Hvilestole med elektrisk indstilling

Lænestole med elektriske indstillingsmuligheder.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
cm
 info
Målt med evt. indstillelige dele i yderstilling
cm
cm
cm
cm
 info
Inklusiv nakkestøtte
cm
 info
Det antal grader, som ryggen kan lægges tilbage, målt fra lodret position.
°
 info
Det antal grader, som sædeenheden kan vippes bagud, målt fra sædets vandrette position.
°
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Nordic Sensi Chair

Nordic Sensi Chair

Nordic Sensi Chair er en moderne gyngestol. Gyngestolen har vist markante resultater med at skabe ro til borgere med uro, angst, råbende- og voldsom adfærd som fx ved demens, autisme, ADHD og hjerneskade.
Stolen har 3 gyngeprogrammer med moderate bevægelser, og har indlagt afslapningsmusik fra MusiCure komponeret af Niels Eje.

Føj til huskeliste
CLUB3

CLUB3

Justerbar læne-/hvile-/elevationsstol med lydsvag dobbeltmotor, der kombinerer ergonomisk siddekomfort med brugervenlighed og faldforebyggelse. Stolen gør det nemt og sikkert at rejse og sætte sig, og som noget særligt har den mulighed for at elevere benene opad.
Der er fjernbetjening til indstilling af vinkel m.m.
Fås i Beige og Lysegrå.

Føj til huskeliste
Neonatal-/Pædiatri-stol

Neonatal-/Pædiatri-stol

Hvilestol der giver forældre de bedste forudsætninger for at sidde i længere tid med barnet og samtidig hjælper med til, at forbedre sundhedspersonalets arbejdsmiljø.
Giver optimale muligheder for nærhed mellem barnet, der har behov for pleje og behandling, og forældrene, som skal støtte deres barn i sygdomsforløbet.

Føj til huskeliste
RECREA - Transport- og hvilestol til hospitaler og klinikker

RECREA - Transport- og hvilestol til hospitaler og klinikker

Tryghedsskabende design. Viskoelastisk skum tilpasser sig kroppen, og skaber en behagelig siddende og liggende stilling. Ryggen kan lægges ned og ben-delen kan hæves til vandret, så man kan tage en lur eller amme. De to forreste hjul har retningsstyr, så stolen kan bruges som transportstol. CE-mærket. TüV-testet. Elektrisk eller manuel betjening.

Føj til huskeliste
Greiner Recrea lænestol/hvilestol, elektrisk

Greiner Recrea lænestol/hvilestol, elektrisk

Når stolen vippes tilbage, vil brugeren føle sig afskærmet fra andre, og med den allergivenlige viskoelastiske skum i sidde-/liggefladen - som hurtigt tilpasser sig brugerens kropform - skabes en behagelig siddende eller liggende stilling.
Er ideel til personer der f.eks. har brug for ro - kan også med fordel bruges som ammestol.

Føj til huskeliste
Komfort Zone hvilestol

Komfort Zone hvilestol

Komfort Zone stolen kan tilpasses i siddeposition, justerbare sædebredde, dybde, sædehøjde og aftagelige armlæn. Med Lateral Support-rygpuderne kan du opretholde en god midterlinjes siddeposition, til ukonventionelle kropsformer såsom skoliose, kyfose, lordose og kontrakturer. Tilt-in-space, rygfæld og justering af den integrerede benstøtte.

Føj til huskeliste
CLUB2 Mobil

CLUB2 Mobil

Justerbar lænestol, som fungerer både som løfte- og hvilestol, daybed og transportkørestol. Monteret med skubhåndtag, lydsvag dobbeltmotor og fjernbetjening til indstilling af vinkel m.m. Har justerbare armstøtter, der kan afmonteres ved forflytninger. Stolens kraftige hjul kan låses.
Fås i Brun (imiteret læder) og Mørkegrå (tekstil)

Føj til huskeliste
CLUB2 Soft

CLUB2 Soft

Justerbar senior læne- og hvilestol/daybed med ekstra bløde puder.
Har lydsvag dobbeltmotor, der kombinerer ergonomisk siddekomfort med brugervenlighed og faldforebyggelse. Stolen gør det nemt og sikkert at rejse og sætte sig. Har fjernbetjening til indstilling af vinkel m.m. samt hjul, som kan låses vha. klik-system.
Fås i to farver: Grå og Beige

Føj til huskeliste
CLUB2 Standard

CLUB2 Standard

Justerbar senior læne- og hvilestol/daybed med lydsvag dobbeltmotor, der kombinerer ergonomisk siddekomfort med brugervenlighed og faldforebyggelse. Stolen gør det nemt og sikkert at rejse og sætte sig. Har fjernbetjening til indstilling af vinkel m.m.
Stolen har hjul, som kan låses vha. klik-system.
Fås i to farver: Grå og Beige

Føj til huskeliste
RELAX 2 - Transport- og hvilestol

RELAX 2 - Transport- og hvilestol

Synkron indstilling af ben og ryg, enten ved hjælp af gasfjedre eller motorer. Ved motorer medfølger kraftigt batteri til backup. Hynder af viscoelastisk skum. Sider af bøgetræ tåler alle gængse desinfektionsmidler. 4 hjul (Ø 75 mm) de to baghjul kan låses. CE-mærket og TüV-testet. Fås i mange farver. Skubbehåndtag på ryggens bagside.

Føj til huskeliste