Sengestøttegreb

Støttegreb som monteres på siden af en seng. Anvendes som støtte ved forflytning i en seng samt ved indstigning i eller udstigning af sengen.

Filtrér på detaljer

    
    
 info
Angiver hvorvidt sammenklapningen sker ved en lodret nedadgående bevægelse, som sænker overkanten af støttegrebet
    
 info
Angiver hvorvidt sammenklapningen sker ved en bevægelse som både sænker overkanten af støttegrebet, men også forskyder overkanten af støttegrebet i forhold til sengens længderetning
    
 info
Angiver hvorvidt sammenklapningen sker ved en bevægelse, hvor støttegrebet roterer 180 grader omkring sit nedre befæstningspunkt
    
    
    
 info
Angiver hvorvidt støttegrebet følger liggefladens vinkelindstilling
    
 info
Målt fra liggefladen (uden madras) til overkanten af støttegrebet. Kan støttegrebet anvendes til flere senge, angiver målet højden ved benyttelse på den seng, hvor højden bliver lavest
cm
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Senge- og sofastøttegreb Adam - justerbar

Senge- og sofastøttegreb Adam - justerbar

Sofastøtten ADAM er designet til brug ved en sofa eller en lav seng. Støttegrebet gør det lettere at komme op ad sofaen og bidrager til en højere følelse af uafhængighed for den enkelte.

Føj til huskeliste
Sengestøtte - Eva

Sengestøtte - Eva

Sengestøtten Eva er beregnet til brug som et støttegreb ved sengen og som beskyttelse mod at falde ud af sengen. Sengestøtten Eva er solid og passer til de fleste senge.

Føj til huskeliste
Sengestøttegreb

Sengestøttegreb

Støttegreb der spændes på sengekanten, passer til sengekante i tykkelser fra 2 - 5 cm. Sengestøttegrebet anvendes primært som støtte ved ind og udstigning af sengen, men fungerer også som sengehest. Støttegebet er fremstillet af pulverlakeret stål, og har en pude nederst for at undgå at man utilsigtet støder ind i den.

Føj til huskeliste
MIA sengebøjle

MIA sengebøjle

MIA-sengebøjle med fast eller løse beslag.
Stålrør belagt med Rilsan.
Leveres i standard eller individuelle mål.
Fås i sort eller hvid.

Føj til huskeliste

Torslunde Maskinfabrik ApS
Halskovvej 6
4871 Horbelev

Easy Up

Easy Up

Kræver ikke installation. Den er i første omgang tænkt som en hjælp til at komme op af sengen med, og til at støtte sig til, når man skal i seng.
På den tynde tværstang kan man hænge fjernbetjening til seng og andet. Produktet kan justeres, men kan også bygges i fast mål efter kundens ønsker. 80 cm - 110 cm er de justerbare mål i højden.

Føj til huskeliste

J.A. svejs og montage ApS
Guldbækvej 83
9230 Svenstrup J.

Smart greb

Smart greb

Greb som monteres under madrassen. Grebet har to positioner. Et langs sengen, hvor det kan bruges til hjælp med repositionering og at komme op til siddende. Grebet kan derefter åbnes så det står ud fra sengen og kan bruges til hjælp med at komme op at stå.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev

Sengehest

Sengehest

2-i-1 sengehest er designet til at give en stabil støtte for brugeren til at komme ind og ud af sengen. Basen er blevet forbedret til at være slankere og stærkere. Den slankere bund 15 mm minimerer effekten på madrassen. Det ergonomiske håndtag gør brugeren i stand til nemt at komme fra siddende til stående.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Sengestøtte

Sengestøtte

Sengestøtte som er meget let at montere. Den fastgøres med solide bånd, og en træplade, som lægges ind under madrassen.
Mål: Pladen er B:32cm, L: 61cm. Båndene er 2,85m
Rengøring: vaskes i hånden.

Føj til huskeliste
Sengehest med gulvstøtte

Sengehest med gulvstøtte

Giver støtte til at komme ind og ud af sengen og forhindrer også personen i at falde ud af sengen.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Sengestøtte

Sengestøtte

Sengestøtten spændes på siden af sengen, og er indstillelig så støtten kan montere på tykkelser fra 2-5 cm.
Sengestøtten anvendes til blandt andet støtte ved ud- og indstigning i sengen, støtte ved fx. påklædning og fungerer også som sengehest.
Højde: 38,5 cm
Længde: 25 cm
Gribelængde: 19,5 cm
Vægt: 4,7 kg
Farve: Hvid

Føj til huskeliste