Senge og separate sengebunde med motoriseret indstilling

Senge, hvor en eller flere dele af liggefladen kan indstilles i højde eller vinkel. Indstillingen reguleres elektrisk af brugeren eller af en hjælper.

Filtrér på detaljer

 info
Udviklet til personer med en højde på mindst 146 cm og en vægt på mindst 40 kg og et BMI på mindst 17.
    
 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
 info
Udviklet til brug i et sundhedsfagligt miljø med sundhedsfagligt opsyn og mulighed for monitorering, fx plejehjem, rehabiliteringsinstitutioner og hospices.
    
    
 info
Kan tåle maskinvask mindst 50 gange, jf. standarderne DS/EN 50637:2017 og DS/EN 60601-2-52:2010/A1:2015.
    
 info
0-9 (IPX0-IPX9) i henhold til standard for kapslingsklasser (IEC 60529)
 info
Målt uden evt. liggefladeforlængelse
cm
 info
Målt inkl. ikke aftageligt tilbehør
cm
cm
cm
 info
Produktets maksimalt tilladte last ved normal brug
kg
kg
 info
Vægt af tungeste enkeltdel ved adskillelse uden brug af værktøj.
kg
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



OPUS 1-K85EW - Plejeseng

OPUS 1-K85EW - Plejeseng

Veldokumenteret, del- og vaskbar plejeseng med en kortere liggeflade (180 cm) til brugere på op til 200 kg. Kan skilles ad i flere dele og sættes i en pladsbesparende transport-, vaske- og lagerstilling uden brug af værktøj og af kun en person. Har ergonomisk rygtilbageføring, indbygget manuel liggefladeforlænger mm.

Føj til huskeliste
OPUS 1EW-serien - Plejesenge

OPUS 1EW-serien - Plejesenge

Veldokumenteret, del- og vaskbar plejeseng i 3 bredder til brugere på op til 200 kg. Kan skilles ad i flere dele og sættes i en pladsbesparende transport-, vaske- og lagerstilling uden brug af værktøj og af kun en person. Har ergonomisk rygtilbageføring, indbygget manuel liggefladeforlænger mm. Sengen er driftssikker og kræver minimal vedligehold.

Føj til huskeliste
Multicare X - Intensivseng

Multicare X - Intensivseng

Multicare X er en intensivseng af høj kvalitet med integreret klasse III vægt. Sengen giver mulighed for automatiseret lateral terapi via rammebaseret lateral tilt (helt op til 30 grader). I-Drive gør transporten af sengen mindre fysisk belastende med motoriseret 5. hjul. Mobi-Lift-håndtag og lateral tilt, til bedre og hurtigere rehabilitering.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

XPress beds

XPress beds

Winncares XPress-seng samles og demonteres hurtigt - helt uden brug af værktøj. XPress har indbygget transportstativ, så man slipper for ekstra trolleys og tasker og dele, der bliver væk i farten.
Skal plejesengen af og til sættes på depot, er det også fordelagtigt, at den kan foldes sammen og fylder minimalt.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

RotoBedHome

RotoBedHome

RotoBed Home gør brugeren mere selvhjulpen og mindsker behovet for pleje. Med fjernbetjeningen kan bruger selv køre sengen op i stoleposition og dreje den rundt til naturlig udstigning. Letter pleje og skåner kroppen for vrid og træk. Øget mobilitet udskyder ofte behovet for hjælp yderligere. Leveres med udstignings-højde efter brugers ønske.

Føj til huskeliste
Dali standard plejeseng

Dali standard plejeseng

Plejeseng til kommuner. Enkel og nem betjening. Sengen er med trælameller og håndkontrollen er med ledning.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Dali Wash plejeseng

Dali Wash plejeseng

Plejeseng der kan maskinvaskes. Sammenklappelig så den er nem at transportere, og ikke fylder meget på hjælpemiddeldepotet. Sengen leveres stort set samlet, så der er ikke meget monteringsarbejde.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

OPUS 1DW-serien - Plejesenge

OPUS 1DW-serien - Plejesenge

Solid, del- og vaskbar plejeseng (fås i 3 bredder). 4-delt liggeflade med knæknæk og ergonomisk rygtilbageføring. Justerbar indbygget liggefladeforlænger (20 cm). Let at skille, samle og håndtere uden brug af værktøj. Mulighed for lavt understel. Tilbehør: MDF-gavle i bøg, sengeheste, overtræk, trædesign, galge, støttegreb, batteribackup m.m.

Føj til huskeliste
Luna 2

Luna 2

Standard Luna-sengen er en stilfuld, profileret, elektrisk seng i høj kvalitet, med et brugerhåndsæt for bekvemmelighed og fuld hængehest i træ for sikkerhed. Sengen leveres komplet med en løftestang for ekstra brugerbevægelse og uafhængighed.
3 motorer giver optimale indstillings muligheder og er særdeles velegnet i alle hjemmepleje miljøer.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic Aps
Rikkeshave 56
5250 Odense SV

NordBed Optimo

NordBed Optimo

Seng til hjemmeplejen og plejeinstitutioner. Nordbed Optimo tilbyder høj komfort og den understøtter og opbygger borgerens mulighed for selvhjælp og øger mobiliteten. Nordbed Optimos nye ErgoMove teknologi sætter forebyggelse, pleje- og behandling af tryksår i centrum.

Føj til huskeliste