Senge og sengeudstyr

Herunder hører fx senge med og uden mulighed for indstilling af liggefladen, separate sengebunde samt sengeudstyr. Hjælpemidler beregnet til at bevare vævet intakt (antidecubitus), se 04 33. Hjælpemidler til at stabilisere kroppen, se 09 07. Ikke-kropsbårne engangshjælpemidler til absorbering af urin og afføring, se 09 30 42. Ikke-kropsbårne vaskbare hjælpemidler til absorbering af urin og afføring, se 09 30 45. Hjælpemidler til at skifte stilling, se 12 31. Hjælpemidler til at løfte personer, se 12 36.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Lattoflex 300

Lattoflex 300

Lattoflex sengeprogram er udviklet til personer med dårlig ryg. Der er fokus på ergonomiske korrekt liggestilling og det patenteret fjederlamelsystem med de fleksible fjederende vinger tilpasser sig kroppens form og giver en super liggekomfort. Liggekomforten er ens om du vælger grundmodellen eller topmodellen.

Føj til huskeliste
Lattoflex 300

Lattoflex 300

Lattoflex sengeprogram er udviklet til personer med dårlig ryg. Der er fokus på ergonomiske korrekt liggestilling og det patenteret fjeder lamel system med de fleksible fjederende vinger tilpasser sig kroppens form og giver optimal liggekomfort. Liggekomforten er ens om du vælger grundmodellen eller topmodellen.

Føj til huskeliste
Lattoflex 300

Lattoflex 300

Lattoflex sengeprogram er udviklet til personer med dårlig ryg. Der er fokus på ergonomiske korrekt liggestilling og det patenteret fjeder lamel system med de fleksible fjederende vinger tilpasser sig kroppens form. Liggekomforten er ens om du vælger grundmodellen eller topmodellen.

Føj til huskeliste
MIA sengebøjle

MIA sengebøjle

MIA-sengebøjle med fast eller løse beslag.
Stålrør belagt med Rilsan.
Leveres i standard eller individuelle mål.
Fås i sort eller hvid.

Føj til huskeliste

Torslunde Maskinfabrik ApS
Halskovvej 6
4871 Horbelev

Easy Up

Easy Up

Kræver ikke installation. Den er i første omgang tænkt som en hjælp til at komme op af sengen med, og til at støtte sig til, når man skal i seng.
På den tynde tværstang kan man hænge fjernbetjening til seng og andet. Produktet kan justeres, men kan også bygges i fast mål efter kundens ønsker. 80 cm - 110 cm er de justerbare mål i højden.

Føj til huskeliste

J.A. svejs og montage ApS
Guldbækvej 83
9230 Svenstrup J.

KR HEAVY BED 400 - Bariatriseng

KR HEAVY BED 400 - Bariatriseng

Til brugere op til 400 kg. El. breddejustering (30 cm). Manuel længdejustering (20 cm). Madras: 90-120x210-230 cm. Forprogrammerede siddepositioner. Aftagelige gavle. El. hjulløft og 4 solide ben. El. anti- og trendelenburg. Batteribackup, centralbremse og retningsstyr. Mulighed for faste eller nedfældbare støttebøjler, vægt, drivhjul m.m.

Føj til huskeliste
Allergy Control - Husstøvmidetætte allergibetræk

Allergy Control - Husstøvmidetætte allergibetræk

Primærindsats ved forebyggelse og behandling af husstøvmideallergi. De særlige ACb betræk er udviklet i samarbejde med ledende allergologer, og sikrer beskyttelse mod støvmider i sengemiljøet. Publicerede studier dokumenterer, at allergenmængden reduceres med 98, der opleves færre symptomer, ligesom et evt. medicin forbrug normalt kan nedsættes.

Føj til huskeliste
Padycare Sølvtekstil, dynebetræk

Padycare Sølvtekstil, dynebetræk

PadyCare 100 procent sølvbelagt dynebetræk afhjælper eller lindrer atopisk eksem (børneeksem), psoriasis eller en andre generende hudlidelser. Sølvets antibakterielle virkning får hudens helingsproces til at gå hurtigere. Tekstilet er termodynamisk, så det tilpasser hudens temperatur, så den hverken er svedig eller udtørret.

Føj til huskeliste
Padycare Sølvtekstil, pudebetræk

Padycare Sølvtekstil, pudebetræk

PadyCare 100 procent sølvbelagt pudebetræk afhjælper eller lindrer atopisk eksem (børneeksem), psoriasis eller en andre generende hudlidelser. Sølvets antibakterielle virkning får hudens helingsproces til at gå hurtigere. Tekstilet er termodynamisk, så det tilpasser hudens temperatur, så den hverken er svedig eller udtørret.

Føj til huskeliste
Sengehest

Sengehest

Sengehest til Liberty care seng.

Føj til huskeliste