Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Snow 10 Pro

Snow 10 Pro

Højtlæsning af hel tekstside med OCR. Indbyggede ledelinjer og afblændings-gardiner. Musikafspiller til MP3-filer. Berøringsfølsom skærm.

Føj til huskeliste
Epi-Care mobile

Epi-Care mobile

Epi-Care mobile er en epilepsialarm du kan tage med overalt. Den består af en sensor på størrelse med et armbåndsur, forbundet med en smartphone.
Epi-Care mobile genkender tonisk-klonisk epileptiske anfald, og sender straks et alarmkald via telefonen. I en sms oplyses samtidigt GPS-koordinaterne for, hvor brugeren befinder sig under anfaldet.

Føj til huskeliste
Neat NOVO Tryghedstelefon IP/GSM

Neat NOVO Tryghedstelefon IP/GSM

NOVO serien af nødkald er seneste udvikling indenfor digitale nødkaldsapparater.
Altid forbundet og overvåget via NEATs web portal.
Bedste batteri back-up tid i markedet.
Stærk lyd og klar to-vejs kommunikation.
Digitale protokoller, fx NEIP og SCAIP sikrer ekstrem sikker dataoverføring. Sender på 869,2 MHz-stor sikkerhed.

Føj til huskeliste
Widex COM-DEX

Widex COM-DEX

COM-DEX er en fuldstændigt håndfri enhed til streaming af lyd i høj kvalitet fra alle mobiltelefoner til høreapparater. App til kontrol fra smartphone kan downloades fra Google Play eller App Store. COM-DEX fås i farverne champagnehvid, anthracitgrå eller smaragdgrøn.

Føj til huskeliste
Telefonsender, BE1431

Telefonsender, BE1431

BE1431 er en sender der hjælper med at registrere, hvad enten mobiltelefonen eller fastnet telefonen ringer, eller når der modtages beskeder på mobiltelefonen. Kan indikere en persons ankomst, bevægelse i et lokale eller når en dør/vindue åbnes. Kan også tilsluttes f.eks. tyveri alarmer samt øvrige alarmer.
Er deklareret med MDR 2017/745

Føj til huskeliste

Scantone A/S
Stestrupvej 86 B
4360 Kr. Eskilstrup

IQ Luplampe

IQ Luplampe

IQ LED luplampe har et moderne og elegant ergonomisk design med stor 1,75X krystalklar linse og 60 dagslys LED er. Luplampen er dæmpbar (4 indstillinger). Perfekt til alle industrielle formål, klinikker, laboratorier, skønhedssaloner såvel som læsning, syning m.m.

Føj til huskeliste
Epi-Care 3000

Epi-Care 3000

Epi-Care 3000 tilkalder hjælp, når det er opstår et tonisk-kloniske epileptiske anfald om natten.
Alarmens sensor fastgøres på sengens madras og registrerer bevægelser.
Alarmkaldet sendes til nærmeste omsorgsperson ved hjælp af personsøger, telefonopkald eller kaldeanlæg.
Alarmen er velegnet til både børn og voksne.

Føj til huskeliste
Care Tracker - Basic Plus

Care Tracker - Basic Plus

I samarbejde med plejepersonalet og pårørende sikrer vi en øget livskvalitet for mennesker med demens.
Vores lokaliseringsenheder er værdige at bære, og vores app er brugervenlig, så plejepersonale eller pårørende nemt kan finde den person de savner.
Vores GPS Basic, er lavet i et lækkert materiale og har en blød form.

Føj til huskeliste

Stella Care ApS
Kalkbrænderiløbskaj 6A, 1. TV
2100 København Ø

Victor Reader Stratus 12M

Victor Reader Stratus 12M

Enkel og stabil lydbogsafspiller med nyt og endnu bedre design og lydkvalitet. Har store taktile taster (numerisk tastatur) med høj kontrast og indbygget højtaler og hovedtelefonstik. Danske selvtalende funktioner. Nem at betjene og kan afspille bøger og musik fra CDer, SD-kort og USB-medier. Indbygget talesyntese.

Føj til huskeliste

ITECH ApS
Lottenborgvej 24
2800 Kgs. Lyngby

Victor Reader Stratus 4

Victor Reader Stratus 4

Enkel og stabil lydbogsafspiller med nyt og endnu bedre design og lydkvalitet. Nem at betjene og kan afspille bøger og musik fra CDer. Har store taktile taster med høj kontrast og indbygget højtaler og hovedtelefonstik. Danske selvtalende funktioner. Dækplade medfølger, så den er lige så let at betjene som en traditionel båndoptager.

Føj til huskeliste

ITECH ApS
Lottenborgvej 24
2800 Kgs. Lyngby