Senge og sengeudstyr

Herunder hører fx senge med og uden mulighed for indstilling af liggefladen, separate sengebunde samt sengeudstyr. Hjælpemidler beregnet til at bevare vævet intakt (antidecubitus), se 04 33. Hjælpemidler til at stabilisere kroppen, se 09 07. Ikke-kropsbårne engangshjælpemidler til absorbering af urin og afføring, se 09 30 42. Ikke-kropsbårne vaskbare hjælpemidler til absorbering af urin og afføring, se 09 30 45. Hjælpemidler til at skifte stilling, se 12 31. Hjælpemidler til at løfte personer, se 12 36.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Citadel Plus

Citadel Plus

Citadel Plus er en Bariatrisk Hospitalsseng seng til patienter op til 455 kg, med integreret betjeningspanel i sengeheste.
Digital patientvægt med op til 500 gr. Nøjagtighed.
Elektrisk Power Drive for optimal transport af plejemodtager.
Indikator for anti-fastklemningssystem (AES).
AutoChair funktion.
CPR funktion.

Føj til huskeliste
RotoBedChange

RotoBedChange

Gør brugeren mere selvhjulpen og mindsker behovet for pleje. Med fjernbetjeningen kan bruger selv køre sengen op i stoleposition og dreje den rundt til naturlig udstigning. Letter pleje og skåner kroppen for vrid og træk. Højdejustering op til 72 cm hjælper brugeren til at komme til stående stilling.

Føj til huskeliste
SleepAngel Dyne

SleepAngel Dyne

Dynerne fra SleepAngel/Adwizors er vandtæt og bakterie-, virus-, støvmide-, allergen- og pollen-fri.
Det skyldes en kombination af 3 teknologier:
1. Vandtæt ydre
2. Svejste sømme (ingen syninger)
3. Patenteret filter som sikrer en HELT ren luftgennemstrømning ind og ud.
Dynerne yder komfort mht. varme og fugttransport.

Føj til huskeliste

ADWIZORS.COM
Kongensgade 66-68, 1.sal
5000 Odense C

RotoFlex Design Drejeseng

RotoFlex Design Drejeseng

RotoFlex Design Drejeseng gør brugeren mere selvhjulpen, da den hjælper med at komme ind og ud af sengen på en skånsom måde. Bedre arbejdsmiljø for personalet, fordi den mindsker behovet for tunge forflytninger. RotoFlex-sengene fås, som option, med hæve- sænkbar fod-del, så bruger kan ligge med fødderne hævet. Fuldautomatisk og tåler sengevasker.

Føj til huskeliste
HS Plejeseng

HS Plejeseng

HS Sengen er specielt designet til at beskytte brugere med meget kraftige, ukontrollerede og ufrivillige bevægelser mod, at komme til skade ved ind- og udstigning i sengen samt under hvile og søvn. Disse egenskaber findes ofte hos personer med Huntingtons Sygdom samt personer med forskellige former for hjerneskade samt demens. KR Opus1-090

Føj til huskeliste
NordBed Kid

NordBed Kid

NordBed Kid kan konfigureres efter dine egne ønsker og i takt med at barnets behov ændres. NordBed Kid lever samtidigt op til den nyeste standard EN 50637. Høj kvalitet design kendetegner NordBed Kid.

Føj til huskeliste
SV2 Hospitalsseng

SV2 Hospitalsseng

Hospitalsseng med fuld elektronisk positionering af patienten samt separerede sengeheste, som enkeltvis kan slåes ned. Sengen har aftagelig hoved - og fodende for hurtig og nem adgang til patienten. Sengen bringes til laveste position ved et enkelt tryk på fjernbetjeningen og en indikator giver personalet besked når sengen er i sin laveste position

Føj til huskeliste
CP Overtræk til sengeheste

CP Overtræk til sengeheste

CP Overtræk er et universalt overtræk/beskyttelse t/ montering på sengeheste. Den bløde polstring beskytter brugeren effektivt mod bl.a. tryk-, slag- og shear skader. Plejepersonalet kan hurtigt og nemt montere beskyttelsen m/velcrobånd på alm. plejesenge i træ/metal. Passer t/sengehest m/30-35 cm i højden. Vægt: ca. 1,2 kg.

Føj til huskeliste
Personalebetjent sengehest til OPUS 1DW-serien og -1CW (plejesenge)

Personalebetjent sengehest til OPUS 1DW-serien og -1CW (plejesenge)

Personalebetjent sengehest til OPUS 1DW- og OPUS 1CW-serien. Dækker madrashøjderne 12 til 23 cm. Personalevenlig udløser nederst ved hovedgavlen.

Føj til huskeliste
Medial Standard plejeseng

Medial Standard plejeseng

All round plejeseng til privat eller plejehjem.
Hjemligt design.
Højdeindstillelig fra 40-80 cm.
Sammenklappelig nem at transportere.
Maks borgervægt 150 kg.

Føj til huskeliste