Senge og sengeudstyr

Herunder hører fx senge med og uden mulighed for indstilling af liggefladen, separate sengebunde samt sengeudstyr. Hjælpemidler beregnet til at bevare vævet intakt (antidecubitus), se 04 33. Hjælpemidler til at stabilisere kroppen, se 09 07. Ikke-kropsbårne engangshjælpemidler til absorbering af urin og afføring, se 09 30 42. Ikke-kropsbårne vaskbare hjælpemidler til absorbering af urin og afføring, se 09 30 45. Hjælpemidler til at skifte stilling, se 12 31. Hjælpemidler til at løfte personer, se 12 36.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Olaf 98 junior m/ choklejring

Olaf 98 junior m/ choklejring

Fremstillet i massivt bøgetræ. Meget lav indstigningshøjde (35 cm) og motorisk højdeindstilling på liggefladen (maks. 105 cm). Liggefladen er 2-delt m/ manuel indstilling og har desuden Trendelenburgfunktion til choklejring (motorisk). 4-delte folde-skyde-låger til forsiden (98 cm højde). Acrylglas i siderne.

Føj til huskeliste
Olaf 98

Olaf 98

Fremstillet i massivt bøgetræ. Meget lav indstigningshøjde (35 cm) og højdeindstilling på liggefladen (maks. 105 cm). Henvender sig til børn, der kan kravle, men der alligevel har behov for hjælp for fx. at tage tøj på. 4-delte folde-skyde-låger til forsiden (98 cm højde). Acrylglas i siderne.

Føj til huskeliste
Hannah 70 Børneplejeseng

Hannah 70 Børneplejeseng

Seng med høje tremmesider, fremstillet i massivt bøgetræ. Har foldelåger til den ene lange side. Der findes fire forskellige sengesidehøjder: 70, 98, 135 og 170 cm, i natur eller med farver. De høje varianter er beregnet til fx. hyperaktive eller autistiske børn. Kan kombineres med andre sengebunde. Kan forsynes med polstring.

Føj til huskeliste
Hannah 170 Børnespecialseng

Hannah 170 Børnespecialseng

Høj seng (170 cm sengesider) i massivt træ med foldelåger til forsiden, beregnet til fx. hyperaktive eller autistiske børn. Liggemål 200 x 100 cm. Kan kombineres med andre sengebunde. Kan forsynes med polstring. Kan leveres i natur finish eller med farvede tremmer.

Føj til huskeliste
Elevationsseng

Elevationsseng

Ortopædisk 3 punkts elevationsbund. Elevationsbund med 3 punkts løft, som giver den optimale liggehøjde, for ind- og udstigning af sengen 350 mm. løftehøjde. 26 stk. formspændte lameller, med 5 dobbelt justérbare lameller i midterzone. Monteret med tekstilbånd i midten. Skal have 26 cm luft under bunden.

Føj til huskeliste
Timmy 2 børneplejeseng i farver

Timmy 2 børneplejeseng i farver

Plejeseng i massivt bøgetræ. Fire uafhængig af hinanden sænkbare sider (43 cm) giver god adgang til fx terapi. Sengesider af acrylglas og farvede tremmer. Findes også i udgave med almindelige tremmer. Kan kombineres med forskellige sengebunde.

Føj til huskeliste
Timmy 2 børneplejeseng natural

Timmy 2 børneplejeseng natural

Timmy-serien udmærker sig ved fire uafhængigt af hinanden sænkbare sider (42 cm høje). Fremstillet i massivt bøgetræ. Indstillelig liggeflade (både højde- og siddeposition). Kan kombineres med andre sengebunde. Findes også med sengesider med acrylglas og farvede tremmer. Skumgummimadras og hjul er standard.

Føj til huskeliste
Timmy 1 børneplejeseng i farver

Timmy 1 børneplejeseng i farver

Fremstillet i massivt, oliebehandlet bøgetræ. Fire uafhængig af hinanden sænkbare sengesider (65 cm høje) med acrylglas og farvede tremmer gør, at man kan komme til fra alle fire sider - fx til terapiformål. Kan kombineres med andre sengebunde og findes også i natur-udgave med almindelige tremmer.

Føj til huskeliste
Olaf 135 Børneplejeseng Natural

Olaf 135 Børneplejeseng Natural

Henvender sig til meget aktive børn, der kan kravle, men der alligevel har behov for hjælp for fx. at tage tøj på. Adgang via foldelåger på den ene lange side. Plexiglas i siderne. Kan kombineres med andre sengebunde. Sengesiderne er på hhv. 98 cm og 135 cm og kan forhindre barnet i at forlade sengen.

Føj til huskeliste
Timmy 2 børneplejeseng natural

Timmy 2 børneplejeseng natural

Fremstillet i massivt, oliebehandlet bøgetræ. Fire uafhængig af hinanden sænkbare sengesider (65 cm høje) med acrylglas gør, at man kan komme til fra alle fire sider - fx til terapiformål. Kan kombineres med andre sengebunde og findes også i natur-udgave med almindelige tremmer.

Føj til huskeliste