Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Tobii Dynavox I-Serie

Tobii Dynavox I-Serie

En serie af nye robuste kommunikationscomputere, markedets mest hårdføre. Specialbygget kommunikationscomputer med nyeste øjenstyringsteknologi IS5 indbygget. Den bedste og mest præcise øjenstyring. Fås også uden øjenstyring til touch/joystick og scanne-brugere. Serien fås enten med 13 eller 16 skærm og med masser af udvikling og nyheder.

Føj til huskeliste
Videobog

Videobog

En videobog er en fysisk bog med en integreret skærm, som kan fremvise filmklip og billeder. Når du åbner videobogen, starter fremvisningen af billeder og filmklip automatisk. Videobogen kan lagre flere hundrede billeder samt filmklip, så du altid har minderne tæt på. Det er nemt at udskifte indholdet på videobogen, hvis dette ønskes.

Føj til huskeliste

nord advertising a/s
Skanderborgvej 232, 2 sal
8260 Viby J

LightWriter SL50

LightWriter SL50

Lightwriter er en komplet tale/skrivemaskine, designet specifikt til kommunikation. Der er masser af nyttige funktioner, der kan brugertilpasses, og som hjælper med at kommunikere med dine omgivelser.
Lightwriter SL50 gør det muligt at sende samt modtage SMS og telefonopkald via Bluetoothforbindelse til din mobiltelefon (Android).

Føj til huskeliste

A/S AABENTOFT
Løgtenvej 93
8541 Skødstrup

ONYX XL

ONYX XL

Det er et yderst simpelt og praktisk apparat som lader dig bringe dit CCTV med dig hvor end du går. Enheden består af en skærm, en stander og et kamera i ét. Den medfølgende fjernbetjeningen giver dig fuld kontrol over zoom, kontraster og diverse indstillinger.

Føj til huskeliste
Mobilize Me

Mobilize Me

Mobilize Me er et digitalt strukturværktøj til personer med kognitive udfordringer. Værktøjet fungerer på borgerens iPad, telefon eller computer. Der kan tilknyttes eksterne planlæggere (fx lærere og forældre), som laver en visuel struktur for borgeren vha. billeder, farver og tidsmarkører. Det skaber overblik og styrker borgerens selvstændighed.

Føj til huskeliste
Victor Reader Stratus

Victor Reader Stratus

Victor Reader Stratus er navnet på den absolut mest populære serie af DAISY Lydbogsafspillere. Victor Reader Stratus er serien af bordafspillere som er kendt som meget simple og gode lydbogsafspillere. Med store og taktile knapper med god mellemrum er en DAISY lydbogsafspiller fra Victor Reader Stratus serien det bedste valg for de fleste.

Føj til huskeliste
Clover 6 Lite

Clover 6 Lite

2-35x forstørrelse på 5 skærm. Kan det samme som Clover 6, blot med færre fysiske knapper. Kan overføre fastfrosne og gemte billeder til mikro-SD-kort.

Føj til huskeliste
Hark Reader

Hark Reader

Hark Reader er en selvstændig læsemaskine med indbygget talesyntese som gør det let at læse trykt tekst. Den er absolut i den mest simple klasse, da du blot skal sørge for at tænde for den og placere dit dokument på læsepladen. Den registrerer selv teksten og begynder at læse den indenfor få sekunder.

Føj til huskeliste
DAISYBox

DAISYBox

Nem online lydbogsafspiller, der afspiller titler direkte fra boghylden hos NOTA. Betjenes nemt med 5 tydelige knapper og talte instruktioner. Fortsætter med at afspille samme sted i bogen du stoppede sidst. Kræver internetforbindelse og medlemskab hos NOTA.

Føj til huskeliste

ITECH ApS
Lottenborgvej 24
2800 Kgs. Lyngby

DAISYBox

DAISYBox

DAISYBox er en simpel DAISY Lydbogsafspiller som afspiller dine materialer via internettet. DAISYBox forbinder til NOTA Online Bibliotek hvorved du via en internetforbindelse har adgang til alle dine lydbøger, aviser, tidsskrifter, magasiner og så videre. DAISYBox er udstyret med en god højttaler så du får en god lytteoplevelse.

Føj til huskeliste