Elevatorer

Løfteanordninger eller kabiner som hæves og sænkes i en vertikal skakt til transport mellem to eller flere vertikale niveauer (fx etageafsnit i bygninger og skibsdæk).

Filtrér på detaljer

cm
cm
kg
cm
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Stiltz elevatorer

Stiltz elevatorer

Som følge af det kompakte, innovative design, er der mange muligheder forat placere den lille elevator i dit hjem. Den er fritstående og selvbærende, så placering af elevatoren er ikke afhængig af vægge, og du behøver ikke at bekymre dig om, at vinduer eller radiatorer er i vejen. Det kan placeres i hjørnet af et rum, ved en trappeopgang o.lign.

Føj til huskeliste
Vertikallift HandiLet HC630PVS

Vertikallift HandiLet HC630PVS

HYDRO-CON Vertikallift HandiLet HC630PVS, flere forskellige platformsmål også et der passer til dig. Skakt i naturanodiseret aluminium, malet eller glasskakt med lamineret sikkerhedsglas.
Typegodkendt. Mulighed for halvskakt. Produceret til det Danske klima står lige så godt udvendig som indvendig. Minimal vedligeholdelse.

Føj til huskeliste

HYDRO-CON Elevator A/S
Stæremosen 70
3250 Gilleleje

Motala elevatorer - Privat og offentlig

Motala elevatorer - Privat og offentlig

I private hjem, såvel som offentlige bygninger, finder mange det svært at bruge trappen, når de skal fra en etage til en anden - få hjælp med en elevator fra Liftup. Med en elevator kan alle komme ubesværet rundt fra etage til etage både i det private hjem eller i offentlige bygninger.

Føj til huskeliste
Elevator - Platformslift - Stepless

Elevator - Platformslift - Stepless

Stepless LP16 platformslift er med sin modulopbygning og konstruktion et meget enkelt og konkurrencedygtigt alternativ til traditionelle elevatorer, hvor hastighed og brugsbelastning ikke er et tema.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

CAMA personlift

CAMA personlift

Skruedrevet platformslift med selvbærende skakt. Fås med forskellige dørplaceringer, vinkel eller gennemgang og foroven kan vælges hel- eller halvdør. Liften har alarm og nødbelysning med batteribackup for funktion ved strømafbrydelse og batteridrevet nedsænkningsordning. Hastighed 9m/min.

Føj til huskeliste

Cama Lift ApS
Ellehammervej 6
9900 Frederikshavn

NTD Typ A, elevator

Skræddersyes efter specifikke ønsker.

Føj til huskeliste

Elevator

Alle typer elevatorer og lifte. Alle typer af elevatorer og lifte. Pris og mål efter opgave.

Føj til huskeliste