Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Mobilux LED

Mobilux LED

Håndholdte firkantede lyslupper (75x50). Asphærisk PXM linse, Cera-tech special overfladebehandlet. Diodelys sikrer lang levetid.
Der findes holder til denne produkt.
Kan bestilles seperat.

Føj til huskeliste
ALVA USB 640 DK

ALVA USB 640 DK

Enkelt design og tydelige betjeningsknapper, 40 punktceller, PC, Mac og Linux kompatibel, Understøttes af alle populære skærmlæsere, 40 dobbelt funktions cursor routing taster, 5 tommeltaster, 4 eTouch taster. Designet til dem, der ønsker at læse på de nyeste luksuriøse punktceller.

Føj til huskeliste

ITECH ApS
Lottenborgvej 24
2800 Kgs. Lyngby

menas zoom

menas zoom

Bloklup med forskellige forstørrelser i samme lup. Forstørrelsen kan ændres fra 2,2 op til 3,4x forstørrelse.

Føj til huskeliste
Scribolux

Scribolux

Standlup speciel egnet til krydsord, samt andre opgaver hvor man skal skrive under luppen. Let at flytte. Hænderne er frie. Lensen er skråtstillet

Føj til huskeliste
Bikonvekse læseglas

Bikonvekse læseglas

Firkantede og runde læseglas i forskellige størrelser.

Føj til huskeliste
Asfærisk håndlup

Asfærisk håndlup

Firkantet håndlupper i forskellige størrelser.

Føj til huskeliste
Asfæriske håndlupper

Asfæriske håndlupper

Asfæriske runde lupper i forskellige forstørrelser og dimensioner.

Føj til huskeliste