Ståstøttestole

Stole med et eller flere stoleben som støtter en person i stående eller halvstående stilling.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
kg
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i laveste position.
cm
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i højeste position.
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Nina stå/støtte stol med central bremse

Nina stå/støtte stol med central bremse

Nina støttestol med centralbremse er en praktisk og ergonomisk stå-/støttestol. Den fylder ikke meget i køkkenet eller kontoret. Denne stol har indbygget centralbremse. Dette gør den især velegnet ældre med nedsat førlighed eller brugere med et handicap. Ved hjælpe af håndtag udløses bremsen.
Stolen fås i forskellige farver og siddehøjder.

Føj til huskeliste
Senior Universal støttestol

Senior Universal støttestol

Senior Universal stå-/støttestol, kan du få den støtte og hjælp du behøver i alle dine daglige gøremål. Sædet er udformet af formstøbt skum, og designet så du undgår tryk på halebenet.
Senior Universal stå-/støttestol kan ligesom vores andre støttestole let justeres i højden, På den måde kan du bruge den ved forskellige bordhøjder. Fås med brems.

Føj til huskeliste
Mars LP 816, X-Large

Mars LP 816, X-Large

Mars LP fremstår som en simpel, funktionel og fleksibel stol, og er velegnet til skoler, institutioner, kontor og produktion mm.
Siddehøjde i flere varianter fra 60cm til 83cm med glidesko.
Fås i et stort farve udvalg

Føj til huskeliste

Genito A/S
Vestergade 30B
8860 Ulstrup

UP taburet

UP taburet

Den ergonomiske UP taburet fra Interstuhl sikrer en aktiv siddestilling og styrker ryggen, mens du sidder. Foden er lavet i skridsikkert materiale og sædets bløde indlæg er behageligt at sidde på. Findes i flere farver.

Føj til huskeliste
Back App 2.0

Back App 2.0

Back App 2.0 er en innovativ ståstøttestol, der træner krop og ryg, mens man sidder. Stolen balancerer på en kugle, der kan skrues op og ned i sværhedsgrad.

Føj til huskeliste
Interstuhl UP: mobil og funktionel taburet

Interstuhl UP: mobil og funktionel taburet

Plejehjem? Institution? Kontor? UP-taburetten er genial mange steder Den sætter gang i bevægelsen i din daglige rutine. UP gør dig mere mobil, og tilføjer en sund og god forandring til skrivebordet. Når du sidder på den, retter den din holdning op og styrker din ryg og mave. Taburettens bund er af skridsikkert materiale.

Føj til huskeliste
RH Support Taburett

RH Support Taburett

RH Taburett Support stol med taburetsæde der giver dig aflastning og varierende arbejdsstillinger. Stolen findes både med og uden ryglæn. Eksempler på anvendelsesområder er kontor, industri, madningsstol (barne- og ældreomsorg), tandlæge, frisør, læge, kasse, laboratorier og reception.

Føj til huskeliste
Variér Move stå/støtte stol

Variér Move stå/støtte stol

Med Move stå/støtte stol er du aktiv samtidig med at du sidder ned. Denne fleksible ståstøtte stol er udstyret med en graderet diskformet fod, således at dens hældningsvinkel kan følge din krop i en lang række stillinger. Du kan derved øge vinklen mellem din overkrop og dine lår - det letter belastningen for din ryg og nakke.

Føj til huskeliste
Swopper stol

Swopper stol

Stolen der aktivt træner ryg, lænd og mavemuskler
Rygsmerter er en folkesygdom. Hvert år oplever en stor del af befolkningen, at de har ondt i ryggen, og det er der en naturlig forklaring på. Vi sidder for meget ned. Og det bliver kun værre af, at almindelige kontorstole tvinger os til at sidde i statiske/fastlåste stillinger.

Føj til huskeliste
Muvman ståstøtte stol

Muvman ståstøtte stol

Ståstøtte stol med stort høj/lav område (51-84 cm)
Nem justering med knapper under sædet.
Fremadbøjet søjle aflaster ryggen.
Aktiv zone-trykaflastning, når du sidder.
Automatisk tilbage drejning af sædet.
Stabil fod m. antiskridkant, så du ikke glider/vælter.
Bærehåndtaget gør den nem at flytte (6 kg) Prøv Gratis i 14 dage.
(mod returOmk.)

Føj til huskeliste