Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



AP40

AP40

En videreudvikling af telefonen CL200 med mere styrke og en indbygget meget kraftig telespole. Store taster, styrke- og toneregulering samt 12 hukommelsesnumre til direkte opkald. Telefonen har knap for ekstra forstærkning og håndfri funktion.

Føj til huskeliste

Scantone A/S
Stestrupvej 86 B
4360 Kr. Eskilstrup

Matematikindlæring

Matematikindlæring

2 store lommeregner-tæpper (125x156 cm), 6 store talterninger, 32 tal/regnetegn-kegler, 34 tal/regnetegn-ærteposer, 1 komplet sæt inspirationsmateriale med mere end 70 konkrete, sjove og lærerige aktivitetsforslag. Opgaveark til indlæring, kontrol og igangsætning som indeholder 20 forskellige opgavetyper. En handy taske til opbevaring af udstyr.

Føj til huskeliste
Døralarm til Careline

Døralarm til Careline

Når der er behov for at overvåge, om en dør bliver åbnet, er en døralarm en meget enkel løsning. Døralarmen kan nemt installeres og betjenes af eget personale. Der behøves ingen hjælpemidler for montering af døralarmen. Programmering sker til en Careline og døralarmen kan slås til/fra med afbryder.

Føj til huskeliste

Tunstall A/s
Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg

EPI75 Epilepsialarm med sensor (EU-frekvens)

EPI75 Epilepsialarm med sensor (EU-frekvens)

Giver alarm ved de rystelser, der er karakteristiske ved epilepsi og krampeanfald. Epilepsei-alarmen anbringes hængende frit i en snor under sengen på det sted, hvor rystelserne er kraftigst. Sensoren anbringes under hovedpuden. Indstilling sker ved hjælp af to trykknapper på forsiden. Har indbygget batterialarm. 869 MHz (432-470 MHz se EPI72).

Føj til huskeliste

Tunstall A/s
Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg

PIR75 bevægelsessensor (EU-frekvens)

PIR75 bevægelsessensor (EU-frekvens)

PIR75 detekterer bevægelser i rummet. Det er en infrarød detektor, som ser ud i en horisontal vifte. PIR75 stilles på gulvet i en medfølgende sokkel eller hænges på væggen. PIR75 kan placeres, så den registrerer, når en person bevæger sig ud over sengekanten, eller når personen går på gulvet. 869 Mhz (432-470 MHz se PIR72)

Føj til huskeliste

Tunstall A/s
Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg

Sprog- og matematikindlæring

Sprog- og matematikindlæring

Et stort tastaturtæppe (130x312,5 cm.) 36 stk bogstav-ærteposer, 18 stk bogstavkegler i farverød og blå. Et komplet sæt insp. materiale med mere end 60 helt konkrete, sjove og lærerige aktivitetsforslag. Opgaveark til selvlæring, kontrol og igangsætning som indeholder 18 forskellige opgavetyper. Opbevaringstaske til udstyret.

Føj til huskeliste
læseWEB 2.0

læseWEB 2.0

læseWEB 2.0 er en online løsning, der læser teksten på websitet højt ved hjælp af talesyntese. Brugeren markerer den tekst han/hun ønsker oplæst, klikker på afspil-knappen og teksten læses automatisk op - uden at brugeren har installeret software.

Føj til huskeliste
Doro PhoneEasy 313ci Fastnettelefon

Doro PhoneEasy 313ci Fastnettelefon

Brugervenlig telefon udviklet til personer med nedsat hørelse. Meget kraftig ringestyrke på 85 db og et specielt kredsløb til ekstra høj lyd i håndsættet (24 db) sikre nem og effektiv kommunikation. Stort display og store taster. Lydstyrkeregulering og en visuel ringeindikator. Genkaldsfunktion. Telefonbog med 32 navne og 12 hurtigvalgstaster.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

AL Pilleæsker

AL Pilleæsker

Administration af medicinindtagelse kan være en svær størrelse. Især receptpligtig medicin kræver ofte, at man indtager sin medicin på fastsatte tidspunkter eller med bestemte intervaller for, at medicinen virker optimalt. Vi fører flere typer pilleæsker med alarm, der er velegnede til brug i hjemmet eller når medicinbrugeren er på farten.

Føj til huskeliste

Astrid Leisner & Søn ApS
Korsvangcentret 2
5610 Assens

CD-ORD

CD-ORD

Når CD-ORD er installeret på pc, kan man få læst tekster op overalt - uanset om der arbejdes på nettet, i digitale læremidler, spil, i PDF, Office-programmer o.m.m. CD-ORD giver også intelligente og kontekstbaserede ordforslag, laver tekst om til lydfiler, OCR-behandler og meget mere.

Føj til huskeliste