Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



LFM LED

LFM LED

LFM LED er en letvægts luplampe med en metalkonstruktion, LED lyskilder, og en fleksibel fjederafbalanceret arm i Luxo traditionen. Armen har en lang rækkevidde og maksimal vertikal og horisontal bevægelse, Og forbliver altid i sin position uden at begynde og hænge. Fleksibiliteten mellem lampehovedet og armen giver en nem positionering

Føj til huskeliste
Victor Reader Stratus

Victor Reader Stratus

Victor Reader Stratus fortsætter arven fra HumanWares 13-årige historie med at udvikle enkle, brugervenlige audio bog afspiller. Victor Reader Stratus kommer i et nyt look, der er mindre og lettere og med bedre lyd. I modsætning til den tidligere generation, spiller Stratus multimedie bøger og musik fra CDer, SD-kort og USB flash-drev.

Føj til huskeliste
Alarmapp med tilkoblet tryghedsknap

Alarmapp med tilkoblet tryghedsknap

Linucare er en gratis alarmapp udstyret med en tryghedsknap, både fysisk og inden i appen, der, når den trykkes på, øjeblikkeligt underretter og guider dine pårørende til din placering i nødsituationer.

Føj til huskeliste

Linucare ApS
Østre Havnepark 3. 4,5
9000 Aalborg

Companion by Audientes

Companion by Audientes

Designet og udviklet i Danmark, Companion by Audientes er et høre og kommunikationsmiddel der booster hørelse efter behov og præferencer i forskellige situationer og miljøer, fx i samtaler, ved sociale sammenkomster, over telefonen, på arbejde, i bil eller bare når du slapper af derhjemme og ser tv eller lytter til musik.

Føj til huskeliste
MEMOplanner Large 3

MEMOplanner Large 3

Den digitale kalender MEMOplanner, er et tids- og planlægningshjælpemiddel der er en dedikeret løsning til at give kognitiv støtte. Denne er velegnet til at hænge på væggen med sine 24. MEMOplanner kan synkronisere med din iPhone og Android smartphone via MEMOplanner Go appen.

Føj til huskeliste

A/S AABENTOFT
Løgtenvej 93
8541 Skødstrup

MEMOplanner Medium 4

MEMOplanner Medium 4

Den digitale kalender, MEMOplanner, er et tids- og planlægningshjælpemiddel der er en dedikeret løsning til at give kognitiv støtte. Denne er både velegnet til at hænge på væggen, bordet samt have med sig, med sine 10. MEMOplanner kan synkronisere med din Android og iPhone.

Føj til huskeliste

A/S AABENTOFT
Løgtenvej 93
8541 Skødstrup

WIDEX TV PLAY

WIDEX TV PLAY

TV-LYD sendt direkte til WIDEX høreapparat.
Den optimerede streaming-stabilitet gør det muligt for brugerne at bevæge sig frit omkring i rummet uden at miste et eneste sekund af den TV-stereolyd, som TV PLAY leverer.

Føj til huskeliste

Japebo.dk
Fabriksvej 9A
4200 Slagelse

MemoryCube Plus

MemoryCube Plus

Vend terningen og start afslappende musik, naturlyde og billeder på TVet.
Skab reminiscens og meningsfulde samtaler med billeder, videoer og musik, der er let at forholde sig til for borgere med demens.
Beroligende virkning i situationer, der kan skabe forvirring såsom vagtskifte og spisning.
Forbedret stemning og arbejdsmiljø i fællesområderne.

Føj til huskeliste

Carity ApS
Gustav Wieds Vej 19, Kl
8000 Aarhus C

MemoryCube

MemoryCube

Hjælper ældre og personer med demens med at holde kontakt til familien og deres minder. Ved at vende MemoryCube vælges og vises billeder og videoer på TVet, som pårørende har sendt fra deres smartphone. Reminiscens med personlige billeder forbedrer livskvaliteten og styrker identiteten. Understøtter Android og iOS platforme.

Føj til huskeliste

Carity ApS
Gustav Wieds Vej 19, Kl
8000 Aarhus C

Handi One G2

Handi One G2

Handi One er en digital kalender udviklet til folk, der har brug for hjælp med tid og planlægning, og har brug for grafisk klarhed. Handi One er et medicinskteknisk hjælpemiddel, der funger som en kognitiv støtte i hverdagen. Produktet er en håndholdt digital kalender med flere supplerende funktioner.

Føj til huskeliste

A/S AABENTOFT
Løgtenvej 93
8541 Skødstrup