Senge og separate sengebunde med motoriseret indstilling

Senge, hvor en eller flere dele af liggefladen kan indstilles i højde eller vinkel. Indstillingen reguleres elektrisk af brugeren eller af en hjælper.

Filtrér på detaljer

 info
Udviklet til personer med en højde på mindst 146 cm og en vægt på mindst 40 kg og et BMI på mindst 17.
    
 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
 info
Udviklet til brug i et sundhedsfagligt miljø med sundhedsfagligt opsyn og mulighed for monitorering, fx plejehjem, rehabiliteringsinstitutioner og hospices.
    
    
 info
Kan tåle maskinvask mindst 50 gange, jf. standarderne DS/EN 50637:2017 og DS/EN 60601-2-52:2010/A1:2015.
    
 info
0-9 (IPX0-IPX9) i henhold til standard for kapslingsklasser (IEC 60529)
 info
Målt uden evt. liggefladeforlængelse
cm
 info
Målt inkl. ikke aftageligt tilbehør
cm
cm
cm
 info
Produktets maksimalt tilladte last ved normal brug
kg
kg
 info
Vægt af tungeste enkeltdel ved adskillelse uden brug af værktøj.
kg
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



SB 755D m/4 motorer, Delbar

SB 755D m/4 motorer, Delbar

SB 755D forener komfort med enkel håndtering og øget sikkerhed. SB 755D tilbyder en ideel indstilling af liggefladen, markant forbedring af ryglænstilbageføring samt en forlængning af liggefladen, successivt i hoved- og benende så optimale anatomiske forhold bevares. SB 755D deles i dele der alle vejer mindre end 25 kg

Føj til huskeliste
Teresa Gulvseng

Teresa Gulvseng

4 delt motoriseret plejeseng hvor lejeflade kan sænkes helt ned på gulvet.

Føj til huskeliste
Modux

Modux

Motoriseret sammenklappelig plejeseng for nemmere transport.

Føj til huskeliste

MedicTinedic ApS
Jeppe Skovgaards Vej 31
6800 Varde

RotoBedFree

RotoBedFree

Bliv selvhjulpen. RotoBedFree gør brugeren mere selvhjulpen og mindsker behovet for pleje. Med fjernbetjeningen kan bruger selv køre sengen op i stoleposition og dreje den rundt til naturlig udstigning. Letter pleje og skåner brugers krop for vrid og træk i forbindelse med forflytninger. Øget mobilitet udskyder ofte behovet for hjælp yderligere.

Føj til huskeliste
DIAS elektrisk plejeseng

DIAS elektrisk plejeseng

Plejeseng til kommuner og private hjem.
- Sengens bund er opdelt i 4 sektioner
- 5 elektriske funktioner (hovedende, fodende, op/ned, tiltbar fortil og bagtil)
- 4 stærke kvalitets-elmotorer fra Tyskland
- Hejs/lift med håndtag
- Brugervenlig fjernbetjening
- To sidegavle i hver side
- Solide og låsbare gummihjul
- Max brugervægt: 180 kg

Føj til huskeliste
Couplebed

Couplebed

Couplebed er en seng, som kan tilkoble til en plejeseng og dermed udvikles til en 2 personsseng. Couplebed er ikke en plejeseng, men en seng, som har samme funktioner, som en plejeseng og er til pårørende, som gerne vil sover samme med patienten eller beboeren, som er på et Hospice, plejehjem eller sygehus.

Føj til huskeliste

Multisleep B.V.
Constructieweg 41-1
8263 BC Kampen

OPUS 5 CARE - Plejeseng

OPUS 5 CARE - Plejeseng

Intelligent plejeseng for større selvhjulpenhed og bedre arbejdsmiljø. 4-delt ergonomisk liggeflade med knæknæk og lydsvag justering. 5-10 grader sidekip til begge sider for nem og skånsom omlejring, forflytning og pleje. Udstigning i fodenden. Forprogrammerede sidde- og hvilepositioner. Tilbehør: Specialmadras, sengehestforhøjer, overtræk m.m.

Føj til huskeliste
OPUS 5 HOSPITAL - Hospitalsseng

OPUS 5 HOSPITAL - Hospitalsseng

Intelligent hospitalsseng for større selvhjulpenhed og bedre arbejdsmiljø. 4-delt ergonomisk liggeflade med knæknæk og lydsvag justering. 5-10 grader sidekip til begge sider for skånsom omlejring, forflytning og pleje. Udstigning og mobilisering i fodenden. Forprogrammerede sidde- og hvilepositioner. El. og mekanisk nødfir, trendelenburg m.m.

Føj til huskeliste
OPUS 1-K85EW - Plejeseng

OPUS 1-K85EW - Plejeseng

Veldokumenteret, del- og vaskbar plejeseng med en kortere liggeflade (180 cm) til brugere på op til 200 kg. Kan skilles ad i flere dele og sættes i en pladsbesparende transport-, vaske- og lagerstilling uden brug af værktøj og af kun en person. Har ergonomisk rygtilbageføring, indbygget manuel liggefladeforlænger mm.

Føj til huskeliste
OPUS 1EW-serien - Plejesenge

OPUS 1EW-serien - Plejesenge

Veldokumenteret, del- og vaskbar plejeseng i 3 bredder til brugere på op til 200 kg. Kan skilles ad i flere dele og sættes i en pladsbesparende transport-, vaske- og lagerstilling uden brug af værktøj og af kun en person. Har ergonomisk rygtilbageføring, indbygget manuel liggefladeforlænger mm. Sengen er driftssikker og kræver minimal vedligehold.

Føj til huskeliste