.
cm
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i højeste position.
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Malmstolen R7 med Dux-sæde og nakkestøtte

Malmstolen R7 med Dux-sæde og nakkestøtte

Malmstolens princip bygger på støtte, aflastning, afslapning og bevægelse. Stolen har et ryglæn, der former sig efter brugerens naturlige rygform og støtter samt aflaster ryggen. Dux-Pascal spiralsystem i sædet giver god vægtfordeling. Med et synkronvip, der giver konstant kontakt med ryglæn. Højdejusterbar nakkestøtte.

Føj til huskeliste
KIGA kassestol

KIGA kassestol

KIGA kassestol har et rundt sæde med indbygget Ergo Top, der gør at sædet følger dine bevægelser, uanset om du læner dig fremad, til siden eller bagud. Det bevægelige sæde afhjælper samt forebygger rygproblemer ved kassearbejde. Stolen er enkel og nem at betjene. Stolen har en fodring med Ø 50cm, så der er plads til fødderne.

Føj til huskeliste
Tango kontorstol m. lav ryg

Tango kontorstol m. lav ryg

Tango kontorstol med lav ryg har indbygget Ergo Top, der gør at sædet følger den siddendes bevægelser, uanset om man læner sig fremad, til siden eller bagud. Den stadige bevægelse afhjælper og forebygger rygproblemer. Tango lav er god til personer af lidt kraftig bygning og op til 180 cm i højden.

Føj til huskeliste
Lezgo m. rundt sæde

Lezgo m. rundt sæde

Lezgo kontorstol har indbygget Ergo Top, der gør, at sædet følger den siddendes bevægelser, uanset om man læner sig fremad, til siden eller bagud. Den dynamiske siddestilling afhjælper og forebygger rygproblemer. Lezgo er især velegnet til personer af almindelig kropsbygning og det runde sæde passer især mindre personer rigtigt godt.

Føj til huskeliste
Tango

Tango

Tango kontorstol har indbygget Ergo Top, der gør, at sædet følger den siddendes bevægelser, uanset om man læner sig fremad, til siden eller bagud. Den stadige bevægelse afhjælper samt forebygger rygproblemer. Tango stolen er god til folk af almindelig bygning og med højde fra 175 cm.

Føj til huskeliste
Lezgo kontorstol

Lezgo kontorstol

Lezgo kontorstol har indbygget Ergo Top, der gør, at sædet følger den siddendes bevægelser uanset om man læner sig fremad, til siden eller bagud. Den stadige bevægelse træner balancen og afhjælper samt forebygger rygproblemer. Lezgo er især velegnet til personer af alm. kropsbygning med en højde op til ca. 175 cm. Findes også med kort og rundt sæde

Føj til huskeliste
Ergositter

Ergositter

Ergositter kontorstol er specielt egnet til personer med rygproblemer f.eks. diskusprolaps. Stolen er med høj ryg med variabel lændestøtte, nakkepude og armlæn. Selve sædet er delt i 2 stykker. Den bagerste del kan sænkes, så ryggen strækkes og trykket fordeles på lår og lænd.
Stolen reducerer smerter fra diskusprolaps, halebensproblemer mv.

Føj til huskeliste
HÅG H04 Credo

HÅG H04 Credo

Flydende vip, let indstilling. Sædedybdereg. gaslift 150 mm som standard. Stelfarve: sort eller sølv. Fås som skrankestol. Fodkryds med støtteplader. Valgfrie bløde eller hårde hjul. Fås med armlæn. Ryghøjde indstillelig.

Føj til huskeliste
HÅG H05 5600

HÅG H05 5600

Helpolstret, høj ryg. Flydende vip. 4-i-1 justering: sædedybde, ryghøjde og for- og bagovervip. Låsbart vip i 3 positioner; forover, horisontalt og bagover. Regulerbare armlæn t-formet med top af plastik. Fodkryds i aluminium med kurvede benstøtter. Standardgaslift 150 mm. Div. tilbehør. Fås også 4 cm bredere (bestillingsnr. 5650).

Føj til huskeliste
Håg H05 5500

Håg H05 5500

Helpolstret, høj ryg. Flydende vip. 4-i-1 justering: sædedybde, ryghøjde og for- og bagovervip. Låsbart vip i 3 positioner; forover, horisontalt og bagover. Regulerbare armlæn t-formet med top af plastik. Fodkryds i aluminium eller sort lak med kurvede benstøtter. Standardgaslift 150 mm. Div. tilbehør.

Føj til huskeliste