Indstillelige kontorstole uden bremse

Stole med indstillelig rygstøtte, indstilleligt sæde og gasfjeder til højderegulering. Typisk fem ben med hjul.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
 info
Sæde og ryglæn kan indstilles vha. kroppens bevægelser.
    
    
    
    
kg
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i laveste position.
cm
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i højeste position.
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Sanus Sundhedsstol: Ergonomisk stol til vuggestue-/børnehavepersonale

Sanus Sundhedsstol: Ergonomisk stol til vuggestue-/børnehavepersonale

Stolen er målrettet vuggestuepersonale m.fl. Stolen bruges som forebyggelse af de skader, som arbejdsstillinger tæt på gulvet, hvor børnene har mange af deres aktiviteter, forårsager i knæ, ryg, skuldre og arme hos personalet. Ryglænet kan svinge 360 grader rundt. Stolen fås også med ekstra lav el. høj siddehøjde, med stof el. kunstlæder, 3 farver

Føj til huskeliste
RH Activ

RH Activ

RH Activ serien fungerer rigtig godt i alle typer kontor- og industriarbejde.
Stolene er kendetegnet ved et bredt og fleksibelt tilbehørsprogram, så stolene kan tilpasses mange forskellige typer af arbejde. Trinløs og individuel free-flow justering af sæde og ryg. Sædedybdejustering (60 mm). Brugervenlige betjeningsgreb med funktionsbeskrivelse.

Føj til huskeliste
RH Activ

RH Activ

Fungerer rigtig godt i alle typer kontor- og industri arbejde. Stolene er kendetegnet ved et bredt og fleksibelt tilbehørsprogram, så stolene kan tilpasses mange forskellige typer af arbejde. Trinløs og individuel free-flow justering af sæde og ryg. Sædedybdejustering (justerbar 60 mm). Brugervenlige betjeningsgreb med funktionsbeskrivelse.

Føj til huskeliste
RH Extend 220

RH Extend 220

RH Extend 220 med høj ryg fungerer rigtig godt i alle typer kontormiljøer og giver god støtte til ryg og lænd. Trinløs justering af sædevip. Trinløs justering af rygvinkel. Sædedybdejustering (justerbar 60 mm.) Brugervenlige betjeningsgreb med funktionsbeskrivelse. Mulighed for armlæn og nakkestøtte.
EPD miljøcertificeret. 10 års garanti.

Føj til huskeliste
RH Extend 200

RH Extend 200

RH Extend 200 med medium ryg fungerer rigtig godt i alle typer kontormiljøer og giver god støtte til ryg og lænd. Trinløs justering af sædevip.
Trinløs justering af rygvinkel. Sædedybdejustering (justerbar 60 mm)Brugervenlige betjeningsgreb med funktionsbeskrivelse. Mulighed for armlæn og nakkestøtte. EPD miljøcertificeret. 10 års garanti.

Føj til huskeliste
RH Logic 300

RH Logic 300

Ergonomisk stol, som passer til de allerfleste personer og arbejdssituationer. Stol med medium rygstørrelse som i høj grad egner sig til personer med rygproblemer. Trinløs justering af sædevip. Vægtjustering af siddehøjde
Trinløs justering af rygvinkel. Sædedybdejustering (justerbar 60 mm)
Brugervenlige betjeningsgreb med funktionsbeskrivelse.

Føj til huskeliste
RH Logic 400

RH Logic 400

Ergonomisk stol, som passer til de allerfleste personer og arbejdssituationer. Højrygget stol som egner sig til personer med rygproblemer. Trinløs justering af sædevip og rygvinkel. Vægtjustering af siddehøjde. Sædedybdejustering (justerbar 60 mm) Brugervenlige betjeningsgreb med funktionsbeskrivelse.

Føj til huskeliste
Malmstolen 4000

Malmstolen 4000

Malmstolens princip bygger på støtte, aflastning, afslapning og bevægelse. I ryglænet er fire elastiske bånd, der gør, at ryglænet former sig efter brugerens naturlige rygform. Det giver en kontaktflade, der støtter og aflaster ryggen. Dux-Pascal spiralsystem i sædet giver særdeles god vægtfordeling. Stor bevægelsesfrihed i stolen.

Føj til huskeliste
Malmstolen R4 med Dux-sæde og nakkestøtte

Malmstolen R4 med Dux-sæde og nakkestøtte

Malmstolens princip bygger på støtte, aflastning, afslapning og bevægelse. Stolen har et ryglæn, der former sig efter brugerens naturlige rygform og støtter samt aflaster ryggen. Dux-Pascal spiralsystem i sædet giver god vægtfordeling. Stolen giver stor bevægelsesfrihed. Med nakkestøtte, der er højdejusterbar.

Føj til huskeliste
Malmstolen 7000 med nakkestøtte

Malmstolen 7000 med nakkestøtte

Malmstolens princip bygger på støtte, aflastning, afslapning og bevægelse. I ryglænet er fire elastiske bånd, der gør at ryglænet former sig efter brugerens naturlige rygform og støtter samt aflaster ryggen. Dux-Pascal spiralsystem i sædet giver særdeles god vægtfordeling. Med et synkronvip, der giver konstant kontakt med ryglæn. Nakkestøtte

Føj til huskeliste