Senge og sengeudstyr

Herunder hører fx senge med og uden mulighed for indstilling af liggefladen, separate sengebunde samt sengeudstyr. Hjælpemidler beregnet til at bevare vævet intakt (antidecubitus), se 04 33. Hjælpemidler til at stabilisere kroppen, se 09 07. Ikke-kropsbårne engangshjælpemidler til absorbering af urin og afføring, se 09 30 42. Ikke-kropsbårne vaskbare hjælpemidler til absorbering af urin og afføring, se 09 30 45. Hjælpemidler til at skifte stilling, se 12 31. Hjælpemidler til at løfte personer, se 12 36.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



FRIDA Sengehest

FRIDA Sengehest

Højdejusterbar sengehest med skridsikkert greb til beskyttelse mod fald, samt støtte til mobilisering i og ved sengen.
Let at samle og montere. Der medfølger en justerbar sikkerhedsstrop, som kan spændes fast til bunden eller mederne i sengen.
Kan også bruges i elevationssenge vha. vores Gleiter glideskinner.

Føj til huskeliste
PT-Bedcane Støttehåndtag

PT-Bedcane Støttehåndtag

Højdejusterbart, ergonomisk og skridsikkert støttehåndtag med plads til begge hænder til mobilisering i sengen og ved sengekanten. Håndtaget er udstyret med en aftagelig taske med lommer.
Let at samle og montere. Der medfølger en justerbar sikkerhedsstrop, så håndtaget kan spændes fast til bunden eller mederne i sengen.

Føj til huskeliste
Deluxe Sengehest

Deluxe Sengehest

Sengehest med justerbar længde (66, 86 og 106 cm) og tipfunktion.
Nem at montere og passer til begge sider af sengen. Der medfølger en justerbar sikkerhedsstrop, som spændes fast til bunden eller mederne i sengen.
Udstyret med et aftageligt nylon betræk med lommer på begge sider.

Føj til huskeliste
ADV Traveler - Sengehest til rejsebrug

ADV Traveler - Sengehest til rejsebrug

Sammenklappelig letvægts sengehest til rejsebrug, der kan monteres på de fleste senge. Også pleje- og elevationssenge.
Produktet kommer samlet og klar til brug. Der medfølger en justerbar sikkerhedsstrop, som kan spændes fast til bunden eller mederne i sengen.
Sengehesten er desuden udstyret med sort nylonbeklædning med lommer til opbevaring.

Føj til huskeliste
Multicare X - Intensivseng

Multicare X - Intensivseng

Intensivseng med integreret vægt, automatisk lejring, intelligent integreret madrassystem og mange andre funktioner, der letter den intensive pleje, terapi og behandling på en mere skånsom måde for patient og personale. Indbygget røntgen kassette holder, automatisk bremse, motoriseret 5.-hjul, program til lejring i bugleje.

Føj til huskeliste

Alcyon ApS
Mågevej 16
8370 Hadsten

Allura II - Semi bariatrisk plejeseng

Allura II - Semi bariatrisk plejeseng

Sengene i Allura II-serien har alle en høj belastningskapacitet og et stort højdejusteringsområde. Med Allura II serien kan du tilbyde selv tunge borgere et højt niveau af komfort og sikkerhed, samtidig med plejerne bliver aflastet og sikres et godt og sikkert arbejdsmiljø.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Sengeforlængelser

Sengeforlængelser

En RotoBed kan forlænges med 10 cm og 20 cm og forbreddes til 100 cm (standard 85 cm). Sengeforlængelserne passer til alle vores modeller og kan eftermonteres. Derfor kan man både tilkøbe en sengeforlængelse, til en eksisterende standard seng, eller man kan tilkøbe den i forbindelse med køb af en ny seng.

Føj til huskeliste
Unicata seng med lift

Unicata seng med lift

Den individuelle seng - med funktioner som en sygehusseng.
Hvert menneske er forskelligt. Kravene til en ergonomisk komfort er tilsvarende forskellige. Af den grund, er den individuelle tilpasning af de enkelte sengekomponenter altafgørende: seng, madras, lamelramme (fås med træramme eller valgfri stoffarve), lifter, sengegavl (110cm) og pude.

Føj til huskeliste
Bariatrisk hospitalsseng Herkules 400 kg

Bariatrisk hospitalsseng Herkules 400 kg

Bariatrisk hospitalsseng Herkules 400 kg er udviklet Bariatriske brugere, det er en stabil og stærk elektrisk seng, som er udviklet med fokus på sikkerhed, enkel håndtering og godt arbejdsmiljø, så det er let for plejepersonalet at komme til at arbejde med og omkring den sengeliggende. Sengen kan justeres i bredden og i længden.

Føj til huskeliste
Hoved- og fodendebeskytter med lynlås

Hoved- og fodendebeskytter med lynlås

Hoved- og fodendebeskytter med lynlås monteres på sengegavlene på plejesenge. Kan med fordel bruges sammen med sikkerhedsnettet HMI 130679 og sengeheste med polstret bund HMI 130532.
Disse tre produkter (JUNIORKIT) sikrer maksimal beskyttelse og overholder alle krav mht plejesenge til børn.

Føj til huskeliste

Danrehab a/s
Vejlevej 15, Ølholm
7160 Tørring