Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Timer

Timer

Mekanisk timer til at give overblik over tid.
Kan måle tid indenfor en time.
Timeren er med rød indikator, så den resterende tid kan ses på afstand.
Denne model er med fod og hul til ophæng på væg.
Brug det i klasselokalet, til lektielæsning, på kontoret, pædagogisk eller i køkkenet.
19 cm.

Føj til huskeliste
MiniVision 2

MiniVision 2

MiniVision 2 er en simpel mobiltelefon designet til ældre, blinde og svagtseende. Telefonen har store fysiske knapper, hvoraf en del er taktilt markeret, så det er let at lokalisere dem. Derudover har den en indbygget skærmlæser som læser alt tekst på skærmen. Det betyder også SMS beskeder, hvem der ringer med mere.

Føj til huskeliste
PerfectDry Lux

PerfectDry Lux

PerfectDry LuxTM elektronisk tørreboks til brug for vedligeholdelse af dine høreapparater og
ørepropper. Lille, bærbar og brugervenlig - med PerfectDry Lux kan man rense og tørre høreapparater på kun 45 minutter. Og fordi tørreboksen bruger ultraviolet (UV) lys, er den fuldkommen hygiejnisk. Dermed nedsættes risikoen for øreinfektion.

Føj til huskeliste
Videobog

Videobog

En videobog er en fysisk bog med en integreret skærm, som kan fremvise filmklip og billeder. Når du åbner videobogen, starter fremvisningen af billeder og filmklip automatisk. Videobogen kan lagre flere hundrede billeder samt filmklip, så du altid har minderne tæt på. Det er nemt at udskifte indholdet på videobogen, hvis dette ønskes.

Føj til huskeliste

nord advertising a/s
Skanderborgvej 232, 2 sal
8260 Viby J

Widex FMDex

Widex FMDex

FM-DEX er en streaming-enhed af høj kvalitet og
designet specielt til trådløse høreapparater. Ved at tilkoble et FM-modul
(fx SCOLA FLEX) kan høreapparatbrugere modtage FM-signaler, men FM-DEX kan mere: Enheden kan også anvendes som telespole
- perfekt i klasseværelser og mødelokaler - og via audioindgangen kan
brugeren streame musik og anden lyd.

Føj til huskeliste

Japebo.dk
Fabriksvej 9A
4200 Slagelse

Trådløs fastnettelefon PT 2700

Trådløs fastnettelefon PT 2700

Trådløs forstærkertelefon med teleslynge og store taster med lys i. 40 dB volumen og 90 dB ringetone gør den brugervenlig for alle med nedsat hørelse og syn. Flash ved opkald. Netadapter og telefonledning medfølger.
Mulighed for tilkøb af et ekstra håndsæt.

Føj til huskeliste

Scantone A/S
Stestrupvej 86 B
4360 Kr. Eskilstrup

Oticon Connectline Mikrofon

Oticon Connectline Mikrofon

ConnectLine mikrofon (kræver Streamer version 1.4) er en diskret mikrofon, som trådløst forbinder til Streamer, og lader dig føre en en-til-en-samtale i situationer, der tidligere har været vanskelige eller ligefrem umulige. Dette er væsentligt forbedret i disse situationer.

Føj til huskeliste

Japebo.dk
Fabriksvej 9A
4200 Slagelse

Widex COM-DEX

Widex COM-DEX

COM-DEX er en enhed, der streamer lyd i høj kvalitet til Widex trådløse høreapparater i serierne UNIQUE, DREAM, CLEAR og SUPER. Streamer både telefonsamtaler, musik og lyd. Bæres om halsen og forbindes nemt uden matchning. App til kontrol fra smartphone kan downloades fra Google Play eller iTunes. Champagnehvid, anthracitgrå eller smaragdgrøn.

Føj til huskeliste

Japebo.dk
Fabriksvej 9A
4200 Slagelse

PlaNet

PlaNet

PlaNet samler alle ressourcepersoner omkring borgeren med funktionsnedsættelse og understøtter en effektiv og koordineret indsats med visuel struktur, som følger borgeren på smartphones eller tablet pcer.
Ressourceteamet kan genbruge hinandens arbejde og præge strukturen på afstand til f.eks. borgerens eget hjem og skabe et mindre stressfyldt liv.

Føj til huskeliste
Reliefkort

Reliefkort

Taktile orienteringskort, fx landkort eller trafikkort.

Føj til huskeliste