Senge og separate sengebunde med motoriseret indstilling

Senge, hvor en eller flere dele af liggefladen kan indstilles i højde eller vinkel. Indstillingen reguleres elektrisk af brugeren eller af en hjælper.

Filtrér på detaljer

 info
Udviklet til personer med en højde på mindst 146 cm og en vægt på mindst 40 kg og et BMI på mindst 17.
    
 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
 info
Udviklet til brug i et sundhedsfagligt miljø med sundhedsfagligt opsyn og mulighed for monitorering, fx plejehjem, rehabiliteringsinstitutioner og hospices.
    
    
 info
Kan tåle maskinvask mindst 50 gange, jf. standarderne DS/EN 50637:2017 og DS/EN 60601-2-52:2010/A1:2015.
    
 info
0-9 (IPX0-IPX9) i henhold til standard for kapslingsklasser (IEC 60529)
 info
Målt uden evt. liggefladeforlængelse
cm
 info
Målt inkl. ikke aftageligt tilbehør
cm
cm
cm
 info
Produktets maksimalt tilladte last ved normal brug
kg
kg
 info
Vægt af tungeste enkeltdel ved adskillelse uden brug af værktøj.
kg
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Arjo, Enterprise 8000X hospitalsseng

Arjo, Enterprise 8000X hospitalsseng

Enterprise 8000X er designet med fokus på risikostyring, brugervenlighed og nem vedligeholdelse. Indbygget, intuitivt og brugervenligt betjeningspanel. Foldbare, delte sengeheste. Bio Contour profilsystem. Auto Chair funktion. Bund med aftagelig paneler. Drænposeholder. Lys under sengen, 125 mm enkelthjul. Automatisk CPR.

Føj til huskeliste
ELEGANZA 4 Intensivseng Basic

ELEGANZA 4 Intensivseng Basic

ELEGANZA 4 Intensivseng Basic er en specialseng med enkel betjening. Indbygget vægt, så vejningen af patienterne kan foretages uden brug af lift. Mobiliseringshjælp. Røntgenkassetteholder i sengebunden. Kontrolpanel i ergonomisk arbejdshøjde. 30 graders indstillling af ryg. Fodpedaler, der giver sygeplejersken frie hænder. IoT-parat.

Føj til huskeliste
Eleganza 5 Intensivseng

Eleganza 5 Intensivseng

Understøtter den intensive sygepleje og godt arbejdsmiljø ved vending, lejring, positionering og mobilisering. Patientsikkerhed. Vægt og røntgenplade. Kontrolpanel i ergonomisk arbejdshøjde. Forprogrammeret 30 graders indstillling af ryg. Fodpedaler. Sidekip op til 15 grader. Automatisk bremse. Afprøvning kan aftales. Pris afhænger af konfiguration

Føj til huskeliste
PEARLS - Innovativt Luft Fluidiserings Pleje System

PEARLS - Innovativt Luft Fluidiserings Pleje System

Til brandsårs- og plastikkirurgiske patienter. 100 pct. aflastning af massiv kritiske syge patienter. Patienten holdes svævende på en masse af mikrosfæriske glasperler, som er under tryk ved konditioneret luftstrøm. Overfladen af glasperlerne adskilles fra patienten med et stort proportioneret filtreringslagen, der tillader patienten at svæve frit.

Føj til huskeliste
Arjo, Citadel integreret sengesystem

Arjo, Citadel integreret sengesystem

Citadel, et integreret sengesystem til stærkt plejekrævende patienter. Med CPR funktion, mikroklimakontrol (NAT) og vendefunktion. Automatisk trykkompensering i sædesektionen finder sted, når sengens hovedende justeres. Automatisk vending forhindres, når sengens hovedende overstiger 30 grader, eller når en eller flere af sengehestene er slået ned.

Føj til huskeliste
IMAGE 3 XXL hospitalsseng til bariatri

IMAGE 3 XXL hospitalsseng til bariatri

En moderne, komfortabel hospitalsseng med en maksimal belastning på 320 kg.
3 standardhøjdeindstillinger:
80 cm (undersøgelse)
42 cm (mobilisering)
28 cm (ekstra lav indstilling)
Ergoframe-teknologi sikrer mindre tryk, når patienten sidder op i sengen. Bremsealarm advarer, hvis hjulene på sengen ikke er låst (tilvalg).

Føj til huskeliste
Plejeseng

Plejeseng

Plejesenge med skydelåger. Udviklet til børn og unge med fysiske eller psykiske handicaps, hvor brugeren har behov for tryghed i plejesituation samt at være under opsyn.

Føj til huskeliste
Arjo, Enterprise 9000X hospitalsseng

Arjo, Enterprise 9000X hospitalsseng

Liggeflade konstrueret af aftagelig ABS-plast, for bedre rengøringsmulighed. Bio-Contour betyder at sengens liggeflade bevæger sig efter kroppens bevægelsesmønster, og minimerer shearforce. Der er indbygget liggefladeforlænger, og sengen fås med delte eller hele sengeheste. Alle materiale er letvægtmaterialer.

Føj til huskeliste
Eleganza 1 - Plejehjemsseng

Eleganza 1 - Plejehjemsseng

Eleganza 1 er en kvalitets plejehjemsseng med
4-delt liggeflade, som indstilles elektronisk via en
håndbetjening og forbedrer patientbehandlingen. Sengen har en robust konstruktion og kan forlænges med 15 cm. Madrasplatformen består af 8 plastikenheder som let og hurtigt kan fjernes og rengøres

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Prag Multifunktions-plejeseng

Prag Multifunktions-plejeseng

Multifunktions-plejesengen er specielt udviklet til børn og voksne med fysiske eller psykiske handicaps. Den særlige konstruktion betyder, at den er velegnet til meget urolige brugere. Sengen har en 3-delt liggeflade. Sengen er fleksibel og sammensættes efter ønske/behov. Fx med eller uden polstring, længde, højde, indstigningshøjde mm.

Føj til huskeliste