Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Amigo T30

Amigo T30

Amigo T20 er designet for brug i klasseværelser. Tilbyder også tilpasnings- og programmeringsfunktioner, som gør andet udstyr overflødigt. Amigo T20 er den nye multifrekvente sender, med indbygget støjreduktion. Dette gør at tale prioriteres frem for støj.

Føj til huskeliste

Fabers Høreteknik A/S (Aalborg Høreteknik A/S)
Grøndalsvej 8, Ulbjerg
8832 Skals

Amigo T10

Amigo T10

Amigo T10 er et trådløst, digitalt FM-system for brug både i skole, til fritid og i hjemmet. Det tilbyder frekvenssyntese og kommunikerer med Amigo R2 & Amigo R7 multifrekvente modtagere, som begge har kanalsøgerfunktion.

Føj til huskeliste

Fabers Høreteknik A/S (Aalborg Høreteknik A/S)
Grøndalsvej 8, Ulbjerg
8832 Skals

System vario plus

Luphoved med asphærisk linse (100x75 mm). Forstørrelse 7 dtp/2,8x med gul kontrastforstørrende linse på 4 dtp. Leveres her som hoved uden lyskilde.

Føj til huskeliste
Fingerring

Fingerring

Viso Quick fingering til brug sammen med håndholdte monokikkerter.
Sikrer diskret brug og giver stabilitet.

Føj til huskeliste
Galilei 2,5x diffraktiv lup

Galilei 2,5x diffraktiv lup

Linsesystem til nær og fjern, som udfylder hullet mellem Galilei-luppen med 2,2 ganges forstørrelse, og Kepler-linsen med 2,8 ganges forstørrelse - med Galilei-systemets lette vægt. Monteres i almendelig brillestel. Til læsning fås fortsatslinser i 3,4,5,6,7,8,10,12,16 dpt. Vægt: 12 g. (med linse 18 g.)

Føj til huskeliste
Forsatslinser til Galilei

Forsatslinser til Galilei

Letvægts forsatsliner til Eschenbach Galilei system
Reading Caps giver muligheder for close-up opgaver (tv eller læsning)
Designet til montering i briller.
Monteres Med Eschenbach E1625 kit.

Føj til huskeliste
Galilei 2,0 x

Galilei 2,0 x

Linsesystem til nær og fjern brug. Monteres i alm. brillestel. Til læsning fås forsatslinser. 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 og 12 dpt. Vægt: 17 g. G

Føj til huskeliste
UniVision Hyperocular System

UniVision Hyperocular System

UniVision er nem at anvende - den klæbende tapering gør det nemt at korrigere linsen, før den fastgøres permanent til brilleglasset.
UniVision er nem at udskifte - hvis der er en ændring i addtionen, kan hyperokularlinsen hurtigt og nemt fastgøres til et nyt brilleglas eller erstattes af en stærkere hyperokularlinse.

Føj til huskeliste
Noves mono

Noves mono

Noves mono - Det ideelle system til monokulær nær korrektion i tilfælde af øjensygdomme såsom makulær degeneration, diabetisk retinopati eller glaukom. Perfekt beskyttelse af de meget præcise og følsomme diffraktive nanostrukturer på indersiden af linserne fra mekaniske påvirkninger og støv som følge af moderne ultralyd.

Føj til huskeliste
mymedic

mymedic

Installeres i eget hjem, sammen med andet tilsluttet sundhedsudstyr. På en aftalt tid vil monitoren signalere, at det er tid til, at patienten tager sine målinger (fx blodtryk, puls og temperatur) og besvare sundhedsspørgsmål. Skærmen guider patienten gennem hele processen vha. et tekstdisplay og lydmeddelelser. Data sendes dernæst til fx hospital.

Føj til huskeliste

Tunstall A/s
Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg