Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



LITTLEmack

LITTLEmack

Med et tryk på den farverige top giver brugeren mulighed for en enkelt besked på op til 2 min. lang. Nye beskeder er nemme og hurtige at optage, så det er muligt at fortælle noget i enhver situation.

Føj til huskeliste
Little Step by Step

Little Step by Step

Skift til flerbesked-kommunikation med LITTLE Step-by-Step kontakten. Aktivér den farvede top for at afspille den første besked. Når du er færdig, aktiver den igen for at afspille en anden besked. Nye sekvenser af beskeder kan nemt og hurtigt optages direkte på LITTLE Step-by-Step.

Føj til huskeliste
iTalk 4

iTalk 4

Den nemmeste måde at give en person fire side-om-side kommunikationsvalg er med iTalk4 taleenheden. Aktivér den farvede top for at afspille den ønskede besked. Nye beskeder registreres nemt og hurtigt på iTalk4 undervejs, eller brug niveauerne for at forud registrere op til tre sæt beskeder på forhånd.

Føj til huskeliste
iTalk2

iTalk2

Den nemmeste måde at give en person to side-om-side kommunikationsvalg er med iTalk2 taleenheden. Aktivér den røde eller gule top for at afspille den ønskede besked. Nye beskeder registreres nemt og hurtigt på iTalk2 undervejs, eller brug niveauerne for at forud registrere op til tre sæt beskeder på forhånd

Føj til huskeliste
BIG Step-by-Step

BIG Step-by-Step

Aktivér den store farvede top for at afspille den første besked. Når det er færdigt, aktiver toppen igen for at afspille en anden besked. Nye sekvenser af beskeder registreres nemt og hurtigt på BIG Step-by-Step undervejs, eller brug niveauerne for at forudregistrere op til tre sæt beskeder på forhånd

Føj til huskeliste
BIGMack Switch

BIGMack Switch

BigMack Switch fra Ablenet er en 0/1 kontakt til kommunikationsbehov. Denne innovative 0/1 kontakt er en vigtig ressource for personer med begrænset verbalt sprog, handicap eller specielle behov.

Føj til huskeliste
BIG TalkingBrix

BIG TalkingBrix

Udvid dine kommunikationsmuligheder med et sæt på tre BIG TalkingBrix taleenheder. Når du trykker på den store farvede top, afspilles en enkelt besked på op til 10 sekunder. Brug dem individuelt eller forbind dem for at lave en flerbeskeds taleenhed.

Føj til huskeliste
Talk Pad 10 (2. gen)

Talk Pad 10 (2. gen)

10 Dedikeret specialbygget kommunikationshjælpemiddel. Holdbar, alsidig og med nye tilgængelighedsfunktioner. Giver tale både via tekst og symboler, herunder kerneordsprincip og pragmatisk tilgang. Inkl. Grid for iPad, der giver dig forskningsbaserede kommunikationsværktøjer, der understøtter en bred vifte af læse- og kommunikative færdigheder.

Føj til huskeliste
Talk Pad 8 (2. gen)

Talk Pad 8 (2. gen)

8 Dedikeret specialbygget kommunikationshjælpemiddel. Holdbar, alsidig og med nye tilgængelighedsfunktioner. Giver tale både via tekst og symboler, herunder kerneordsprincip og pragmatisk tilgang. Inkl. Grid for iPad, der giver dig forskningsbaserede kommunikationsværktøjer, der understøtter en bred vifte af læse- og kommunikative færdigheder.

Føj til huskeliste
Audinor TRIO system 3.0

Audinor TRIO system 3.0

Audinor TRIO system 3.0: mikrofon, halsslyngemodtager samt TV streamer. Fokus på god lyd og brugervenligt design. Mikrofonen er både nærmikrofon og bordmikrofon indtil 6 personer. Mikrofon og TV streamer kan bruges samtidigt, hvor TVet dæmpes automatisk når man taler i mikrofonen. Magnetisk ladesystem, filttaske samt quick guide medfølger.

Føj til huskeliste

Audinor ApS
Benediktevej 5
3480 Fredensborg