Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Lommelyslup (diode)

Lommelyslup (diode)

Lommelup med indbygget diodelys for opnåelse af maximal lyseffekt. Leveres i 2 farver sølvgrå og sort.

Føj til huskeliste
Fjernsynsbrille/kikkertbrille

Fjernsynsbrille/kikkertbrille

Forhandles også af optikere. Dobbelt brille. Kan indstilles til focusering af fjernsynsbilledet. Farve røg eller klar.

Føj til huskeliste
Coil Standlup

Coil Standlup

Coils Hi-Power-linje af standlupper fås med forstørrelser fra 2,9 og helt op til 14,7 ganges forstørrelse (svarende til brillestyrker fra 7,7 til 54,9 dioptrier). For de mindre forstørrelsers vedkommende kan standeren vippes i en vis vinkel, hvilket gør disse standlupper særligt egnede til læsning og skrivning.

Føj til huskeliste
Eschenbach Læsestave

Eschenbach Læsestave

Læsestave som forstørrer tekst mv. Beregnet til at lægge direkte på emnet.

Føj til huskeliste
Classic Indslagslup

Classic Indslagslup

Indslagslup, hvor den bikonvekse linse er fastgjort til et læderetui, hvorfra den kan foldes ud når den skal bruges, og ligger beskyttet, når den ikke bruges. Fås med 3 eller 6 ganges forstørrelse, med 5 eller 6 hhv. 3 cm stor linse, i enten kvadratisk eller dråbeform, og i mange farver.
Passer med sin kompakte, handy udformning i enhver lomme.

Føj til huskeliste
Klaplæseglas Combi Plus

Klaplæseglas Combi Plus

Ramme i hvidt kunststof med sammenklappelige metalfødder. Håndtag sammenklappeligt. Leveres med sort læder etui.

Føj til huskeliste
Designo Lommelup

Designo Lommelup

En rigtig fiks lille lommelup, som passer ned i enhver lomme, og giver 5 ganges forstørrelse (20 diopter) i den 30 mm store bikonvekse PXM-linse.
Når luppen ikke er i brug, skubbes det sorte ABS-etui blot sammen, og beskytter linsen mod ridser, støv etc.

Føj til huskeliste
Bloklup

Bloklup

Med bloklup opnås gennem beregnet lysbrydning en forøget belysning af synsfeltet uden yderligere lyskilde. Forstørrelsen er optisk 1,8x, men med kort afstand mellem øje og linse, kan der gennem akkomodation opnås forstørrelser op til 6x og mere.

Føj til huskeliste
emporia SMART 6 smartphone til ældre

emporia SMART 6 smartphone til ældre

Ældrevenlig smartphone, der forener ny teknologi og brugervenlighed. Udstyret med 5G, fingeraftrykssensor, NFC, og ansigtsgenkendelse. Let navigation med store ikoner og genvejstaster til nøglefunktioner. Inkluderer smartcover med funktionstaster og nødkaldsfunktion for ekstra sikkerhed.

Føj til huskeliste