Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Mads

Mads

Mads er en dansk talesyntese til oplæsning af al tekst.
Når talen er installeret på computeren, er den klar til at blive brugt med programmer til oplæsning på internettet, i tekstbehandling, i e-mails, i regneark og til oplæsning i mange undervisnings- og

Føj til huskeliste

LVI Danmark ApS
Hørkær 24, st. tv
2730 Herlev

Tobii Communicator 5

Tobii Communicator 5

Communicator 5 er et komplet kommunikationsprogram. Du kan anvende programmet til symbol- eller tekstbaseret kommunikation og med mulighed for e-mail, sms, facebook, skype og omverdenskontrol, skærmtastatur. Der følger mange færdiglavede eksempler med - klar til brug. Inkl. talesynteser fra Acapela (Mette og Rasmus) og 7500 symbolstix symboler.

Føj til huskeliste
Forstørrelsesglas i kreditkort-størrelse, passer ned i en tegnebog

Forstørrelsesglas i kreditkort-størrelse, passer ned i en tegnebog

Godt og praktisk forstørrelsesglas, som er nemt altid at have ved hånden. Pladen måler 5x8 cm, hvilket er samme størrelse som kreditkort.
Derfor kan man nemt have det med i tegnebogen. Glasset giver dobbelt forstørrelse.

Føj til huskeliste
BTH 1410-NL

BTH 1410-NL

Trådløs Bluetooth Halsslynge til mobiltelefoner. Induktiv lydtransmission uden baggrundstøj, til aflytning af tv, radio eller andre lydkilder. Integreret mikrofon, der giver mulighed for at føre en samtale i rummet.
Justerbar volumen og tonekontrol samt omskifter for lyd/mikrofon.

Føj til huskeliste

Scantone A/S
Stestrupvej 86 B
4360 Kr. Eskilstrup

Weekframe

Weekframe

Weekframe er en skemaapp der strukturerer hverdagen vha. billeder, rutiner og påmindelser for personer med opmærksomhedsforstyrrelser og kognitive udfordringer. Weekframe er udviklet med udgangspunkt i brugere med autisme og/eller ADHD. Hjælpemidlet kan også bruges som støtte ved demens, alzheimers o.l. Weekframe skemaer planlægges af pårørende.

Føj til huskeliste

Weekframe ApS
Vesterbrograde 74
1620 København V

workflow-to-go Family

workflow-to-go Family

workflow-to-go Family er udviklet til at giver tryghed for unge brugere (12 år) og deres pårørende i den nære familien. Med workflow-to-go er det let at designe hjælperutiner og skemaer til brugere med kognitive udfordringer, herunder unge med autisme, ADHD eller andre typer af strukturkrævende behov.

Føj til huskeliste

Newish ApS
Frederiksberggade 30, 3.
1459 København K

Milestone M112 Ace

Milestone M112 Ace

Når synet svigter, savner de fleste muligheden for at kunne tage et hurtigt notat. Med M112 Ace har du et effektivt hjælp til dette problem. Tryk på knappen og indtal din besked, indkøbsseddel, telefonnummer etc.. Den nye M112 Ace tilbyder plads til dine notater, og arbejder den hurtigere end dens forgænger M112.

Føj til huskeliste

HJÆLPEMIDLER FOR HANDICAPPEDE (HFH)
Grøndalsvej 8, Ulbjerg
8832 Skals

Voicetec stemmeforstærker

Voicetec stemmeforstærker

-Bæltebåret stemmeforstærker / højtaler
-Trådløs sender
-Opladerenhed
-Hovedbøjle med mikrofon
-Revér mikrofon m/hætte
-Forlængerledning
-Håndmikrofon m/hætte
-6 AA batterier, genopladelige

Føj til huskeliste

Kapitex Scandinavien
Trekanten 7
4600 Køge

MEMOdayplanner 3, 12-timersversion

MEMOdayplanner 3, 12-timersversion

Memodayplanner 3, 12-timersversion er en planlægningtavle der viser tiden konkret. Du skriver, hænger magnetiske symboler eller fotos på tavlen. Den viser tidspunktet på dagen med lyssøjlen, om det er dag eller nat, og hvor lang tid der er til næste aktivitet. Du kan få påmindelser med alarm eller blinkende lys til hver af lysprikkerne.

Føj til huskeliste

A/S AABENTOFT
Løgtenvej 93
8541 Skødstrup

MEMOdayplanner 3, 24-timersversion

MEMOdayplanner 3, 24-timersversion

Memodayplanner 3, 24-timersversion er en planlægningtavle der viser tiden konkret. Du skriver, hænger magnetiske symboler eller fotos på tavlen. Den viser tidspunktet på dagen med lyssøjlen, om det er dag eller nat, og hvor lang tid der er til næste aktivitet. Du kan få påmindelser med alarm eller blinkende lys til hver af lysprikkerne.

Føj til huskeliste

A/S AABENTOFT
Løgtenvej 93
8541 Skødstrup