Ståstøttestole

Stole med et eller flere stoleben som støtter en person i stående eller halvstående stilling.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
kg
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i laveste position.
cm
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i højeste position.
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



MOIZI 16 stå/støtte stol

MOIZI 16 stå/støtte stol

Ergonomisk stå/støtte stol der både kan bruges til at stå op og sidde ned. Når du sidder på en stå og sidde stol laver du små kontinuerlige bevægelser for at holde balancen. Det gør du ubevidst og det er med til at træne din ryg og aktivere hele kroppen så der bliver en bedre blodgennemstrømning, og samtidig forebygger du muskelspændinger.

Føj til huskeliste
Dynamostol Skole sadel stol

Dynamostol Skole sadel stol

Sadelstol til børn. Børns naturlige udvikling kræver aktivitet og bevægelse, da de skal bruge deres muskler. Dynamo Skolestol giver børnene mulighed for fysisk aktivitet også når de sidder foran pcen Den fås i to højder, så den kan bruges af alle børn fra 1. til 10. klasse. Stolen kan nemt hænges op uden beslag på alle typer skoleborde.

Føj til huskeliste
Dynamostol Incharge sadel stol

Dynamostol Incharge sadel stol

Styrk din ryg hele dagen. Sidder du så godt at du kan holde fokus på dit arbejde uden at blive forstyrret af smerter i skuldre, nakke eller ryg? Med en Dynamostol sikres du en god arbejdsstilling, så du kan arbejde koncentreret hele dagen. Stolen fås i to varianter: 1) Incharge 2) Incharge Clinical (specielt egnet til tandlæger og klinikker)

Føj til huskeliste
Dynamostol Classic sadel stol

Dynamostol Classic sadel stol

Styrk din ryg hele dagen. Sidder du så godt at du kan holde fokus på dit arbejde uden at blive forstyrret af smerter i skuldre, nakke eller ryg? Med en Dynamostol sikres du en god arbejdsstilling, så du kan arbejde med fuld koncentration hele dagen. Ergonomisk sadelformet sæde med aftageligt betræk, så det nemt kan vaskes eller renses.

Føj til huskeliste
Stå støtte taburet

Stå støtte taburet

Dette sadelsæde er udviklet i samarbejde med ergoterapeuter fra industrien.
Trinløs højdejustering fra 550-820 mm. Sæde i ægte Læder.
Sadelsædets udformning giver fri bevægelse til benene, det styrker blodcirkulationen og holder trætheden borte fra ben og fødder.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Ståstøtte og sadelstole

Ståstøtte og sadelstole

Ståstøtte stol og sadelstol er en ergonomisk arbejdsstol, fordi man sidder automatisk ergonomisk rigtig - man kan ikke sidde forkert Dermed menes, at man sidder som ergo/fysioterapeuter anbefaler.

Føj til huskeliste
Global Pinto Saddelstol

Global Pinto Saddelstol

Global Pinto er en ekstra blød og komfortabel saddelstol, som er polstret med koldskum og betrukket med stof eller kunstlæder i mange forskellige farver. Fås med mekanismerne EASY SEAT, FLEXMATIC og EUROMATIC med ryglæn.
Som tilbehør fås:
- Alternative siddehøjder
- Forsk. hjul fx belastningsbremsende
- Fodbetjent højdeindstilling

Føj til huskeliste

HK-Care ApS
Engvej 29
8860 Ulstrup

Ståstøtte stol

Ståstøtte stol

Modelen er en rengøringsvenlig støttestol med sæde vip. Det komfortable, polstrede design gør stolen behagelig at bruge.

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg

RH Support 4512

RH Support 4512

En støttestol med taburetsæde til dem, der behøver aflastning i arbejdet.
God fleksibilitet og passer til en lang række forskellige arbedssituationer. Trinløs justering af sædevip. Brugervenlige betjeningsgreb.
Flere forskellige siddehøjder. Mulighed for fodring. Fås med fodbetjening.
Fås uden vip i sæde. 10 års garanti.

Føj til huskeliste
RH Support 4502

RH Support 4502

En støttestol med saddelsæde til dem, der behøver aflastning i arbejdet.
God fleksibilitet og passer til en lang række forskellige arbedssituationer. Trinløs justering af sædevip. Brugervenlige betjeningsgreb. Flere forskellige siddehøjder.
Mulighed for fodring. Fås med fodbetjening. Fås uden vip i sæde.
10 års garanti.

Føj til huskeliste