Hovedstøtter og nakkestøtter

Hovedstøtter (og komponenter heraf), nakkestøtter og nakkepuder, som kan monteres på eller integreres i en stol eller siddeenhed m.m.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.HEADALOFT 360

HEADALOFT 360

HEADALOFT 360 er et nakkestøttesystem, der nemt kan fastgøres til næsten alle kørestole, rollatorer, ståstole eller andre hjælpemidler, der kan forbedres med en nakkestøtte. Den kan justeres i både bredde, højde, hældning (fremad eller bagud) samt symmetri (venstre eller højre).

Føj til huskeliste
Stabilo Headrest

Stabilo Headrest

Hovedstøtte der stabiliserer og støtter hoved i ønsket stilling.
Stabilo er et vakuumfikseringssystem. Der kan formes til den enkelte borger.
Det er en genanvendelig og klimavenlig løsning.
Kan løbende tilpasses borgers udvikling og behov, f.eks. ved skift af kørestol.
Brandhæmende. Antibakteriel.

Føj til huskeliste

Funder Development Aps
Hjulmagervej 4A
7100 Vejle

Soft Pro aktiv pandebånd

Soft Pro aktiv pandebånd

Med aktivt pandebånd får brugeren mulighed for at
dreje hovedet. Dermed trænes og styrkes
hals- og nakkemuskulaturen. Bevægeligheden opnås
gennem to hjul som remmen til båndet løber omkring.

Føj til huskeliste
Savant Hovedstøtte

Savant Hovedstøtte

Savant Hovedstøtter har 3 sidepuder på hvert sit niveau. De øverste sidepuder begrænser ufrivillige ryk og side-til-side bevægelser af hovedet. De midterste puder er formet til at yde komfort bag ørerne, og de nederste puder giver ekstra støtte i nakken. Der er forskellige konfigurationer af hovedstøtterne.

Føj til huskeliste
ProSerie hovedstøtter

ProSerie hovedstøtter

ProSerie er en modulopbygget hovedstøtteserie. Man kan få bare en enkel støttepude og op til fire støttepuder.
Puderne fås i forskellige størrelser, udformninger og til udførelse af forskellige funktioner, netop for at man kan få så meget eller så lidt støtte, som der er brug for og som løbende kan tilpasses, og genbruges.

Føj til huskeliste
Hovedstøtte til Sharky Pro siddesystem

Hovedstøtte til Sharky Pro siddesystem

Sharky Pro er siddesystemet for unge og voksne med komplekse siddestillingsmæssige udfordringer og med krav om avancerede tilpasningsmuligheder. Sharky Pro gør det muligt, med disse funktioner, at opnå den bedst mulige siddestilling.
Til Sharky Pro tilbydes en hovedstøtte i str. 1 lang, str. 2 og str. 2 lang.

Føj til huskeliste
Heads up hovedstøtter

Heads up hovedstøtter

Innovativ anterior, posterior og lateral støtte for hoved og nakke.
Vi tilbyder produktet i størrelserne S, M & L

Føj til huskeliste
Hovedstøtte til Zitzi Delfi Pro

Hovedstøtte til Zitzi Delfi Pro

Til siddesystemet Zitzi Delfi Pro fås en hovedstøtte, som passer til systemet. Hovedstøtten er monteret på en tre-leddet arm, som giver optimale justeringsmuligheder. Hovedstøtten fås i to størrelser. Man kan efter behov vælge en lang eller en kort udgave af hovedstøtten.

Føj til huskeliste
Kamille Nakkestøtte

Kamille Nakkestøtte

Fleksibel og justerbar nakkestøtte der kan indstilles i mange positioner grundet kugleled. De stærke kugleled skaber en stabil position selv i yderstillinger. Kamille nakkestøtte justeres med værktøj. Den tilhørende pude giver en ekstra komfort pga. fyldindholdet. Kamille nakkestøtte kan anvendes på forskellige typer nakkestøttebeslag.

Føj til huskeliste
Headaloft

Headaloft

Headaloft holder hovedet komfortabelt og stabilt uden at begrænse bevægelse. Passer til alle sidde -og mobilitets enheder der er udstyret med en hovedstøtte. Er en løsning som et supplement til hovedstøtte, når der er brug for mere støtte og stabilitet til hovedet i den siddende stilling.

Føj til huskeliste