Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Doro PhoneEasy 100w duo 2 håndsæt

Doro PhoneEasy 100w duo 2 håndsæt

Trådløs telefon med meget store taster, der er let adskilte. Displayet er meget stort og lyden er god og tydelig.Faktisk er der en knap til ekstra forstærkning af såvel lydstyrke som ringetone. Den trådløse telefon har også indbygget teleslynge. Altsammen funktioner, der gør Doro 100w til et særdeles ældrevenlig trådløs telefon. Der er 2 håndsæt

Føj til huskeliste
Widex RC-DEX

Widex RC-DEX

Fjernbetjening til brug med Widex trådløse høreapparater.
Anvendes som lydstyrkekontrol og til programskift.

Føj til huskeliste
Makrolux

Makrolux

Eschenbach´s Makrolux lupper kombinerer forstørrelse og lys - designet til at reducere nakkespændinger og træthed, mens du læser. Makrolux giver uforvrænget, kant til kant klarhed gennem et stort rektangulært visningsområde, hvilket gør det nemt at navigere.

Føj til huskeliste
Menas ZOOM

Menas ZOOM

Forstørrelse i en håndevending
Bloklup med forskellige forstørrelser i samme lup. Forstørrelsen kan ændres fra 2,2 op til 3,4x forstørrelse.
Kompakt, stilfuld og med flere zoom niveauer.
MenasZOOM fra Eschenbach, med nyt linsenssystem.

Føj til huskeliste
Kanso M300, Mobiltelefon stød-og vandafvisende

Kanso M300, Mobiltelefon stød-og vandafvisende

Kanso M300 er en robust mobil, der er støv - og vandafvisende. Det oplagte valg for folk, der elsker at tilbringe fritiden i naturen eller for folk med hårdt arbejde.
F.eks. velegnet til jægere, fiskere, mountainbikere eller murer /håndværkere.
Har en standby tid på 7-8 dage, hvorfor den er velegnet til f.eks. en weekendtur i det fri.

Føj til huskeliste
Circus

Circus

Velegnet til krævende arbejde i klinikker og laboratorier, eller som et hjælpemiddel for folk med nedsat syn. Cirkus Plus har en stor linse og en meget fleksibel selv-afbalanceret arm og skærmfæste. Den store linse gør det muligt at se med begge øjne igennem luppen. Et 22W cirkulært lysrør på elektronisk ballast giver klart og flimmerfrit lys.

Føj til huskeliste
System vario Plus - LED batteri

System vario Plus - LED batteri

Eschenbach System Vario Plus LED, leveres med 9 forskellige forstørrelser i forstørrelsen 2,8 X til 12,5 X
Lyslupperne er batteridrevet. Alle Vario Plus lyslupper leveres komplet inkl. etui.

Føj til huskeliste
Makro Plus

Makro Plus

Med Makro Plus blokluppene opnås gennem beregnet lysbrydning en forøget belysning af synsfeltet uden yderligere lyskilde. Forstørrelsen er optisk hhv. 1,8X og 2,2X men med kort afstand mellem øje og linse, kan der gennem akkomodation opnås forstørrelse op

Føj til huskeliste
powerlux

powerlux

Den nye Eschebach Powerlux er en innovativ lyslupserie med LED-lys. Powerlux tilbyder en løsning for personer, der har brug for maksimal komfort og brugervenlighed.

Føj til huskeliste
Cocoon Filterbriller

Cocoon Filterbriller

Det er vigtigt, at en solbrille giver beskyttelse fra alle vinkler, ikke kun foran. Standard solbriller kan slippe op til 40 mere ufiltreret lys ind til øjnene, fordi de ikke giver beskyttelse fra top, bund og sider. Cocoons patenterede ramme er designet til at blokere skadelige UV-lys og genskin fra alle vinkler (top, bund og sider).

Føj til huskeliste