Køreplader

Ramper bestående af én køreplade med en indvendig bredde på 50 cm eller derover.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
 info
For køreskinner/-plader angives tilladte belastning pr. køreskinne/-plade.
kg
kg
 info
Kørepladens mindste anvendelseslængde eksklusiv anlægsflader
cm
 info
Kørepladens største anvendelseslængde eksklusiv anlægsflader
cm
cm (± 10 cm)
cm (± 10 cm)
cm (± 5 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Kørerampe

Kørerampe

Kørerampe i aluminium. kan bruges til over et dørtrin eller hvis den skal op på en trailer. Rampen er 60cm.

Føj til huskeliste

Lindebjerg A/S
Stensgårdvej 14
5500 Middelfart

Roll A Ramp Fleksible rullebare alu ramper

Roll A Ramp Fleksible rullebare alu ramper

Roll-a-ramp Et nyskabende og meget anvendeligt system til ramper der kan rulles ud efter behov. Dets enkle konstruktion, lave vægt og store bære-evne har forbedret adgangs mulighederne for en lang række brugere verden over.

Føj til huskeliste
Fast rampe 90 cm bred

Fast rampe 90 cm bred

Aluminiums rampe med meget skridsikker overflade og lav vægt. Har sikkerhedskanter på siderne og opkørselsnæb i begge ender, med gummiunderlæg, samt håndtag. Fås i længde 850, 1250, 1650 og 2000, bredde 900 mm.

Føj til huskeliste
Decpac, Senior

Decpac, Senior

Letvægtsrampe i glasfiber. En handy og perfekt trasportabel letvægtsrampe, der kan leveres i flere forskellige længder fra 90 cm, hvormed rampen bliver anvendelig i mange situationer. Rampen bestrå af en hel køreflade på 75 cm.

Føj til huskeliste
Alligator Terrasseramper

Alligator Terrasseramper

Meget brugervenlige og genanvendelige rustfri ramper, der bruges ved mindre trin, f.eks. terrasser. Kan højdeindstilles fra 5-28 cm afhængigt af typen. Kan indstilles meget nøjagtigt med 13 mm nøgle så de passer med oversiden af dørtrin. Når rampen er monteret kan døren stadig åbnes. Der kan fås en sikkerhedskant, der monteres i den ene side.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Decpac, Personlig

Decpac, Personlig

Letvægtsrampe i glasfiber. En handy og perfekt trasportabel letvægtsrampe, der kan leveres i flere forskellige længder fra 70 cm, hvormed rampen bliver anvendelig i mange situationer. Rampen bestrå af en hel køreflade på 74 cm.
Multi og personlig rampe leveret med transporttaske.Hel rampe i glasfiber. Leveres i transporttaske.

Føj til huskeliste
Decpac, Professionel

Decpac, Professionel

Letvægtsrampe i glasfiber. En handy og perfekt trasportabel letvægtsrampe, der kan leveres i flere forskellige længder fra 90 cm, hvormed rampen bliver anvendelig i mange situationer. Rampen bestrå af en hel køreflade på 82 cm.
Rampen er med sikkerhedskanter der giver en ekstra tryghed ved anvendelse.

Føj til huskeliste
Decpac, Multi

Decpac, Multi

Letvægtsrampe i glasfiber. En handy og perfekt trasportabel letvægtsrampe, der kan leveres i flere forskellige længder fra 87 cm, hvormed rampen bliver anvendelig i mange situationer. Rampen bestrå af en hel køreflade på 83 cm.
Multi og personlig rampe leveret med transporttaske.

Føj til huskeliste
Sammenklappelig rampe 80 cm bred

Sammenklappelig rampe 80 cm bred

Aluminiums rampe med meget skridsikker overflade og lav vægt. Har sikkerhedskanter på siderne og opkørselsnæb i begge ender, med gummiunderlæg, samt håndtag. Kan klappes sammen på midten. Fås i længde 75, 85, 95, 125, 145, 165, 175, 200, 250 og 300 cm, bredde 80 cm.

Føj til huskeliste
Fast rampe 80 cm bred

Fast rampe 80 cm bred

Aluminiums rampe med meget skridsikker overflade og lav vægt. Har sikkerhedskanter på siderne og opkørselsnæb i begge ender med gummiunderlæg, samt håndtag. Fås i længde 75, 85, 95, 125, 145, 165, 175, 200,250 cm og 300 cm, bredde 80 cm.
Der er også en serie på 90 cm i bredden. Andre mål fremstilles efter ønske.

Føj til huskeliste