Hvilestole uden elektrisk indstilling

Lænestole uden elektriske indstillingsmuligheder.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
cm
 info
Målt med evt. indstillelige dele i yderstilling
cm
cm
cm
cm
 info
Inklusiv nakkestøtte
cm
 info
Det antal grader, som ryggen kan lægges tilbage, målt fra lodret position.
°
 info
Det antal grader, som sædeenheden kan vippes bagud, målt fra sædets vandrette position.
°
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Farstrup Nobel otiumstol

Farstrup Nobel otiumstol

Nobel stolen er til dig der sætter pris på snedker-håndværk, hvor træets linjer træder i karakter.
Nobel stolen i lakeret egetræ, med lysgrå stofpolstring fås til hurtig levering. Men den kan også bestilles med valgfri polstring og stel.

Føj til huskeliste
Farstrup Plus 5910 otiumstol

Farstrup Plus 5910 otiumstol

Farstrup 5910 otiumstol er en klassisk, ergonomisk og tidsløs seniorstol fra danske Farstrup stole fabrik.
Farstrup 5910 otiumstol er en god rummelig stol med en god sædebredde på 54 cm, der passer de fleste. Den er med grå/blå stofpolstring. Sædehøjden kan tilpasses inden afsendelse, selvom denne stol er en quickship lagervare.

Føj til huskeliste
Farstrup Applaus Otiumstol 5610

Farstrup Applaus Otiumstol 5610

Farstrup Applaus otiumstol 5610 med nakkepude, er en solid seniorstol i nordisk design. Denne stol er fra Farstrup Furniture, som er dansk produceret snedkerkvalitet.
Farstrup Applaus er en klassisk stol på lys bøgetræs stel, og med lysegrå polyester polstring. Denne stol er en del af deres quickship sortiment, men kort leveringstid.

Føj til huskeliste
Greiner Recrea lænestol/hvilestol

Greiner Recrea lænestol/hvilestol

Recrea lænestol/hvilestol giver behagelig komfort. Når stolen vippes tilbage, vil brugeren føle sig afskærmet fra andre, og med viskoelastisk skum i sidde-/liggefladen - som hurtigt tilpasser sig brugerens kropform - skabes en behagelig siddende eller liggende stilling.

Føj til huskeliste

Scan-Med A/S
Dalgårdsvej 17
8220 Brabrand

Otiumstol 2120sj m. glidefunktion

Otiumstol 2120sj m. glidefunktion

Lækker otiumstol med høj kvalitet og slidstyrke fra danske Schou Andersen møbelfabrik. Otiumstol 2120SJ er med glidefunktion i ryglæn og sæde. Ryglæn tippes bagud samtidigt med at sæde glider let fremad. Glidefunktionen reguleres trinløst, og fungerer ved påvirkning af brugeres kropsvægt. Ryglænet kan derefter låses i den ønskede position.

Føj til huskeliste
Otiumstol 6030H

Otiumstol 6030H

Denne otiumstol er en stol der er lavet til at blive brugt. den er produceret af danske Schou Andersen og er snedkerstole i høj kvalitet og med optimal komfort. otiumstol 6030H er en del af deres 600 serie, som består af både hvilestole og spisebordsstole. Stolene er laver af massivt bøgetræ, og polstret med hyppig rengøring for øje.

Føj til huskeliste
Sorø Otiumstol

Sorø Otiumstol

Otiumstol klassisk design i høj kvalitet.

Siddekomforten er oprejst med lændestøtte og god facon i ryg.
Ligge funktionen justeres trinløst under højre armlæn. Sædet flyttes frem og tilbage, når ryggen indstilles. Dette giver en behagelig stilling ved samtidig brug af fodskammel.
Fås både med og uden skammel. Variant vælges ved bestilling.

Føj til huskeliste
Sorø / Tradition / Otium / Nordic-C ApS

Sorø / Tradition / Otium / Nordic-C ApS

Tradition serien omfatter en lang række funktions stole med mange forskellige funktioner. Serien omfatter både drejelige lænestole, lænestole på 4 ben samt matchende sofamodeller.
- Alle stole har læne-/liggefunktion
- mulighed for gas/PLUS glide funktion
- mulighed for sædeløft funktion (manuel og elektrisk)
- masser af tilvalg.

Føj til huskeliste
7021SJ hvilestol m. vipbart ryglæn

7021SJ hvilestol m. vipbart ryglæn

7021Sj fra danske Schou Andersen møbelfabrik er en enkel og tidsløs hvilestol. Den bruges meget i fælles opholdsrum på institutioner, som ventestol eller i stuerne på plejehjem. Det er en stol i et let design, som egner sig til små pauser og hvil. Stolen er ekstremt solid og tåler mange års hyppig brug. Ryglænet lænes tilbage v,h.a glidebeslag.

Føj til huskeliste
7031SVF otiumstol med fodstøtte

7031SVF otiumstol med fodstøtte

Funktionel otiumstol. Modellen er som standard manuelt betjent. Ved hjælp af brugerens vægt presses ryggen bagover og fodstøtten bliver foldet ud synkront. Den ønskede siddestilling kan låses fast. Stolen har manuelt indstillelig nakkestøtte. Stolen har integreret fodstøtte og kommer helt ned i hvileposition.

Føj til huskeliste