Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Teleslyngeforstærker, UniVox CLS-1

Teleslyngeforstærker, UniVox CLS-1

En effektfuld teleslyngeforstærker. Dækker op til 50 m2 som fast teleslynge. Toneregulering for bas og diskant. Kan tilsluttes tonekald.

Føj til huskeliste

Scantone A/S
Stestrupvej 86 B
4360 Kr. Eskilstrup

Formindskelsesglas / Synsfeltudvider

Formindskelsesglas / Synsfeltudvider

Synsfeltudvider. -7 dpt, til at have om halsen 50 mm. Giver et bredere synsfelt. Hovedsageligt bruges til orientering. Nemt at have med i lommen.

Føj til huskeliste
Specwell micro

Specwell micro

Kikkert og mikroskop i et. Sættet består af en Specwell monokulær kikkert og en microstand, hvilket muliggør en konvertering af den monokulære kikkert til et mikroskop med høj forstørrrelse. Leveres komplet med en robust sort bæretaske.

Føj til huskeliste
Topolino

Topolino

Transportabelt læsesystem med real time LAN-teknologi til studerende.

Føj til huskeliste
LifePilot SafeGuard

LifePilot SafeGuard

LifePilot SafeGuard gør hverdagen mere tryg for brugeren selv, familie og evt. personale, plus der kan spares mange ressourcer på eftersøgning. Personen udstyres med en lille GPS-boks, som sender geografiske positioner ved krydsning af zone eller ved tryk på alarmknap. Kan også anvendes som simpel telefon. Adgang via internet eller mobiltlf.

Føj til huskeliste

Euman A/S
Niels Ebbesens Vej 17
1911 Frederiksberg C

Bevægelsessensor

Bevægelsessensor

PIR72 detekterer bevægelser i rummet. Det er en infrarød detektor, som ser ud i en horisontal vifte. PIR72 stilles på gulvet i den medfølgende sokkel eller hænges på væggen. PIR72 kan placeres, så den registrerer når en person bevæger sig ud over sengekanten, eller når personen går på gulvet. 432-470 Mhz (869 MHz se PIR75).

Føj til huskeliste

Tunstall A/s
Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg

Håndlupper (med/uden lys)

Håndlupper (med/uden lys)

Til brug for privatpersoner, trykkerier og værksteder. Lupperne er i den bedste kvalitet og leveres med stødsikker linse. Fås i mange forskellige str og forstørrelser - med eller uden lys. Perfekt til personer med nedsat syn. Håndlup/læseglas med lys som de felt.

Føj til huskeliste
My-Time

My-Time

My-Time er en serie af patenterede ure kun med én timeviser, der er lavet til at holde styr på døgnets mange gøremål. Vi har udviklet flere modeller med henholdsvis 24h eller 12h urværker. De henvender sig til alle, der har brug for en håndsrækning, enten som husketavle på grund af travlhed, eller fordi man har et reelt behov for mere støtte.

Føj til huskeliste

MY-TIME Holding ApS
Holtug Linievej 35
4660 St. Heddinge

Grip Skriveblyant

Grip Skriveblyant

Fingergrebet der består af blød gummi er med til at reducerer muskel-/ledspændinger samt skrivekrampe. Længde 145 mm, Vægt 14 gram..

Føj til huskeliste
Let Reumatikerpen

Let Reumatikerpen

Reumatikerkuglepennen har et bredt greb, der gør den behagelig at holde ved. Den ergonomiske udformning modvirker punkttryk og belastning af pegefingeren. Materiale ABS-plast. Længde 140 mm, diameter 16 mm, vægt 25 gram.

Føj til huskeliste