Senge og separate sengebunde med motoriseret indstilling

Senge, hvor en eller flere dele af liggefladen kan indstilles i højde eller vinkel. Indstillingen reguleres elektrisk af brugeren eller af en hjælper.

Filtrér på detaljer

 info
Udviklet til personer med en højde på mindst 146 cm og en vægt på mindst 40 kg og et BMI på mindst 17.
    
 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
 info
Udviklet til brug i et sundhedsfagligt miljø med sundhedsfagligt opsyn og mulighed for monitorering, fx plejehjem, rehabiliteringsinstitutioner og hospices.
    
    
 info
Kan tåle maskinvask mindst 50 gange, jf. standarderne DS/EN 50637:2017 og DS/EN 60601-2-52:2010/A1:2015.
    
 info
0-9 (IPX0-IPX9) i henhold til standard for kapslingsklasser (IEC 60529)
 info
Målt uden evt. liggefladeforlængelse
cm
 info
Målt inkl. ikke aftageligt tilbehør
cm
cm
cm
 info
Produktets maksimalt tilladte last ved normal brug
kg
kg
 info
Vægt af tungeste enkeltdel ved adskillelse uden brug af værktøj.
kg
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



NordBed Ultra

NordBed Ultra

Den innovative plejeseng Nordbed Ultra, kan enkelt tilpasses de meget forskelligartede behov borgere
på plejeinstitutioner har, og er derfor det perfekte valg specielt til borgere, der er mere afhængig af hjælp fra omgivelserne, samt til borgere med en demensdiagnose. Nordbed Ultra fremstår som en æstetisk seng med et hjemligt præg.

Føj til huskeliste
Multicare intensiv terapiseng

Multicare intensiv terapiseng

Intensiv terapiseng, forebygger sengelejekomplikationer, understøtter tidlig mobilisering og forbedrer arbejdsmiljøet. Programmerbart venderegime. Sidekip op til 30 grader. Fodpedaler. Indbygget vægt med historik. Stoleindstilling. Trygsårsforebyggende madras. Udstigningshjælp. IOT-parat. Afprøvning kan aftales. Pris afhænger af konfiguration.

Føj til huskeliste
RotoFlex Basic

RotoFlex Basic

Fuldautomatisk, vaskbar rotationsseng fra RotoFlex. Borgeren kan selv ændre sin seng til en stol, der roterer, så man kan komme ind og ud ved egen hjælp. Bidrager til selvhjulpenhed og motivation til bevægelse. Letter arbejdsmiljøet for personalet. Kan skille ad ved transport. Kan kombineres med lift. Leveres inkl. sengeheste, madras og lagen.

Føj til huskeliste
FloorBed2

FloorBed2

FloorBed2 er en special seng, der adskiller sig fra andre plejesenge ved at have en løftehøjde fra 7 cm til 80 cm og gulvet.
Sengen har en standard løftehøjde fra 20 cm - 80 cm. Ved at aktivere 2 trykknapper kan sengen sænkes yderligere til 7 cm over gulvet.
Dette giver mange fordele bla. mindskes risikoen for at borger falder ud af sengen.

Føj til huskeliste

Danrehab a/s
Vejlevej 15, Ølholm
7160 Tørring

Elisa plejeseng

Elisa plejeseng

Elisa er en elegant og meget solid kvalitetspleje- og elevationssengeserie, produceret i et hjemligt design med elektrisk indstillinger, for både det offentlig og private brug. Sengen leveres som standard med gennemgående sengehest, centralbremsesystem og aftagelig fodgærde, men kan opbygges efter individuel behov, med original Elisa tilbehør.

Føj til huskeliste
Tremmeplejesenge SB

Tremmeplejesenge SB

Tremmeplejesenge er udviklet til børn og voksne med fysiske eller psykiske handicaps. Den solide konstruktion gør, at den kan anvendes af meget urolige brugere. Tremmeplejesengen er monteret på en ScanBed 755 underdel med 4-delt liggeflade.

Føj til huskeliste
HS Plejeseng

HS Plejeseng

HS Sengen er specielt designet til at beskytte brugere med meget kraftige, ukontrollerede og ufrivillige bevægelser mod, at komme til skade ved ind- og udstigning i sengen samt under hvile og søvn. Disse egenskaber findes ofte hos personer med Huntingtons Sygdom samt personer med forskellige former for hjerneskade samt demens.

Føj til huskeliste
Bariatrisk 500 Hospitalsseng - brugervægt op til 450 kg

Bariatrisk 500 Hospitalsseng - brugervægt op til 450 kg

Bariatrisk 500 Hospitalsseng bruges til bariatriske brugere op til 450 kg eller til brugere med behov for en ekstra bred seng.
Bariatrisk 500 Hospitalsseng kan uden værktøj justeres i bredde og længde.
Bariatrisk 500 Hospitalsseng er forsynet med to el-betjeninger, én til patienten og én til plejepersonale, monteret på sengens fodende.


Føj til huskeliste
SB 755 m/4 motorer

SB 755 m/4 motorer

SB 755 forener komfort med enkel håndtering og øget sikkerhed uden at gå på kompromis med funktionalitet. SB 755 tilbyder en ideel indstilling af liggefladen med markant forbedring af ryglænstilbageføringen samt en succesiv forlængning af liggefladen med 10 cm i både hoved- og benende så optimale anatomiske forhold bevares.

Føj til huskeliste
SB 910

SB 910

SB910 imødekommer krav til støtte og komfort. Har ergonomiske features, der letter dagligdagen for plejepersonalet. Matcher hospitalers krav til kvalitet, sikkerhed og funktionalitet. Designet med grøn knap for større brugervenlighed og sidde- og liggekomfort. Udviklet i overensstemmelse med ny standard for senge.

Føj til huskeliste