Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



carePlan Mobile - Demenskalenderen

carePlan Mobile - Demenskalenderen

carePlan er en kalender applikation med udvidet funktioner til smartphones, som henvender sig til personer med let- eller moderat demens. carePlan er et værktøj, som kan være med til at skabe en struktureret og overskuelig hverdag for demente, samtidig med at den vejleder i dagens gøremål.

Føj til huskeliste
Trivselsskærmen carePlan

Trivselsskærmen carePlan

e-mergency står bag software og konceptudviklingen til fremtidens trivselskærm - carePlan - der gør den ældre borger mere selvhjulpen og giver plejepersonalet et værktøj, der letter deres arbejde.

Føj til huskeliste
Punktskriftpapir A4

Punktskriftpapir A4

Punktskriftpapir A4.
Pakke m/250stk.
Mål:29,5x21cm
160 grams papir.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Kanso mobiltelefon M100

Kanso mobiltelefon M100

Kanso har et lækkert design i høj kvalitet med stort display og store taster. Telefonen er det gode valg for brugere, som har behov for en enkel og brugervenlig mobiltelefon med tydeligt display, overskuelig menustruktur og praktiske, store taster. Telefonens indbyggede nødkaldstaste kan til enhver tid deaktiveres.

Føj til huskeliste
Lup med lys

Lup med lys

Ideel til gør det selv funktioner frimærker, modelbygning, brodering, syning, elektronik, fluebinding til fiskeri og reparation af små emner.
Forsynet med linse i kunststof uden ramme (Ø 10,2 cm) med 2 x forstørrelse, samt en lille integreret linse med 4 x forstørrelse.
Den separate LED lampe er forsynet med 4 kraftige LEDs pærer til bely

Føj til huskeliste
TV hovedtelefon

TV hovedtelefon

Når du lytter til tv og musik
Det kan, med selv den mindste hørenedsættelse og det bedste høreapparat, være svært at høre, hvad der bliver sagt i tv eller radio eller at høre alle toner i yndlingsmusikken. Mange kompenserer ved at skrue op for lyden, men det er ikke altid tilstrækkeligt og kan forstyrre familien og naboer.

Føj til huskeliste
Lup med lys

Lup med lys

Diameter: 13 cm
Vægt: 217 gram
Forstørrer 2x i det store felt / 6x i det lille felt
Bruger 1 AAA-batteri

Føj til huskeliste
Prodigi

Prodigi

Prodigi Duo er den første HD fuldt digitale forstørrelses-apparat, der er både et desktop CCTV og en bærbar Tablet. Afmonter blot Tableten og tag den med dig overalt ... til sofaen eller sengen, butik eller restaurant, OVERALT. Du kan forstørre, øge hastighed, sænke hastighed eller endda gå tilbage, samt højtlæsning. Stilrent design.

Føj til huskeliste
Trådløs fastnettelefon

Trådløs fastnettelefon

Blink og vibration for større tryghed
Når telefonen ringer, blinker og vibrerer den samtidig og giver dig således ekstra sikkerhed for at besvare alle opkald.
Elegant og brugervenligt design.

Føj til huskeliste
Viberationsvækkeur med stort display

Viberationsvækkeur med stort display

Et vibratorvækkeur til alle
Sonic Digital har en kraftige pudevibrator, der giver ekstra sikkerhed for såvel mennesker med nedsat hørelse som døve.
Mange funktioner
Vibratorvækkeuret har mange brugervenlige funktioner

Føj til huskeliste