Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Domino PRO, Digitalt Kommunikationssystem

Domino PRO, Digitalt Kommunikationssystem

Domino består af en sender og en modtager, der via den nyeste teknologi fremhæver tale i vanskelige lyttesituationer uden baggrundsstøj og risiko for medhør. Der er omni- og retningsmikrofon, styrke- og toneregulering. Rækkevidde op til 25 meter. Kan tilsluttes TV, stereoanlæg mv. Leveres med øretelefon og halsslynge.
Deklareret med MDR 2017/745

Føj til huskeliste

Scantone A/S
Stestrupvej 86 B
4360 Kr. Eskilstrup

Knop Modtager RX901A - med armbånd

Knop Modtager RX901A - med armbånd

RX901A er en modtager i KNOPs 901 serie.
Enheden er med armbånd.
Der kan indkodes 250 sendere. De sidste 50 kald gemmes i en log. Med RX901A er det muligt at foretage et nødkald til en anden kollega med et enkelt tryk. RX901A er med opladeligt batteri og trådløs opladning. Produktet er vandtæt (IP65).

Føj til huskeliste

KNOP Elektronik A/S
Fabriksvej 20
7600 Struer

Senge- & Dørvagt PIR900

Senge- & Dørvagt PIR900

Bevægelsessensor detekterer bevægelser i rummet. PIR900 kan stilles på gulvet i den medfølgende sokkel eller hænges på væggen ved hjælp af de medfølgende velcrobånd. PIR900 kan placeres, så den registrerer når en person bevæger sig ud over sengekanten, eller når personen går på gulvet.
PIR900 anvendes sammen med modtagere i KNOPs 900-serie.

Føj til huskeliste

KNOP Elektronik A/S
Fabriksvej 20
7600 Struer

ATMAX LED

ATMAX LED

Praktiske lyslupper med dobbelt asfæriske linser, som giver større synsfelt, bedre gengivelse og mindre randforvrængning. Der er ikke nogen almindelig tænd/sluk-knap på At Max-lupperne lyset tænder helt automatisk når man griber håndtaget, og slukker nårde felt.

Føj til huskeliste
Scribolux

Scribolux

Denne praktiske standlup med indbygget lys er designet med særlig tanke for skrivearbejde, navnlig krydsogtværs-løsning: En god stor linse med 2,8x forstørrelse er monteret på en stander med udpræget spredte fødder, der giver god plads til at komme til med at skriveredskab. Batterier, beskyttelsesetui og adapter for forøget vinkling medfølger.

Føj til huskeliste
Sylup - maxi-plus/economy

Sylup - maxi-plus/economy

Kan hænges om halsen til brug ved fx håndarbejde. Stort felt 14x10 xm med 2 x forstørrelse med vrængfrit billede i hele linsebredden. 4 x lup til kontrol af detaljer eller til trådning af nåle.

Føj til huskeliste
mobilent - Indslagslup

mobilent - Indslagslup

Indslagslup med beskyttende omslag i hårdt kunststof. Fås med 4X, 7X og 10X forstørrelse, i 35mm store, asfæriske linser. Med sit kompakte ydre finder en Mobilent-lup plads i næsten alle lommer, eller den kan bæres i den medfølgende strop.
Mobilent indslagslup kan fås både med og uden lys

Føj til huskeliste
Påhæftningslup til Verit Task

Påhæftningslup til Verit Task

Luppens ramme er af gennemsigtigt plast. En klemme er skruet på siden af luppen. Specielt egnet ved kontrol af håndarbejde og andre praktiske gøremål. Linse:120x55 mm.

Føj til huskeliste
Audinor Media/TV sender T50

Audinor Media/TV sender T50

Multimedia sender del af Audinor System 3.0 produktfamilien. Kan tilkobles eksterne lydkilder, så som TV, PC mm via 3.5mm jack. Får strøm via USB-A stik, og kan dermed tilkobles flere typer strømkilder.

Føj til huskeliste

Audinor ApS
Benediktevej 5
3480 Fredensborg

Familiekalender

Familiekalender

En whiteboard familiekalender produceret i akryl, som kan genbruges år efter år. Familiekalenderen giver hele familien et overblik over ugen eller månedens aktivitet. Hertil er der en madplan på kalenderen. Kalenderen er også med til, at børn med særlige behov, kan få et overskueligt indblik i familiens planer eller hvad de skal have til aftensmad.

Føj til huskeliste