Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Starekey TV streamer

Starekey TV streamer

2,4 Ghz trådløs streamer til Starkey høreapparater i serierne Livio og Evolv. Strømforsyning og audiokabler medfølger.

Føj til huskeliste
Starkey Remote mikrofoner

Starkey Remote mikrofoner

Trådløse mikrofoner 2,4 Ghz til overførsel af lyd til Starkey høreapparater i serierne Livio og Evelov. Indbygget telespole og Bluetooth samt Euroconnector til FM

Føj til huskeliste
Care Tracker - Vega Plus

Care Tracker - Vega Plus

Vega Plus GPS urets tidløse design gør, at det er naturligt, for personen med demens at bære. Det skaber tryghed for både plejepersonale og pårørende. Det er vigtigt at vores ure er brugbare i hverdagen. På den måde sikre vi at urene bliver båret hver dag. Det mener vi skaber tryghed for såvel pårørende som plejepersonale.

Føj til huskeliste

Stella Care ApS
Kalkbrænderiløbskaj 6A, 1. TV
2100 København Ø

Sonumaxx 2,4 FM-System

Sonumaxx 2,4 FM-System

FM-system til trådløst lydoverførsel fra TV, radio eller andre lydkilder via halsteleslynge. Den indbyggende mikrofon kan anvendes som høreforstærker på 1-1 samtaler. Tonekontrol og volumen reguleres på modtager. Levers med 2 stk. genopladelige batterier.
Installeres med optisk kabel eller audiokabler samt netadapter.

Føj til huskeliste

Scantone A/S
Stestrupvej 86 B
4360 Kr. Eskilstrup

Clover 6

Clover 6

Elektronisk lup/transportabelt CCTV med fra 2 til 35 ganges forstørrelse på en 5-tommer berøringsfølsom skærm i fuld HD-opløsning. Kan bruges håndholdt med eller uden det udfoldelige håndtag, eller stående håndfrit på fx læsestof. Tydelige, taktilt mærkede betjeningsknapper, samt mulighed for at betjene funktioner via den berøringsfølsomme skærm.

Føj til huskeliste
Clover 10 Evo

Clover 10 Evo

Ny forbedret udgave af den kendte Clover 10 med stærkere ydeevne og længere brugstid.
Billedkvaliteten er blevet forbedret og forstørrelsesområdet er blevet opdateret fra 2,5x-18x til 2x-32x.

Føj til huskeliste
Time Timer Medium 8 Medium

Time Timer Medium 8 Medium

Lydløs drift med valgfri alarm ved slutningen af timingen
Magnetisk ryg og fold-ud fødder
Fåes i sæt a 3 stk.
Sæt med Primær farver: rød, gul, blå
Sæt med sekundær farver: orange, grøn, lilla
Pris pr. sæt 995 kr.

Føj til huskeliste
Time Timer - visuel visning af tid

Time Timer - visuel visning af tid

Time Timer er en serie af nedtællingsure, der viser tiden visuelt.
For at kunne bruge en Time Timer er det ikke nødvendigt at kunne fortælle tiden på et traditionelt ur. Den røde disk vil forsvinde med tiden. På den måde synliggøres tidens gang og hvor meget tid der er tilbage.

Føj til huskeliste
TD Pilot

TD Pilot

Robust kommunikationscomputer med integreret øjenstyring, Tobii IS5. Øjenstyring på iOS med TD Talk eller TD Snap og adgang til Apples 3 millioner apps. Med partner display, kraftige højttalere, monteringsbeslag, 1 års TD Care og mere end 10 timers batteri. Nyd adgangen til Apples univers med den velkendte præcision fra Tobiis øjenstyring.

Føj til huskeliste
Grid Pad 10s

Grid Pad 10s

Grid Pad 10s er et 10 kommunikations hjælpemiddel med over 7 timers batterilevetid, robust design, indbygget omverdens kontrol samt en skærm som kan ses i klart dagslys Dens lille men stærke udseende gør det nemt for brugeren at have den med sig, på gulvet, bordet eller på et stativ.

Føj til huskeliste