Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Focus 14 Blue 5. Generation

Focus 14 Blue 5. Generation

Focus 14 Blue er et transportabelt punktdisplay som du uden problemer kan tage med dig overalt. Det yderst kompakte 14 cellers punktdisplay er stort nok til at bruge det som decideret punktdisplay, og kompakt nok til at have det med dig, hvorend du går hen. Du har derfor altid adgang til blandt andet smartphone og / eller computer.

Føj til huskeliste
TOPAZ XL FHD

TOPAZ XL FHD

TOPAZ CCTV fra Freedom Scientific. Det har samlet alle de bedste funktioner, som gør det nemt for dig at forstørre dine billeder og tekster op. Du har en arbejdshøjde under kameraet på 21 cm og et billede med minimalt slør. Topaz CCTVet står fast på bordet og du kan nemt ændre på skærmplaceringen.

Føj til huskeliste
Conversor Pro

Conversor Pro

Når Conversor Pro benyttes sammen med et høreapparat forbedres evnen til at høre og fokusere på en bestemt lyd. Man peger blot mikrofonen mod eller anbringer den tæt på den lyd, man ønsker at høre. Kan tilsluttes Tv og radio.

Føj til huskeliste
ZoomText Magnifier/ScreenReader

ZoomText Magnifier/ScreenReader

Ud over funktionerne som følger med ZoomText Magnifier, er der i ScreenReader udgaven indbygget tale. Talen hjælper med at underbygget brugerens syn og kan derfor i mange tilfælde være en enorm hjælp. ZoomText Magnifier/ScreenReader giver brugeren forstørrelse og tale, som gør computeren langt mere tilgængelig og brugervenlig.

Føj til huskeliste
ZoomText Magnifier

ZoomText Magnifier

ZoomText Magnifier er et softwareprogram til de Windows platformen. ZoomText Magnifier bruges af svagtseende som ønsker at bruge en computer, men som har brug for forstørrelse. Programmet har mange forskellige indstillingsmuligheder som gør, at mennesker med forskellige synsvanskeligheder, kan nyde godt af computerens mange funktioner.

Føj til huskeliste
LUXO Magnifique II Luplampe

LUXO Magnifique II Luplampe

Magnifique er det ideelle værktøj for mennesker med nedsat syn. En meget tynd polycarbonat linse sikrer, at øjenkontakt med objektet ikke går tabt i overgangen, når du skifter fra forstørrelse til normal visning og tilbage igen. Magnifique leveres med et udvalg af 4 store linser, 3, 4 og 6 diopter akryl linser samt en 3,5 dioptri glaslinse.

Føj til huskeliste
Stellar Trek

Stellar Trek

Håndholdt, selvstændig GPS enhed. Designet til personer med nedsat syn og blindhed, giver brugeren retningsbestemte og hyppige vejledninger til navigation fra A til B. Udstyret med fysiske knapper og ingen visuelle effekter, vejledes brugeren auditivt og ad kortlagte veje. Mulighed for oprettelse af egne landmærker og genkendelse af tekst og døre.

Føj til huskeliste
Swell Form Tactile

Swell Form Tactile

Swell Form Tactile er en svulmemaskine. Den benyttes til at gøre din tegning eller et udprintet diagram, som er lavet på svulmepapir, taktilt, hvorved en person med nedsat syn kan føle sig frem, lære og forstå. Skal du eksempelvis producere taktilt materiale til Tactonom Reader, eller almindeligt brug, kan du benytte Swell Form Tactile.

Føj til huskeliste
Eliza S by Careium

Eliza S by Careium

Nødkald som kommunikerer via 4G og SCAIP protokol.
Leveres inkl. 869 MHz alarm sender Enzo og 230 V strømforsyning. Kan samme med ICare online fjernprogrammeres og overvåges. Kan vægmonteres med monteringsplade, der kan købes som tilbehør.

Føj til huskeliste

IHM A/S
Vandtårnsvej 87
2860 Søborg

Zeitgeist 2 multifunktions lommeur

Zeitgeist 2 multifunktions lommeur

Zeitgeist 2 er et alsidigt og nyttigt ur til blinde og svagtseende som er på farten uden adgang til sædvanlige hjælpemidler. Uret udnytter den nyeste teknologi og kan bæres om halsen eller i lommen. Med naturlig syntetisk stemme og melodier (jingles), giver uret auditive informationer. Desuden kan det taktile vibrator give dig den aktuelle tid.

Føj til huskeliste

HJÆLPEMIDLER FOR HANDICAPPEDE (HFH)
Grøndalsvej 8, Ulbjerg
8832 Skals